Паста з лососем у вершковому соусі

Паста з солоним лососем у вершковому соусі
Найчастіше лосось можна знайти у місцевих маркетах вже в заготовленому вигляді: філе, стейки і нарізки м'якоті різного ступеня просолення користуються популярністю в якості самостійної холодної закуски або доповнення до таких, але ми підемо далі використовуємо солону рибу для приготування гарячої страви.
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо пасту варитися, а тим часом в чаші блендера збиваємо обидва види сиру (м'яку рікотту і твердий Грана Падано) з молоком і пучкою солі. Перед тим, як робити вершковий соус для пасти, масло розтоплюємо в сотейнику і обсмажуємо на ньому борошно до ледь золотистого відливу. Зазвичай цей процес займає не більше хвилини. Коли борошно заграє потрібними фарбами, кладемо в сотейник пюрированные часникові зубчики і листочки чебрецю. Ще півхвилини заливаємо ароматну борошняну суміш збитим з сирами молоком і залишаємо все нудитися на мінімальному вогні, поки не загусне. За цей час паста якраз дійде до готовності.
В гарячий густий соус кидаємо розморожений горошок і даємо йому прогрітися. Слідом викладаємо пасту, все ретельно перемішуємо і розкладаємо по тарілках. Зверху розміщуємо скибочки риби, нарубану петрушку і хлібну крихту.
Вершковий соус для пасти з лососем – рецепт
Соус для пасти з лососем по цьому рецепту виходить простим і відносно недорогим. Буквально 15 хвилин і ситну вечерю вже буде красуватися на вашому столі.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати вершковий соус для пасти, поставте саму пасту варитися у великій кількості добре підсоленої киплячої води. Самі, тим часом, подрібніть цибулину з зеленню і перцем чилі. З останнього краще попередньо витягти все насіння. На сковороду влийте трохи олії і обсмажте на ньому ароматну цибульну суміш буквально 4 хвилини, поки не розм'якнути. Тим часом розберіть лосося на невеликі шматочки.
Відварену пасту перекладіть на сковороду і змішайте з цибулею, додайте рибу і лимонний сік, а потім зніміть посуд з вогню і з'єднайте всі з йогуртом.
Паста з копченим лососем і креветками у вершковому соусі
У даному рецепті ви можете взяти за основу як копчену рибу, яка забезпечить ваше блюдо непередаваним легким запахом димку, так і свіжу, для більш «чистого» смаку морепродуктів, відтіняє солодкість свіжих креветок.
Інгредієнти:

Приготування
На краплі оливкової олії смажимо очищені креветочні хвости, домагаючись появи рожевого забарвлення. Окремо швидко смажимо часник, змішуємо його з томатами і заливаємо основу соусу вершками і вином. Через 7-8 хвилин соус загусне і до нього можна буде додавати шматочки лосося, смажених креветок, тертий сир, зелень і саму пасту.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з соусом песто
Соус песто завжди дуже добре поєднується з гарячою пастою. Це ароматне неповторне італійське блюдо готується дуже швидко і просто. Цінителі

Паста з креветками у вершковому соусі
Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі

Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для

Лосось з креветками
Лосось з креветками - це відмінне поєднання продуктів в закусках, салатах, супах і других стравах. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів

Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і

Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,