М'ясний рулет в духовці
Якщо на вечерю вам захотілося чого-небудь смачного й оригінального, то ми пропонуємо вам приготувати м'ясний рулет, запечений в духовці. Блюдо виходить неймовірно соковитим, пікантним і ситним, а як гарнір чудово підійде відварне картопляне пюре .
Інгредієнти:
свинина 900 г;
яйце - 2 шт.;
борошно - 15 ст. ложки;
спеції.
Для начинки:
твердий сир - 100 г;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування м'ясного рулету у духовці дрібно рубаємо промитий і висушений рушником шматок свинини. Потім перекладаємо його в миску, добре підсолюємо і перчимо за смаком. Додаємо курячі яйця і перемішуємо фарш. Після цього всипаємо для в'язкості борошно і відставляємо миску вбік.
Далі переходимо до приготування начинки. Моркву чистимо, промиваємо і разом з сиром натираємо на дрібній терочке, додаючи видавлений через прес часник. Тепер відриваємо лист фольги, складаємо його в два рази і рівномірно викладаємо м'ясну масу тонким шаром товщиною приблизно 15-2 см, трохи відступаючи від країв. Зверху розподіляємо сирно-овочеву начинку і акуратно загортаємо наш рулет. Дуже зручно в цій ситуації використовувати килимок для приготування суші.
Намагаємося загортати м'ясо як можна щільніше, а потім акуратно підверніть бічні частини фольги. Далі загорнути рулет ще один лист фольги, щоб ніде не залишилося ніяких отворів, через які м'ясо може вилазити під час запікання. В результаті у вас повинна вийти в тілі і красива ковбаска.
Потім відправляємо її в духовку, заздалегідь прогріту до 200 градусів і запікаємо 30 хвилин, до готовності. Після цього вимикаємо піч і залишаємо страва до повного охолодження. Перед подачею на стіл, нарізаємо порційними шматочками м'ясо і прикрашаємо свіжою зеленню і овочами.
Інгредієнти:
свиняча корейка - 15 кг;
гірчиця - 2 ст. ложки;
спеції.
Для начинки:
сир - 200 г;
гриби - 350 г;
солодкий болгарський перець - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
зелена цибуля - 100 р.
Для соусу:
олія оливкова - 3 ст. ложки;
майонез - 1 ст. ложка;
спеції;
біле вино - 100 мл
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт, як приготувати м'ясний рулет в духовці. Спочатку гарненько промиваємо і просушуємо корейку. Потім гострим ножем робимо невеликий надріз і акуратно розкриваємо шматочок, щоб вийшов рівний пласт. Далі обережно м'ясо надрізаємо, не прорізаючи до кінця, і з допомогою кухонного молоточка злегка відбиваємо його, накривши зверху харчовою плівкою. Тепер отриманий шматочок солимо, перчимо за смаком і промазуємо тонким шаром домашньої аджики або гірчиці.
Після цього відкладаємо свинину в бік і переходимо до начинки. Болгарський перчик моєму, очищаємо від насіння і шаткуємо кубиками. Часник чистимо і видавлюємо через прес, а свіжу зелень обполіскуємо, просушуємо і подрібнюємо. Сир натираємо на середній терочке, а грибочки обробляємо і шаткуємо невеликими скибочками. Тепер перекладаємо всі інгредієнти в миску і ретельно перемішуємо.
Розподіляємо приготовлену начинку рівним шаром на м'ясо, акуратно згортаємо рулет, туго його перев'язуємо ниткою і перекладаємо у форму для запікання. В окремій мисочці з'єднуємо оливкове масло, перець горошком, майонез і вино. Отриманим соусом поливаємо наш рулетик і відправляємо його в попередньо розігріту духовку приблизно на 2 години. Щоб страву в домашніх умовах вийшло рум'яним, періодично відкриваємо духова шафа і обережно поливаємо м'ясо соусом.
