Квасолевий суп з консервованої квасолі
Консервована квасоля повинна бути присутньою в коморі у кожної господині. З неї можна з легкістю зробити безліч швидких і поживних страв. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати легкий і ароматний суп з консервованої квасолі.
Інгредієнти:
курячий окорочок – 3 шт.;
консервована червона квасоля в томаті – 245 г;
перлова суха крупа – 155 г;
морква – 2 шт.;
цибулина – 65 г;
помідор – 110 г;
болгарський перець – 45 г;
помідор – 105 г;
часник – 10 г;
олія оливкова – 45 мл;
зелень петрушки – за смаком;
спеції.
Приготування
Курку обробляємо і відварюємо до напівготовності, підсолюємо бульйон за смаком. Слідом кидаємо перлову крупу, прикриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин. Не гаючи часу, чистимо цибулю шаткуємо його кубиками і пасеруємо на олії до прозорості. Далі викладаємо оброблені і нашатковані соломкою овочі: морква, помідори і перець. Підрум'янюємо всі разом ще 10 хвилин і видавлюємо через прес часник. Приправляємо спеціями за смаком, додаємо рубану зелень і перемішуємо. Куряче м'ясо розбираємо на волокна, викладаємо в бульйон і додаємо квасоля з томатом. Даємо страви закипіти, варимо 5 хвилин і розливаємо готовий суп з консервованою квасолею в томатному соусі по тарілках.
Інгредієнти:
біла консервована квасоля – 245 г;
плавлений сир – 155 г;
морква – 105 г;
цибулина – 45 г;
часник – 10 г;
біле столове вино – 310 мл;
масло рослинне – 45 мл;
спеції.
Приготування
Всі овочі обробляємо, дрібненько нарізаємо і підрум'янюємо 10 хвилин на рослинній олії, помішуючи. Потім вливаємо вино і тушкуємо на невеликому вогні. Плавлений сирок очищаємо від упаковки, рубаємо кубиками і кидаємо в киплячу воду. Акуратно перекладаємо підготовлену обжарку, доводимо до закипання, приправляємо спеціями, квасолю кидаємо і варимо суп ще 20 хвилин.
Інгредієнти:
червона консервована квасоля – 600 г;
цибулина – 105 г;
часник – 10 г;
паста натуральна томатна – 3 ст. ложки;
насіння гірчиці – щіпка;
олія оливкова – 5 ст. ложок;
картопля – 4 шт.;
бекон – 100 г;
м'ясо яловичини – 220 г;
вода – 980 мл;
спеції.
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками, а цибулю з часником чистимо і дрібно шаткуємо. У сковороду наливаємо масло і підрум'янюємо спочатку підготовлені овочі, а потім додаємо м'ясо і кидаємо гірчицю. Тушкуємо 20 хвилин на слабенькому вогні, помішуючи. Після цього виливаємо томатну пасту, розведену водою, перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин. У глибоку каструлю наливаємо фільтровану воду, кидаємо консервовану квасолю і приготовану обжарку. Варимо бульйон 30 хвилин, а потім додаємо картоплю, очищений і нарізаний кубиками. Бекон рубаємо тоненькими смужками і обсмажуємо окремо на розтопленому вершковому маслі, а потім додаємо в готовий квасолевий суп з консервованої квасолі. Підсолюємо її за смаком, вимикаємо вогонь і знімаємо посуд з плити.
Інгредієнти:
біла консервована квасоля – 200 г;
куряче відварне м'ясо – 210 г;
бульйон курячий – 1450 мл;
яйце – 1 шт.;
картопля – 115 г;
свіжий кріп і зелений лук – 1 пучок;
лавровий лист – за смаком;
спеції.
Приготування
Курячий бульйон виливаємо в каструлю, підігріваємо на середньому вогні, підсолюємо за смаком, додаємо лавровий лист і картоплю, нарізану соломкою. Варимо 10 хвилин, а тим часом подрібнюємо на волокна куряче м'ясо. Яйце відварюємо круто, охолодити, чистимо і кришимо кубиками. Свіжу зелень обполіскуємо, рубаємо ножем і кидаємо в суп разом з м'ясом. Додаємо консервовану білу квасолю, перемішуємо і варимо страву на невеликому вогні, прикривши кришкою, не більше 5 хвилин. В самому кінці приправляємо страва спеціями за смаком.
Суп з консервованої червоної квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Курку обробляємо і відварюємо до напівготовності, підсолюємо бульйон за смаком. Слідом кидаємо перлову крупу, прикриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин. Не гаючи часу, чистимо цибулю шаткуємо його кубиками і пасеруємо на олії до прозорості. Далі викладаємо оброблені і нашатковані соломкою овочі: морква, помідори і перець. Підрум'янюємо всі разом ще 10 хвилин і видавлюємо через прес часник. Приправляємо спеціями за смаком, додаємо рубану зелень і перемішуємо. Куряче м'ясо розбираємо на волокна, викладаємо в бульйон і додаємо квасоля з томатом. Даємо страви закипіти, варимо 5 хвилин і розливаємо готовий суп з консервованою квасолею в томатному соусі по тарілках.
Суп з консервованої білої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі обробляємо, дрібненько нарізаємо і підрум'янюємо 10 хвилин на рослинній олії, помішуючи. Потім вливаємо вино і тушкуємо на невеликому вогні. Плавлений сирок очищаємо від упаковки, рубаємо кубиками і кидаємо в киплячу воду. Акуратно перекладаємо підготовлену обжарку, доводимо до закипання, приправляємо спеціями, квасолю кидаємо і варимо суп ще 20 хвилин.
Суп з консервованою квасолею і м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками, а цибулю з часником чистимо і дрібно шаткуємо. У сковороду наливаємо масло і підрум'янюємо спочатку підготовлені овочі, а потім додаємо м'ясо і кидаємо гірчицю. Тушкуємо 20 хвилин на слабенькому вогні, помішуючи. Після цього виливаємо томатну пасту, розведену водою, перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин. У глибоку каструлю наливаємо фільтровану воду, кидаємо консервовану квасолю і приготовану обжарку. Варимо бульйон 30 хвилин, а потім додаємо картоплю, очищений і нарізаний кубиками. Бекон рубаємо тоненькими смужками і обсмажуємо окремо на розтопленому вершковому маслі, а потім додаємо в готовий квасолевий суп з консервованої квасолі. Підсолюємо її за смаком, вимикаємо вогонь і знімаємо посуд з плити.
Курячий суп з консервованою квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Курячий бульйон виливаємо в каструлю, підігріваємо на середньому вогні, підсолюємо за смаком, додаємо лавровий лист і картоплю, нарізану соломкою. Варимо 10 хвилин, а тим часом подрібнюємо на волокна куряче м'ясо. Яйце відварюємо круто, охолодити, чистимо і кришимо кубиками. Свіжу зелень обполіскуємо, рубаємо ножем і кидаємо в суп разом з м'ясом. Додаємо консервовану білу квасолю, перемішуємо і варимо страву на невеликому вогні, прикривши кришкою, не більше 5 хвилин. В самому кінці приправляємо страва спеціями за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Квасолевий суп - класичний рецепт
Складно визначити, який же рецепт квасоляного супу можна вважати класичним. Тому далі ми опишемо кілька абсолютно різних варіантів, які неодмінно вам
Як приготувати лобіо з квасолі по-грузинськи?
Лобіо, напевно, найяскравіше блюдо, яке представляє грузинську кухню. І це неспроста, адже готувати його можна з різних видів квасолі. Далі
Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від
Рецепт лобіо з білої квасолі
Серед великої кількості різноманітних рецептів грузинського лобіо варто приділити особливу увагу його не зовсім традиційної варіації - з білої
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З
Мексиканський суп з квасолею
Мексиканський суп з квасолею - смачна, ситна та поживна страва. Його незвичайний пікантний і гострий присмак неодмінно сподобається вашим близьким і