Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет з фаршу з яйцем в духовці

Рулет з фаршу з яйцем в духовці

27-07-2015, 20:34
2 097
Рулет з фаршу з яйцем в духовці
М'ясний рулет – це не тільки красиво, але й смачно, і ситно. Нижче розповімо, як приготувати рулет з фаршу з яйцем.

М'ясний рулет з фаршу з яйцем


Інгредієнти:

  • фарш – 850 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • яйця сирі великі – 2 шт.;

  • скибочки батона – 2 шт.;

  • сметана 20% жирності – 45 г;

  • відварені круто яйця – 2 шт.;

  • молоко – 100 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    У фарш кладемо сіль, чорний перчик і гарненько його відбиваємо. Скибочки батона вимочуємо в молоці, а потім зайву рідину віджимаємо і кладемо батон у фарш. Потім додаємо сирі яйця, додаємо сметану і цибулю, пропущений через м'ясорубку. Все це ретельно перемішуємо. На столі розстилаємо великий аркуш фольги, промазуємо його рослинним маслом і рівним шаром викладаємо на нього фарш. А по центру кладемо відварені круто і очищені курячі яйця. Краями пласта прикриваємо яйця і формуємо руками рулет. Він повинен бути досить щільним, щоб в процесі приготування не розвалювався. Поміщаємо його на деко швом вниз. У фользі зверху робимо кілька дірочок, щоб виходила пара, що утворюється. Рулет з фаршу з яйцем у фользі витримуємо в духовці близько 40 хвилин при середній температурі.

    Рулет з фаршу з грибами і яйцем в листковому тісті


    Інгредієнти:

  • фарш м'ясний – 750 г;

  • листкове тісто – 450 г;

  • варені яйця – 4 шт.;

  • борошно – 35 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • сирі яйця – 2 шт.;

  • гриби – 400 р;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    У м'ясний фарш кладемо 1 дрібно нашатковану цибулину, сіль, перець, сире яйце, борошно і гарненько вимішуємо. На годинку відправляємо його в холодильник. А самі в цей час обсмажуємо нарізані шматочками гриби разом з цибулею. На робочій поверхні розстилаємо харчову плівку, змащуємо її маслом і викладаємо охолоджений фарш. У центрі розміщуємо яйця, навколо них розкладаємо грибочки і згортаємо рулет таким чином, щоб начинка виявилася усередині. Кладемо рулет у форму і відправляємо в духовку хвилин на 30. Іноді можна поливати його утворюється соком. Поки рулет печеться, листкове тісто розгортаємо в пласт довжиною, рівній довжині рулету. Після закінчення зазначеного часу рулет виймаємо, даємо йому трохи охолонути, і загортаємо його в тісто. Відправляємо його знову в духовку при 200 градусах залишаємо на 20-25 хвилин.

    Рулет з фаршу з яйцем і сиром


    Інгредієнти:

  • свино-яловичий фарш – 900 г;

  • сире куряче яйце – 1 шт.;

  • круто зварені курячі яйця – 4 шт.;

  • твердий сир – 200 г;

  • цибуля зелена – 40 г;

  • мускатний горіх;

  • кмин мелений;

  • чорний перець мелений;

  • сіль.


  • Приготування
    Варені яйця чистимо і обполіскуємо їх, щоб позбутися від дрібних осколочков. Далі можна діяти по-різному – можна кожне яйце розділити вздовж навпіл, можна залишити їх цілком, а можна і нарізати кільцями. Зелену цибулю дрібненько кришимо і додаємо його в фарш. Твердий сир нарізаємо кубиками. У фарш з цибулею вбиваємо яйце, солимо, кладемо спеції і гарненько перемішуємо. Тепер на робочій поверхні розстилаємо лист фольги або паперу для випічки і зовсім
    Рулет з фаршу з яйцем в духовці
    трохи промазуємо його маслом. Зверху викладаємо м'ясну масу і формуємо пласт розміром приблизно 20 на 30 см По центру розміщуємо яйця і шматочки сиру. Тепер акуратно згортаємо папір, формуючи рулет таким чином, щоб начинка була всередині. Викладаємо його у форму для випікання хліба і відправляємо в розігріту до температури 200 градусів духовку. Хвилин через 45 рулет з фаршу з яйцем і сиром буде готовий. Виймаємо його з духовки, акуратно витягаємо з форми і даємо охолонути. А потім вже знімаємо з рулету пекарську папір, нарізаємо його. Шматочки рулету можна просто викласти на тарілку і подати до столу у вигляді закуски або разом з будь-яким гарніром, а можна ще зробити з ним дуже смачні бутерброди. Вибір за вами. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт м'ясного рулету
    Рецепт м'ясного рулету
    Це неймовірне, красиве блюдо можна назвати шедевром кулінарії. Пропонуємо вразити ваших гостей гарним і оригінальним в оформленні, м'ясних рулетом.
    Рулет з фаршу
    Рулет з фаршу
    Рулет з фаршу - це цікаве рішення для вмілих господинь, яким подобається дивувати рідних новими кулінарними шедеврами. Величезна різноманітність
    М'ясний рулет в тесті
    М'ясний рулет в тесті
    Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому
    М'ясний рулет з фаршу
    М'ясний рулет з фаршу
    М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети
    М'ясний рулет з яйцем
    М'ясний рулет з яйцем
    На будь-який святковий стіл необхідно смачне і презентабельне гаряче блюдо. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати ніжний м'ясний рулет з
    Рулет із курячого фаршу
    Рулет із курячого фаршу
    Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально