Квасолевий суп - класичний рецепт
Квасолевий суп – прекрасне блюдо, яке допоможе зігрітися холодними зимовими днями. Воно виходить смачним, досить ситним і їм запросто можна нагодувати велику родину. Сьогодні ми розповімо вам деякі класичні рецепти приготування квасоляного супу.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 545 г;
консервована червона квасоля – 1 банку;
вода фільтрована – 15 л;
цибулина – 95 г;
часник – 10 г;
кмин в насінні – за бажанням;
консервовані помідори – 155 г;
перець гострий чилі – 1 шт.;
томатна натуральна паста – 450 мл;
какао – 10 г;
сир – 95 г;
сіль – за смаком.
Приготування
Фарш обсмажуємо на сковороді, ретельно розминаємо і підсолюємо за смаком. Цибулю чистимо, шаткуємо дрібненько і окремо підрум'янюємо на рослинному маслі. Додаємо подрібнений перець чилі, видавлюємо через прес кілька зубчиків часнику, посипаємо спеціями і кмином. У глибоку каструлю викладаємо фарш, ароматну обжарку, помідори консервовані, пасту і вливаємо воду. Прикриваємо кришкою і варимо суп на слабкому вогні 45 хвилин. Через 20 хвилин викладаємо консервовану квасоля, кидаємо сіль за смаком і какао. Перед подачею на стіл посипаємо блюдо тертим сиром і запрошуємо всіх обідати.
Інгредієнти:
яловичина – 355 г;
вода фільтрована – 15 л;
біла суха квасоля – 110 г;
свіжа зелень – за смаком;
цибулина – 45 г;
морква – 45 г;
картопля – 105 г;
олія рафінована – 35 мл;
спеції.
Приготування
Отже, м'ясо ретельно промиваємо, обсушуємо, укладаємо в каструлю з водою і ставимо на сильний вогонь. Після закипання бульйону, прибираємо з'явилася накип і варимо, зменшивши полум'я ще 15 години, підсолюємо за смаком. Потім кидаємо білу квасолю і засікаємо ще 45 хвилин. Чистимо цибулину, шаткуємо ножем і обсмажуємо в масло на сковороді. Моркву і картоплю обробляємо, рубаємо тоненькою соломкою і опускаємо овочі в каструлю. Варимо класичний квасолевий суп ще хвилин 20 а потім розливаємо по тарілках і прикрашаємо кожну порцію зеленню.
Інгредієнти:
квасоля суха – 185 г;
морква – 35 г;
цибулина – 45 г;
картопля – 205 г;
гомілка куряча – 200 г;
сіль – за смаком;
вода фільтрована – 19 л;
зелень свіжої петрушки – 1 пучок.
Приготування
Квасоля суху промиваємо і замочуємо на ніч в тепленькій воді.
Курячі гомілки розрізаємо по суглобу. Цибулю чистимо, дрібненько ріжемо, а моркву крупно натираємо на тертці. Картоплю очищаємо, обполіскуємо і рубаємо соломкою. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в чашу мультиварки: квасоля, курку, картоплю, моркву і цибулю. Заливаємо холодною водою і закриваємо прилад кришкою. Включаємо «Гасіння» і засікаємо 25 години. Після звукового сигналу додаємо подрібнену свіжу зелень, кидаємо лаврушку, підсолюємо за смаком і залишаємо на «Підігріві» ще на 5 хвилин.
Інгредієнти:
квасоля біла – 205 г;
вода фільтрована – 2 л;
картопля – 145 г;
морква – 95 г;
цибулина – 65 г;
часник – 15 г;
томатна паста ;
спеції – за смаком.
Приготування
Квасоля біла добре промиваємо, замочуємо на всю ніч, а потім воду зливаємо і викладаємо боби в каструлю з підсоленою водою. Варимо 30 хвилин на середньому вогні, а тим часом готуємо овочі. Моркву чистимо, натираємо на тертці, а цибулю шаткуємо кубиками. Картопля обробляємо і рубаємо соломкою. У сковороду наливаємо трохи масла, прогріваємо його, викладаємо цибулю з морквою і пасеруємо до золотистого кольору. Картопля кидаємо в каструлю з квасолею, викладаємо овочеву обжарку, пасту варимо 35 хвилин. В кінці приправляємо суп спеціями і видавлюємо через прес часник.