Рецепт м'ясного рулету в духовці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Отже, для приготування м'ясного рулету у духовці дрібно рубаємо промитий і висушений рушником шматок свинини. Потім перекладаємо його в миску, добре підсолюємо і перчимо за смаком. Додаємо курячі яйця і перемішуємо фарш. Після цього всипаємо для в'язкості борошно і відставляємо миску вбік.
Далі переходимо до приготування начинки. Моркву чистимо, промиваємо і разом з сиром натираємо на дрібній терочке, додаючи видавлений через прес часник. Тепер відриваємо лист фольги, складаємо його в два рази і рівномірно викладаємо м'ясну масу тонким шаром товщиною приблизно 15-2 см, трохи відступаючи від країв. Зверху розподіляємо сирно-овочеву начинку і акуратно загортаємо наш рулет. Дуже зручно в цій ситуації використовувати килимок для приготування суші.
Намагаємося загортати м'ясо як можна щільніше, а потім акуратно підверніть бічні частини фольги. Далі загорнути рулет ще один лист фольги, щоб ніде не залишилося ніяких отворів, через які м'ясо може вилазити під час запікання. В результаті у вас повинна вийти в тілі і красива ковбаска.
Потім відправляємо її в духовку, заздалегідь прогріту до 200 градусів і запікаємо 30 хвилин, до готовності. Після цього вимикаємо піч і залишаємо страва до повного охолодження. Перед подачею на стіл, нарізаємо порційними шматочками м'ясо і прикрашаємо свіжою зеленню і овочами.
Простий м'ясний рулет в духовці
Інгредієнти:
Для начинки:
Для соусу:
Приготування
Пропонуємо вам ще один рецепт, як приготувати м'ясний рулет в духовці. Спочатку гарненько промиваємо і просушуємо корейку. Потім гострим ножем робимо невеликий надріз і акуратно розкриваємо шматочок, щоб вийшов рівний пласт. Далі обережно м'ясо надрізаємо, не прорізаючи до кінця, і з допомогою кухонного молоточка злегка відбиваємо його, накривши зверху харчовою плівкою. Тепер отриманий шматочок солимо, перчимо за смаком і промазуємо тонким шаром домашньої аджики або гірчиці.
Після цього відкладаємо свинину в бік і переходимо до начинки. Болгарський перчик моєму, очищаємо від насіння і шаткуємо кубиками. Часник чистимо і видавлюємо через прес, а свіжу зелень обполіскуємо, просушуємо і подрібнюємо. Сир натираємо на середній терочке, а грибочки обробляємо і шаткуємо невеликими скибочками. Тепер перекладаємо всі інгредієнти в миску і ретельно перемішуємо.
Розподіляємо приготовлену начинку рівним шаром на м'ясо, акуратно згортаємо рулет, туго його перев'язуємо ниткою і перекладаємо у форму для запікання. В окремій мисочці з'єднуємо оливкове масло, перець горошком, майонез і вино. Отриманим соусом поливаємо наш рулетик і відправляємо його в попередньо розігріту духовку приблизно на 2 години. Щоб страву в домашніх умовах вийшло рум'яним, періодично відкриваємо духова шафа і обережно поливаємо м'ясо соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясний рулет з грибами
М'ясні рулети з грибами - це справжнє і дуже смачне прикраса будь-якого столу: святкового або фуршетного. Але процес приготування цієї смакоти досить
Рулет зі свинячої очеревини
Рулет зі свинячої очеревини - приголомшливо смачне блюдо, яке нікого не залишить байдужим. Подавати його можна з будь-яким гарніром, або просто
Рулет із курячого фаршу
Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально
Сирний рулет
Рулет - це чудова закуска, яка прикрасить будь-який стіл, хоч і святковий, хоч повсякденний. Він може бути солодкий, м'ясний, овочевий. І сьогодні ми
Печінковий рулет
Далеко не всі люблять печінку з-за її характерного смаку і запаху. І сьогодні ми виправимо це упущення, приготувавши дивовижний печінковий рулет,
Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою: