Паелья з креветками
Справжня іспанська паелья, крім бази з рису, включає у свій склад кілька видів риби і морепродуктів, нерідко змішаних з м'ясом і птицею. Ми вирішили віддати данина класичним поєднанням і приготувати паелью з креветками за трьома різними рецептами.
Інгредієнти:
оливкова олія - 40 мл;
куряче філе - 2 шт.;
великий солодкий перець - 2 шт.;
креветки - 500 г;
зелена цибуля - 6-8 пір'я;
копчена паприка - 1 ст. ложка;
мелений чилі - за смаком;
рис - 2 ст.
Приготування
Розігрів оливкову олію в глибокій сковороді, кладемо в нього шматочки курки і обсмажуємо 5 хвилин під кришкою. До птиці додаємо кубики солодкого перцю, чекаємо ще 5 хвилин і закладаємо креветки. Коли ракоподібні порозовеют, доповнюємо блюдо спеціями і пір'ям зеленого лука. Змішуємо обсмажену куру і овочі з вареним рисом, додаємо трохи курячого бульйону або, що залишилася після варіння рису, води (не більше 120 мл), щоб домогтися необхідної консистенції страви, і паелья з куркою і креветками готова!
Інгредієнти:
оливкова олія - 15 мл;
цибуля порей (біла частина) - 1 шт.;
солодкий перець - 1 шт.;
часниковий зубок;
гострі ковбаски чорізо - 100 г;
куркума - 1 ч. ложка;
рис - 300 г;
томатне пюре - 2 ст. ложки;
рибний бульйон - 800 мл;
зелений горошок - 150 г;
очищені кальмари - 200 г;
очищені хвости креветок - 200 р.
Приготування
Розігрів оливкову олію, обсмажуємо на ньому кільця порею, кубики солодкого перцю і скибочки чорізо рівно до того моменту, коли овочі дійдуть до напівготовності, а з ковбасок весь жир витопиться. Приправляємо вміст сковороди куркумою, додаємо рис і перемішуємо. У бульйоні розчиняємо томатну пасту і вливаємо розчин рис. Постійно помішуючи, варимо блюдо 15 хвилин, потім додаємо горошок і морепродукти. Через п'ять хвилин ароматне іспанське блюдо готове!
Інгредієнти:
рис - 500 г;
креветки - 250 г;
тигрові креветки - 6-8 шт.;
мідії - 500 г;
кільця кальмара - 250 г;
томати у власному соку - 1 ст.;
часникові зубки - 4-5 шт.;
солодкі перці - 2 шт.;
філе анчоусів - 4 шт.;
бульйон курячий - 18 л;
шафран - 3 щіпки;
жменя оливок;
копчена паприка - 1 ст. ложка.
Приготування
Обсмажуємо перці з часником на суміші оливкової олії і філе анчоусів. Додаємо спеції, заливаємо все томатами і бульйоном. Всипаємо рис і готуємо його 15 хвилин, після чого кладемо морепродукти і жменю оливок. Продовжуємо готування ще 5 хвилин, а потім пробуємо нашу паелью з креветками.
Паелья - рецепт з куркою і креветками
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів оливкову олію в глибокій сковороді, кладемо в нього шматочки курки і обсмажуємо 5 хвилин під кришкою. До птиці додаємо кубики солодкого перцю, чекаємо ще 5 хвилин і закладаємо креветки. Коли ракоподібні порозовеют, доповнюємо блюдо спеціями і пір'ям зеленого лука. Змішуємо обсмажену куру і овочі з вареним рисом, додаємо трохи курячого бульйону або, що залишилася після варіння рису, води (не більше 120 мл), щоб домогтися необхідної консистенції страви, і паелья з куркою і креветками готова!
Паелья з креветками і кальмарами
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів оливкову олію, обсмажуємо на ньому кільця порею, кубики солодкого перцю і скибочки чорізо рівно до того моменту, коли овочі дійдуть до напівготовності, а з ковбасок весь жир витопиться. Приправляємо вміст сковороди куркумою, додаємо рис і перемішуємо. У бульйоні розчиняємо томатну пасту і вливаємо розчин рис. Постійно помішуючи, варимо блюдо 15 хвилин, потім додаємо горошок і морепродукти. Через п'ять хвилин ароматне іспанське блюдо готове!
Класична паелья з мідіями і креветками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо перці з часником на суміші оливкової олії і філе анчоусів. Додаємо спеції, заливаємо все томатами і бульйоном. Всипаємо рис і готуємо його 15 хвилин, після чого кладемо морепродукти і жменю оливок. Продовжуємо готування ще 5 хвилин, а потім пробуємо нашу паелью з креветками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паелья з морепродуктів
Паелья - національне іспанське блюдо, яке користується популярністю і в нашій країні. Зазвичай паелья готується з рису і морепродуктів на сковороді.
Легкий салат з креветками
По-річному легкий і смачний салат з креветками і свіжими овочами. Приємний, ароматний, духмяний і простий у приготуванні - такий салат з
Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
Плов з креветками
Якщо ви любите морепродукти, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Давайте розберемося, як приготувати плов з креветками - вишукане й делікатесне
Рис з креветками в мультиварці
З рису і креветок можна приготувати дуже багато смачних страв, особливо якщо у вас є мультиварка. Яких? Плов, паелья, різотто - це, мабуть,
Паелья в мультиварці
В даний час практично у кожної господині є така чудова техніка - мультиварка. У ній можна створювати різні кулінарні шедеври від супів до тортів. У