Класичний рецепт квасоляного супу з консервованої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Фарш обсмажуємо на сковороді, ретельно розминаємо і підсолюємо за смаком. Цибулю чистимо, шаткуємо дрібненько і окремо підрум'янюємо на рослинному маслі. Додаємо подрібнений перець чилі, видавлюємо через прес кілька зубчиків часнику, посипаємо спеціями і кмином. У глибоку каструлю викладаємо фарш, ароматну обжарку, помідори консервовані, пасту і вливаємо воду. Прикриваємо кришкою і варимо суп на слабкому вогні 45 хвилин. Через 20 хвилин викладаємо консервовану квасоля, кидаємо сіль за смаком і какао. Перед подачею на стіл посипаємо блюдо тертим сиром і запрошуємо всіх обідати.
Класичний рецепт квасоляного супу з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'ясо ретельно промиваємо, обсушуємо, укладаємо в каструлю з водою і ставимо на сильний вогонь. Після закипання бульйону, прибираємо з'явилася накип і варимо, зменшивши полум'я ще 15 години, підсолюємо за смаком. Потім кидаємо білу квасолю і засікаємо ще 45 хвилин. Чистимо цибулину, шаткуємо ножем і обсмажуємо в масло на сковороді. Моркву і картоплю обробляємо, рубаємо тоненькою соломкою і опускаємо овочі в каструлю. Варимо класичний квасолевий суп ще хвилин 20 а потім розливаємо по тарілках і прикрашаємо кожну порцію зеленню.
Класичний рецепт квасоляного супу в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля суху промиваємо і замочуємо на ніч в тепленькій воді.
Курячі гомілки розрізаємо по суглобу. Цибулю чистимо, дрібненько ріжемо, а моркву крупно натираємо на тертці. Картоплю очищаємо, обполіскуємо і рубаємо соломкою. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в чашу мультиварки: квасоля, курку, картоплю, моркву і цибулю. Заливаємо холодною водою і закриваємо прилад кришкою. Включаємо «Гасіння» і засікаємо 25 години. Після звукового сигналу додаємо подрібнену свіжу зелень, кидаємо лаврушку, підсолюємо за смаком і залишаємо на «Підігріві» ще на 5 хвилин.
Класичний рецепт квасоляного супу без м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля біла добре промиваємо, замочуємо на всю ніч, а потім воду зливаємо і викладаємо боби в каструлю з підсоленою водою. Варимо 30 хвилин на середньому вогні, а тим часом готуємо овочі. Моркву чистимо, натираємо на тертці, а цибулю шаткуємо кубиками. Картопля обробляємо і рубаємо соломкою. У сковороду наливаємо трохи масла, прогріваємо його, викладаємо цибулю з морквою і пасеруємо до золотистого кольору. Картопля кидаємо в каструлю з квасолею, викладаємо овочеву обжарку, пасту варимо 35 хвилин. В кінці приправляємо суп спеціями і видавлюємо через прес часник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Квасолевий суп з консервованої квасолі
Чудово смачний, наваристий суп вийде зі свіжої або консервованої квасолі. У таку страву навіть м'ясо можна не додавати, таким живильним він виходить.
Суп з рисом і картоплею
Найпростіший суп можна перетворити до невпізнання. Пропонуємо скористатися запропонованими рецептами і зварити чудово смачне перше блюдо на основі з
Грибний суп - класичний рецепт
Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
Суп з фрикадельками в мультиварці
Суп з фрикадельками - абсолютно просте і неабияке блюдо. Здивувати їм досить складно. Хоча, якщо ви додасте до складу трохи додаткових інгредієнтів,
Квасолевий суп в мультиварці
Ви не знаєте, де використовувати квасоля? Спробуйте приготувати з неї квасолевий суп. Причому, варити його ви будете не на плиті, а в мультиварці.
Мексиканський суп з квасолею
Мексиканський суп з квасолею - смачна, ситна та поживна страва. Його незвичайний пікантний і гострий присмак неодмінно сподобається вашим близьким і