Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясний рулет в духовці

М'ясний рулет в духовці

19-03-2015, 09:15
2 402
М'ясний рулет в духовці
Якщо на вечерю вам захотілося чого-небудь смачного й оригінального, то ми пропонуємо вам приготувати м'ясний рулет, запечений в духовці. Блюдо виходить неймовірно соковитим, пікантним і ситним, а як гарнір чудово підійде відварне картопляне пюре .

Рецепт м'ясного рулету в духовці


Інгредієнти:

  • свинина 900 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • борошно - 15 ст. ложки;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • твердий сир - 100 г;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, для приготування м'ясного рулету у духовці дрібно рубаємо промитий і висушений рушником шматок свинини. Потім перекладаємо його в миску, добре підсолюємо і перчимо за смаком. Додаємо курячі яйця і перемішуємо фарш. Після цього всипаємо для в'язкості борошно і відставляємо миску вбік.
    Далі переходимо до приготування начинки. Моркву чистимо, промиваємо і разом з сиром натираємо на дрібній терочке, додаючи видавлений через прес часник. Тепер відриваємо лист фольги, складаємо його в два рази і рівномірно викладаємо м'ясну масу тонким шаром товщиною приблизно 15-2 см, трохи відступаючи від країв. Зверху розподіляємо сирно-овочеву начинку і акуратно загортаємо наш рулет. Дуже зручно в цій ситуації використовувати килимок для приготування суші.
    Намагаємося загортати м'ясо як можна щільніше, а потім акуратно підверніть бічні частини фольги. Далі загорнути рулет ще один лист фольги, щоб ніде не залишилося ніяких отворів, через які м'ясо може вилазити під час запікання. В результаті у вас повинна вийти в тілі і красива ковбаска.
    Потім відправляємо її в духовку, заздалегідь прогріту до 200 градусів і запікаємо 30 хвилин, до готовності. Після цього вимикаємо піч і залишаємо страва до повного охолодження. Перед подачею на стіл, нарізаємо порційними шматочками м'ясо і прикрашаємо свіжою зеленню і овочами.

    Простий м'ясний рулет в духовці


    Інгредієнти:

  • свиняча корейка - 15 кг;

  • гірчиця - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • сир - 200 г;

  • гриби - 350 г;

  • солодкий болгарський перець - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • зелена цибуля - 100 р.


  • Для соусу:

  • олія оливкова - 3 ст. ложки;

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • біле вино - 100 мл


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один рецепт, як приготувати м'ясний рулет в духовці. Спочатку гарненько промиваємо і просушуємо корейку. Потім гострим ножем робимо невеликий надріз і акуратно розкриваємо шматочок, щоб вийшов рівний пласт. Далі обережно м'ясо надрізаємо, не прорізаючи до кінця, і з допомогою кухонного молоточка злегка відбиваємо його, накривши зверху харчовою плівкою. Тепер отриманий шматочок солимо, перчимо за смаком і промазуємо тонким шаром домашньої аджики або гірчиці.
    Після цього відкладаємо свинину в бік і переходимо до начинки. Болгарський перчик моєму, очищаємо від насіння і шаткуємо кубиками. Часник чистимо і видавлюємо через прес, а свіжу зелень обполіскуємо, просушуємо і подрібнюємо. Сир натираємо на середній терочке, а грибочки обробляємо і шаткуємо невеликими
    М'ясний рулет в духовці
    скибочками. Тепер перекладаємо всі інгредієнти в миску і ретельно перемішуємо.
    Розподіляємо приготовлену начинку рівним шаром на м'ясо, акуратно згортаємо рулет, туго його перев'язуємо ниткою і перекладаємо у форму для запікання. В окремій мисочці з'єднуємо оливкове масло, перець горошком, майонез і вино. Отриманим соусом поливаємо наш рулетик і відправляємо його в попередньо розігріту духовку приблизно на 2 години. Щоб страву в домашніх умовах вийшло рум'яним, періодично відкриваємо духова шафа і обережно поливаємо м'ясо соусом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    М'ясний рулет з грибами
    М'ясний рулет з грибами
    М'ясні рулети з грибами - це справжнє і дуже смачне прикраса будь-якого столу: святкового або фуршетного. Але процес приготування цієї смакоти досить
    Рулет зі свинячої очеревини
    Рулет зі свинячої очеревини
    Рулет зі свинячої очеревини - приголомшливо смачне блюдо, яке нікого не залишить байдужим. Подавати його можна з будь-яким гарніром, або просто
    Рулет із курячого фаршу
    Рулет із курячого фаршу
    Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально
    Сирний рулет
    Сирний рулет
    Рулет - це чудова закуска, яка прикрасить будь-який стіл, хоч і святковий, хоч повсякденний. Він може бути солодкий, м'ясний, овочевий. І сьогодні ми
    Печінковий рулет
    Печінковий рулет
    Далеко не всі люблять печінку з-за її характерного смаку і запаху. І сьогодні ми виправимо це упущення, приготувавши дивовижний печінковий рулет,
    Рулет з листкового тіста
    Рулет з листкового тіста
    Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою: