Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Рулет з фаршу

22-07-2015, 21:08
724
Рулет з фаршу
Сьогодні ми розповімо про приготування рулету з м'ясного фаршу. Цей спосіб позбавить вас від нудної стояння у сковороди, змінюючи партії котлет та інших виробів, які готуються з перемеленого м'яса. А підбираючи склад відповідну начинку рулету, можна отримати чудовий, смачне і соковите блюдо, яке не тільки порадує ваших близьких, але й прикрасить будь-який святковий стіл.
Якщо фарш готується з найбільш ходових видів м'яса, то начинкою може бути абсолютно будь-який продукт, гармонійно з ним поєднується. На своє розсуд і смак можна використовувати яйця, гриби , сир, шинку, сухофрукти, горіхи або інші інгредієнти яким ви віддаєте перевагу. Рулет дуже смачний при використанні, як в гарячому, так і холодному вигляді.
Нижче пропонуємо найбільш поширені рецепти приготування рулету з м'ясного фаршу.

Рулет із курячого фаршу з грибами і сиром


Інгредієнти:

  • фарш з курячого м'яса – 1 кг;

  • печериці – 350 г;

  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 шт.;

  • сир твердий – 150 г;

  • свіжа рубана зелень кропу, базиліка і петрушки – 3 ст. ложки;

  • рослинна олія – 40 мл;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • суміш мелених перців – за смаком;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Першим ділом обсмажуємо на сковорідці з налитим в неї рослинним маслом очищений і нарізаний кубиками ріпчасту цибулю, потім додаємо порізані печериці і смажимо, поки не випарується вся рідина. Потім трохи охолоджуємо грибну піджарку і промалываем блендером, щоб не було великих шматків.
    На рівній поверхні укладаємо прямокутний пласт поліетиленової плівки чи щільної фольги, на якому тонким шаром розподіляємо курячий фарш, на нього викладаємо грибну начинку, відступаючи від країв по два сантиметри, зверху покриваємо шаром пропущеного через тертку сиру і притрушиваем свіжої рубаною зеленню.
    Тепер, допомагаючи собі плівкою, формуємо рулет. Переносимо на промазанный маслом деко, акуратно перекочуючи його, витягаємо плівку, поправляємо рулет руками, надаючи йому красиву форму, і обмазуємо зверху гарненько збитим яйцем. Запікаємо страву в нагрітій до 200 градусів духовці приблизно п'ятдесят хвилин.
    Готовий смачний рулет із курячого фаршу з грибами і сиром трохи охолоджуємо, нарізаємо на порційні шматки і подаємо до столу.
    Можна також запекти такий рулетик у фользі, але його необхідно повністю остудити перед нарізанням для збільшення щільності, так як він виходить соковитіше, але має більш рихлу структуру.

    М'ясний рулет з свинячого фаршу з яйцем в духовці


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 075 кг;

  • яйця курячі – 6 шт.;

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;

  • молоко – 50 мл;

  • суміш мелених перців – за смаком;

  • рослинна олія – 25 мл;

  • свіжа зелень петрушки і базиліка – за смаком

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Свинину пропускаємо через м'ясорубку, дуже дрібно нарізаємо попередньо очищений ріпчасту цибулю, свіжу зелень петрушки і базиліка, і змішуємо всі ці інгредієнти, додавши збите з молоком яйце, суміш мелених перців, сіль. Якщо фарш вийшов дуже рідким, додаємо трохи перемеленого хліба.
    Рулет з фаршу

    Розподіляємо м'ясний фарш шаром, товщиною приблизно чотири сантиметри на промазанном рослинним маслом прямокутному аркуші фольги, укладеному у форму для запікання або на деко. По центру укладаємо в один ряд відварені круто і обчищені яйця і, стуляючи фольгу, з'єднуємо протилежні краї фаршу формуємо рулет. Запечатуємо фольгу і ставимо страву в нагріту до 200 градусів духовку на годину. Для підрум'янення верху можна відвернути краї фольги за п'ятнадцять хвилин до кінця приготування.
    Готовий рулет охолодити до теплого або холодного стану, ділимо гострим ножем на шматки і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет з фаршу з яйцем в духовці
    Рулет з фаршу з яйцем в духовці
    Рулет з фаршу завжди виглядає дуже красиво на святковому столі. Його подають в гарячому вигляді, але і охолодженим, у форматі закуски він апетитно
    Рецепт м'ясного рулету
    Рецепт м'ясного рулету
    Це неймовірне, красиве блюдо можна назвати шедевром кулінарії. Пропонуємо вразити ваших гостей гарним і оригінальним в оформленні, м'ясних рулетом.
    Рулет зі свинячої грудинки
    Рулет зі свинячої грудинки
    Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
    М'ясний рулет в тесті
    М'ясний рулет в тесті
    Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому
    М'ясний рулет з фаршу
    М'ясний рулет з фаршу
    М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети
    Рулет із курячого фаршу
    Рулет із курячого фаршу
    Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально