М'ясний рулет в тесті
М'ясний рулет у тісті – оригінальне і дуже гарну страву, яка буде чудово виглядати на святковому столі. Робиться він зовсім не складно, а виходить неймовірно смачним і красивим!
Інгредієнти:
листкове тісто – 400 р;
м'ясний фарш – 550 г;
сметана – 100 мл;
свіжі печериці – 150 г;
яйце варене – 4 шт.;
яйце сире – 2 шт.;
подрібнені сухарі – 2 ст. ложки;
свіжа зелень – 1 пучок;
спеції;
молоко – 1 ст. ложка;
яєчний жовток – 1 шт.
Приготування
Як приготувати м'ясний рулет в тісті? Печериці обробляємо, промиваємо і дрібно шаткуємо. Зелень обполіскуємо, струшуємо і подрібнюємо ножем. У миску викладаємо фарш, додаємо сирі яйця, кладемо сметану, гриби і зелень. Потім додаємо панірувальні сухарі, солимо і вимішуємо масу. Листкове тісто розкачуємо, на середину викладаємо трохи начинки, потім очищені варені яйця і накриваємо все залишилися фаршем. Краї тіста піднімаємо вгору і гарненько защипуємо. Викладаємо заготовку на деко, промазуємо збитим жовтком з молоком і запікаємо м'ясний рулет з яйцем в тісті 45 хвилин.
Інгредієнти:
листкове дріжджове тісто – 500 г;
несолоне вершкове масло – 100 г;
м'ясний фарш – 400 г;
яйце – 1 шт.;
сир – 100 г;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
свіжі печериці – 200 г;
біле сухе вино – 1 ст.;
бульйон – 100 мл;
баклажан – 1 шт.;
цукіні – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
олія оливкова;
спеції.
Приготування
Всі овочі обробляємо, очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями, подсаливая за смаком. У глибокій сковороді розігріваємо рослинне масло і пасеруємо на ньому до прозорості цибулю і моркву. Потім викладаємо фарш обсмажуємо 5 хвилин і вливаємо бульйон. Все перемішуємо і, коли суміш почне закипати, додаємо вино і выпариваем алкоголь 2-3 хвилинки. Цим часом на окремій сухій сковороді обсмажуємо гриби, а потім вливаємо трохи масла і додаємо баклажани, перець і цукіні. Підрум'янюємо овочі 10 хвилин і з'єднуємо суміш з м'ясною масою. Приправляємо сиром, спеціями і вимішуємо начинку. На пергамент викладаємо тісто, змащуємо поверхню вершковим маслом і викладаємо начинку. Потім піднімаємо обережно краю згортаємо. Промазуємо м'ясний рулет з фаршу в тісті збитим яйцем і відправляємо в нагріту духовку на 30 хвилин.
М'ясний рулет з фаршу з яйцем в тісті
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати м'ясний рулет в тісті? Печериці обробляємо, промиваємо і дрібно шаткуємо. Зелень обполіскуємо, струшуємо і подрібнюємо ножем. У миску викладаємо фарш, додаємо сирі яйця, кладемо сметану, гриби і зелень. Потім додаємо панірувальні сухарі, солимо і вимішуємо масу. Листкове тісто розкачуємо, на середину викладаємо трохи начинки, потім очищені варені яйця і накриваємо все залишилися фаршем. Краї тіста піднімаємо вгору і гарненько защипуємо. Викладаємо заготовку на деко, промазуємо збитим жовтком з молоком і запікаємо м'ясний рулет з яйцем в тісті 45 хвилин.
М'ясний рулет в тісті, запечений в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі обробляємо, очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями, подсаливая за смаком. У глибокій сковороді розігріваємо рослинне масло і пасеруємо на ньому до прозорості цибулю і моркву. Потім викладаємо фарш обсмажуємо 5 хвилин і вливаємо бульйон. Все перемішуємо і, коли суміш почне закипати, додаємо вино і выпариваем алкоголь 2-3 хвилинки. Цим часом на окремій сухій сковороді обсмажуємо гриби, а потім вливаємо трохи масла і додаємо баклажани, перець і цукіні. Підрум'янюємо овочі 10 хвилин і з'єднуємо суміш з м'ясною масою. Приправляємо сиром, спеціями і вимішуємо начинку. На пергамент викладаємо тісто, змащуємо поверхню вершковим маслом і викладаємо начинку. Потім піднімаємо обережно краю згортаємо. Промазуємо м'ясний рулет з фаршу в тісті збитим яйцем і відправляємо в нагріту духовку на 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясний рулет з фаршу
М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети
М'ясний рулет з яйцем
На будь-який святковий стіл необхідно смачне і презентабельне гаряче блюдо. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати ніжний м'ясний рулет з
Рулет із курячого фаршу
Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально
М'ясний рулет в духовці
М'ясний рулет, запечений в духовці - смачне і ситне блюдо, яке чудово прикрасить як повсякденний, так і святковий стіл. А приготувати його досить
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою: