Як приготувати кесаділью?
Кесаділья – блюдо іспанської кухні, що представляє собою дві тонкі круглі коржі, між якими розташовується начинка. До складу начинки може входити фактично все, що завгодно, тому ми вирішили пофантазувати і представити вашій увазі відразу кілька рецептів цього чудового блюда.
Куряча кесаділья, вважається, мабуть, самої традиційної. Саме з цього рецепта краще всього починати своє знайомство з цим класичним іспанським стравою.
Інгредієнти:
куряче філе - 100 г;
шпинат - 20 г;
сир фета - 25 г;
сир чеддер - 20 г;
авокадо - 1/2 шт.;
сік лайма - 2 ч. ложки;
тортилії - 2 шт.
Приготування
Перед тим, як приготувати кесаділью будинку, необхідно підготувати всі інгредієнти. Куряче філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо на оливковій олії до повної готовності, не забувши посолити і поперчити. Чеддер натираємо на дрібній тертці, а фету розламуємо на шматочки. Авокадо ріжемо тонкими пластинками або кубиками і змішати з соком лайма у невеликій мисочці – це запобіжить плоди від почорніння.
На сковороду, а краще прес для сендвічів, кладемо одну з кукурудзяних коржів. Поверх рівномірно викладаємо курячу начинку і накриваємо все другим коржем. Готуємо все протягом 5 хвилин, а потім розрізаємо кесаділью з куркою і сиром на скибочки, як піцу. Подаємо з сальсою або соусом гуакамоле.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 500 г;
консервована квасоля - 1 /2 ст.;
гострий перець чилі - за смаком;
орегано - 1 /2 ч. ложки;
кумин - 1/2 ч. ложки;
сіль - 1/2 ч. ложки;
тортильї - 4 шт.;
вершкове масло;
тертий твердий сир - 2 ст.
Приготування
Яловичий фарш обсмажуємо на сковороді до повної готовності. Надлишки жиру зливаємо і додаємо до фаршу квасоля, нарізаний гострий перець чилі (без насіння), орегано, кумін і сіль. Продовжуємо готувати начинку протягом 3-4 хвилин.
На інший конфорці розігріваємо другу сковороду. Одну з сторін всіх кукурудзяних коржів змащуємо розтопленим вершковим маслом. Цієї ж стороною вниз укладаємо на сковороду дві тортилії і рівномірно розподіляємо м'ясну начинку по всій їх поверхні. Зверху посипаємо тертим сиром і накриваємо другим коржем, масляної стороною догори. Як тільки одна з сторін кесадільї підрум'яниться, перевертаємо її на іншу і також обсмажуємо до золотистого кольору.
Готову кесаділью нарізаємо шматочками і подаємо з томатним соусом.
Як приготувати кесаділью з куркою?
Куряча кесаділья, вважається, мабуть, самої традиційної. Саме з цього рецепта краще всього починати своє знайомство з цим класичним іспанським стравою.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати кесаділью будинку, необхідно підготувати всі інгредієнти. Куряче філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо на оливковій олії до повної готовності, не забувши посолити і поперчити. Чеддер натираємо на дрібній тертці, а фету розламуємо на шматочки. Авокадо ріжемо тонкими пластинками або кубиками і змішати з соком лайма у невеликій мисочці – це запобіжить плоди від почорніння.
На сковороду, а краще прес для сендвічів, кладемо одну з кукурудзяних коржів. Поверх рівномірно викладаємо курячу начинку і накриваємо все другим коржем. Готуємо все протягом 5 хвилин, а потім розрізаємо кесаділью з куркою і сиром на скибочки, як піцу. Подаємо з сальсою або соусом гуакамоле.
Кесаділья з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий фарш обсмажуємо на сковороді до повної готовності. Надлишки жиру зливаємо і додаємо до фаршу квасоля, нарізаний гострий перець чилі (без насіння), орегано, кумін і сіль. Продовжуємо готувати начинку протягом 3-4 хвилин.
На інший конфорці розігріваємо другу сковороду. Одну з сторін всіх кукурудзяних коржів змащуємо розтопленим вершковим маслом. Цієї ж стороною вниз укладаємо на сковороду дві тортилії і рівномірно розподіляємо м'ясну начинку по всій їх поверхні. Зверху посипаємо тертим сиром і накриваємо другим коржем, масляної стороною догори. Як тільки одна з сторін кесадільї підрум'яниться, перевертаємо її на іншу і також обсмажуємо до золотистого кольору.
Готову кесаділью нарізаємо шматочками і подаємо з томатним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
Кесаділья з куркою - рецепт
Коли вам говорять слово «Мексика», з чим він у вас асоціюється? Кактус? Чилі? Мохіто? А у кого-то з кесадильей з курки. Ви бажаєте скуштувати дари
Кесаділья - рецепт
Любите готувати страви мексиканської кухні? В такому випадку вам варто звернути увагу на страву під назвою кесаділья. Це дві смачні коржі тортільяс з
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І
Кесаділья з фаршем
Кесаділья - смачне мексиканське блюдо. Робиться з коржів тортилья, в які загортають різноманітні начинки. І сьогодні ми розповімо, як приготувати її
Кесаділья з сиром
Кесаділья - це смачне мексиканське блюдо, що складається з тортилий, в які загортають різну начинку і обсмажують на сковороді. Сьогодні ми поділимося