Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з рисом і картоплею

Суп з рисом і картоплею

22-12-2015, 11:09
843
Суп з рисом і картоплею
Легкий і ароматний супчик з рисом і картоплею чудово підійде на обід і сподобається всім без винятку. Зварити його зможе кожен, і ми вам у цьому допоможемо!

Рецепт супу з рисом і картоплею


Інгредієнти:

  • курка – 500 г;

  • морква – 1 шт.;

  • картопля – 2 шт.;

  • рис круглий – 05 ст.;

  • спеції;

  • сухий лист лавровий – 2 шт.;

  • вода фільтрована – 2 л.


  • Приготування
    Курку промиваємо, акуратно очищаємо від шкірки, нарізаємо скибочками і кидаємо в каструлю, наповнену холодною водою. Відправляємо посуд на вогонь, доводимо до закипання знімаємо піднялася пінку і варимо бульйон 45 хвилин, зменшивши полум'я. Тим часом чистимо овочі і нарізаємо картоплю невеликими брусочками, а моркву шаткуємо півкільцями. Рис викладаємо в сито, промиваємо кілька разів і залишаємо стікати. У киплячий бульйон додаємо спеції за смаком, лавровий сухий листочок і варимо хвилин 20 а потім виймаємо м'ясо. Бульйон по можливості проціджуємо в чисту каструльку, додаємо моркву, картоплю і висипаємо рис. Підсолюємо суп і готуємо ще 20 хвилин. Курку нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в готову страву.

    Грибний суп з рисом і картоплею


    Інгредієнти:

  • рис круглий – 05 ст.;

  • свіжі печериці – 300 г;

  • морква – 2 шт.;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • цибулина – 1 шт.;

  • картопля – 3 шт.;

  • вода фільтрована – 2 л;

  • томатна паста – за смаком;

  • свіжа зелень і сметана для подачі;

  • спеції.


  • Приготування
    Печериці обполіскуємо, обробляємо і рубаємо невеликими скибочками. Рис промиваємо, висипаємо в каструлю, додаємо гриби, кладемо трохи вершкового масла і заливаємо невеликою кількістю води. Тушкуємо на невеликому вогні, а тим часом чистимо цибулю з морквою і тонко шаткуємо. Далі пасеруємо овочі на рослинному масло до золотавого кольору. Картоплю очищаємо і подрібнюємо скибочками. Потім додаємо овочеву обжарку і картоплю в каструлю, доливаємо води і варимо до готовності. У самому кінці додаємо спеції, лавровий листочок і томатну пасту. При подачі посипаємо рисовий суп з картоплею без м'яса подрібненою зеленню і заправляємо сметаною.

    Суп з рисом і картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • грудка куряча – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • рис – 05 склянки;

  • цибулина – 1 шт.;

  • масло рослинне – 4 ст. ложки;

  • картопля – 3 шт.;

  • спеції;

  • вода – 2 л;

  • свіжа зелень – для прикраси.


  • Приготування
    Картопля промиваємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Морква обробляємо і натираємо на тертці тонкою соломкою. Очищену цибулину рубаємо півкільцями. Рис висипаємо в чашку, промиваємо кілька разів і відкидаємо на друшляк. З курячої грудки акуратно зрізаємо все м'ясо і подрібнюємо його скибочками. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, кидаємо цибулю, моркву пасеруємо овочі кілька хвилин, виставивши програму «Випічка». Потім додаємо картоплю, висипаємо рис і кладемо м'ясо. Приправляємо всі спеціями, заливаємо водою і, виставивши режим «Гасіння» варимо суп до звукового сигналу. Після цього розливаємо його по тарілках і присипаємо рубаною свіжої зеленню.

    Суп з рисом, картоплею та м'ясом


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 500 г;

  • картопля – 5 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • рис – 1 ст.;

  • спеції;

  • вода фільтрована – 15 л;
  • Суп з рисом і картоплею

  • олія рослинна.


  • Приготування
    М'якоть яловичини промиваємо і кладемо в чашу мультиварки, змащену маслом. Виставляємо програму «Випічка» і обсмажуємо 30 хвилин. Тим часом обробляємо овочі і нарізаємо цибулю півкільцями, моркву – соломкою, а картоплю – брусочками. Після звукового сигналу додаємо цибулю з морквою, перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин. Потім кидаємо картоплю і висипаємо рис. Заливаємо водою і варимо суп близько 2 годин у режимі «Гасіння». Перед подачею, приправляємо блюдо спеціями і прикрашаємо зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп харчо з картоплею і рисом - рецепт
    Суп харчо з картоплею і рисом - рецепт
    Сьогодні класичне грузинське блюдо готують у багатьох будинках, тому його рецептів існує безліч. Пропонуємо кілька варіантів цього гарячого страви,
    Тушкована курка в мультиварці
    Тушкована курка в мультиварці
    Страви, приготовані в мультиварці відрізняються ніжною консистенцією, особливо це відноситься до м'яса. Курка, тушкована таким способом виходить
    Курячий суп з яйцем
    Курячий суп з яйцем
    Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире
    Суп з курячої печінки
    Суп з курячої печінки
    У цій статті ми зібрали кілька різних рецептів дуже незвичайного, але смачного супу з курячої печінки. Ви дізнаєтеся, як зварити таке блюдо з
    Суп зі свіжої капусти
    Суп зі свіжої капусти
    Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
    Суп локшина в мультиварці
    Суп локшина в мультиварці
    Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в