Фетучіні з креветками
Дивовижна простота, навіяна мотивами італійської кухні, ось що являють собою рецепти фетучіні з креветками, яким ми вирішили присвятити цей матеріал. У компанії з вершковим або томатним соусом, ненав'язливими доповненнями у вигляді грибів, шпинату і велику кількість сиру, кожне з цих страв знайде місце у повсякденному меню. Однією порцією не вдасться обмежитися.
Інгредієнти:
вершкове масло - 45 г;
вершки - 240 мл;
тертий пармезан - 1 ст.;
паста фетучіні - 250 г;
великі креветки - 250 р.
Приготування
Одночасно з каструлею води для пасти, поставте на плиту сотейник з маслом. Коли вода закипить, щедро посоліть її і закиньте пасту, а тим часом візьміться за простій вершковий соус . Змішайте вершки з розтопленим маслом і додайте сир. Помішуючи, дочекайтеся загустіння соусу і покладіть в нього очищені хвости креветок. Ракоподібні приготуються за 3 хвилини, після чого в соус можна закладати пасту і перемішувати.
Інгредієнти:
паста фетучіні - 300 г;
часникові зубки - 4 шт.;
оливкова олія - 45 мл;
креветки - 750 г;
печериці - 300 г;
томатний сік - 500 мл;
томатний соус - 120 мл;
крохмаль - 4 ч. ложки;
курячий бульйон - 60 мл;
пластівці перцю чилі - щіпка.
Приготування
Перед тим, як приготувати фетучіні з креветками, поставте варитися саму пасту.
Обсмажте гриби до випаровування всієї вологи, додайте часник і хвости креветок без панцира. Залийте інгредієнти сумішшю томатного соку з соусом, в курячому бульйоні розведіть крохмаль і також влийте отриманий розчин слідом. Коли соус загусне, додайте в нього щіпку чилі і змішайте з відвареної пастою. Щедра жменю сиру або листя свіжого базиліка в додаток до фетучіні з креветками та грибами не обов'язкова, але дуже бажана.
Інгредієнти:
креветки (очищені) - 500 г;
помідори - 5 шт.;
листя шпинату - 1 ст.;
часник - 5 зубчиків;
вершкове масло - 45 г;
оливкова олія - 15 мл;
паста фетучіні - 300 г;
тертий пармезан - 1/2 ст.;
лимон - 1/4 шт.
Приготування
Поставивши пасту варитися, змішуємо столову ложку вершкового масла з оливковою і використовуємо суміш для обжарювання креветок з часником. Коли хвости креветок стануть рожевими, додаємо до них шматочки томатів, бланшовані листя шпинату і масло, що залишилося. Перед тим, як подавати фетучіні з креветками, збризніть блюдо лимонним соком і посипте пармезаном.
Паста фетучіні з креветками у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Одночасно з каструлею води для пасти, поставте на плиту сотейник з маслом. Коли вода закипить, щедро посоліть її і закиньте пасту, а тим часом візьміться за простій вершковий соус . Змішайте вершки з розтопленим маслом і додайте сир. Помішуючи, дочекайтеся загустіння соусу і покладіть в нього очищені хвости креветок. Ракоподібні приготуються за 3 хвилини, після чого в соус можна закладати пасту і перемішувати.
Фетучіні з креветками в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати фетучіні з креветками, поставте варитися саму пасту.
Обсмажте гриби до випаровування всієї вологи, додайте часник і хвости креветок без панцира. Залийте інгредієнти сумішшю томатного соку з соусом, в курячому бульйоні розведіть крохмаль і також влийте отриманий розчин слідом. Коли соус загусне, додайте в нього щіпку чилі і змішайте з відвареної пастою. Щедра жменю сиру або листя свіжого базиліка в додаток до фетучіні з креветками та грибами не обов'язкова, але дуже бажана.
Фетучіні з креветками і шпинатом
Інгредієнти:
Приготування
Поставивши пасту варитися, змішуємо столову ложку вершкового масла з оливковою і використовуємо суміш для обжарювання креветок з часником. Коли хвости креветок стануть рожевими, додаємо до них шматочки томатів, бланшовані листя шпинату і масло, що залишилося. Перед тим, як подавати фетучіні з креветками, збризніть блюдо лимонним соком і посипте пармезаном.
Рекомендуємо добрі рецепти
Легкий салат з креветками
По-річному легкий і смачний салат з креветками і свіжими овочами. Приємний, ароматний, духмяний і простий у приготуванні - такий салат з
Страви з креветками
Стільки апетитних і смачних страв можна приготувати з креветок! Ніжне соковите м'ясо цих ракоподібних давно знайшло своїх шанувальників. У цій статті
Паста з лососем у вершковому соусі
Паста з лососем стравою є універсальним, такі макарони сподобаються абсолютно всім. Це блюдо по достоїнству оцінять і дорослі, і діти. Риба виходить
Паста з креветками у вершковому соусі
Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі
Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з