Вернуться назад Распечатать

Рулет з фаршу з яйцем в духовці

Рулет з фаршу з яйцем в духовці
М'ясний рулет – це не тільки красиво, але й смачно, і ситно. Нижче розповімо, як приготувати рулет з фаршу з яйцем.

М'ясний рулет з фаршу з яйцем


Інгредієнти:

  • фарш – 850 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • яйця сирі великі – 2 шт.;

  • скибочки батона – 2 шт.;

  • сметана 20% жирності – 45 г;

  • відварені круто яйця – 2 шт.;

  • молоко – 100 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    У фарш кладемо сіль, чорний перчик і гарненько його відбиваємо. Скибочки батона вимочуємо в молоці, а потім зайву рідину віджимаємо і кладемо батон у фарш. Потім додаємо сирі яйця, додаємо сметану і цибулю, пропущений через м'ясорубку. Все це ретельно перемішуємо. На столі розстилаємо великий аркуш фольги, промазуємо його рослинним маслом і рівним шаром викладаємо на нього фарш. А по центру кладемо відварені круто і очищені курячі яйця. Краями пласта прикриваємо яйця і формуємо руками рулет. Він повинен бути досить щільним, щоб в процесі приготування не розвалювався. Поміщаємо його на деко швом вниз. У фользі зверху робимо кілька дірочок, щоб виходила пара, що утворюється. Рулет з фаршу з яйцем у фользі витримуємо в духовці близько 40 хвилин при середній температурі.

    Рулет з фаршу з грибами і яйцем в листковому тісті


    Інгредієнти:

  • фарш м'ясний – 750 г;

  • листкове тісто – 450 г;

  • варені яйця – 4 шт.;

  • борошно – 35 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • сирі яйця – 2 шт.;

  • гриби – 400 р;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    У м'ясний фарш кладемо 1 дрібно нашатковану цибулину, сіль, перець, сире яйце, борошно і гарненько вимішуємо. На годинку відправляємо його в холодильник. А самі в цей час обсмажуємо нарізані шматочками гриби разом з цибулею. На робочій поверхні розстилаємо харчову плівку, змащуємо її маслом і викладаємо охолоджений фарш. У центрі розміщуємо яйця, навколо них розкладаємо грибочки і згортаємо рулет таким чином, щоб начинка виявилася усередині. Кладемо рулет у форму і відправляємо в духовку хвилин на 30. Іноді можна поливати його утворюється соком. Поки рулет печеться, листкове тісто розгортаємо в пласт довжиною, рівній довжині рулету. Після закінчення зазначеного часу рулет виймаємо, даємо йому трохи охолонути, і загортаємо його в тісто. Відправляємо його знову в духовку при 200 градусах залишаємо на 20-25 хвилин.

    Рулет з фаршу з яйцем і сиром


    Інгредієнти:

  • свино-яловичий фарш – 900 г;

  • сире куряче яйце – 1 шт.;

  • круто зварені курячі яйця – 4 шт.;

  • твердий сир – 200 г;

  • цибуля зелена – 40 г;

  • мускатний горіх;

  • кмин мелений;

  • чорний перець мелений;

  • сіль.


  • Приготування
    Варені яйця чистимо і обполіскуємо їх, щоб позбутися від дрібних осколочков. Далі можна діяти по-різному – можна кожне яйце розділити вздовж навпіл, можна залишити їх цілком, а можна і нарізати кільцями. Зелену цибулю дрібненько кришимо і додаємо його в фарш. Твердий сир нарізаємо кубиками. У фарш з цибулею вбиваємо яйце, солимо, кладемо спеції і гарненько перемішуємо. Тепер на робочій поверхні розстилаємо лист фольги або паперу для випічки і зовсім
    Рулет з фаршу з яйцем в духовці
    трохи промазуємо його маслом. Зверху викладаємо м'ясну масу і формуємо пласт розміром приблизно 20 на 30 см По центру розміщуємо яйця і шматочки сиру. Тепер акуратно згортаємо папір, формуючи рулет таким чином, щоб начинка була всередині. Викладаємо його у форму для випікання хліба і відправляємо в розігріту до температури 200 градусів духовку. Хвилин через 45 рулет з фаршу з яйцем і сиром буде готовий. Виймаємо його з духовки, акуратно витягаємо з форми і даємо охолонути. А потім вже знімаємо з рулету пекарську папір, нарізаємо його. Шматочки рулету можна просто викласти на тарілку і подати до столу у вигляді закуски або разом з будь-яким гарніром, а можна ще зробити з ним дуже смачні бутерброди. Вибір за вами. Приємного апетиту!