Тушкована курка в мультиварці
Тушкована курка, приготована в мультиварці, виходить чудово ніжною, смачною і ароматною. Її можна подавати з будь-яким гарніром або кашами .
Інгредієнти:
гречка – 1 ст.;
філе куряче – 400 г;
сметана нежирна – 2 ст. ложки;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
спеції .
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо скибочками. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а морква подрібнюємо на тертці. Чашу мультиварки промазуємо рослинним маслом, викладаємо куряче м'ясо, цибульку і моркву. Підсолюємо все за смаком і готуємо 30 хвилин, вибравши програму «Гасіння». Через півгодини, вимикаємо мультиварку, викладаємо сметану, підливаємо трохи холодної води, висипаємо гречку, все перемішуємо і встановлюємо режим «Гречка». Засікаємо 40 хвилин, і чекаємо звукового сигналу.
Інгредієнти:
картопля – 5 шт.;
курка – 700 г;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
сметана – 3 ст. ложки;
спеції;
сир – 100 г;
зелень суха.
Приготування
Тушку курки промиваємо, розрізаємо на шматочки, підсолюємо і приправляємо спеціями. Потім змащуємо її сметаною, викладаємо в каструлю і прибираємо в холодильник. Овочі чистимо і шаткуємо ножем невеликими шматочками: картопля – кубиками, цибулину – півкільцями, а моркву – брусочками. Відправляємо всі овочі в чашу мультиварки, підсолюємо, посипаємо сухою зеленню і зверху викладаємо шматки курячі. Останнім шаром кладемо сир, нашатковану пластинами, і закриваємо кришку приладу. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо 30 хвилин. Після звукового сигналу, смачна курка тушкована з овочами в мультиварці готова!
Інгредієнти:
курячі стегенця – 6 шт;
сметана – 100 мл;
гірчиця гостра – 1 ст. ложка;
часник – 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Курячі стегенця ретельно промиваємо й обсушуємо. У мисці змішуємо сметану з гострою гірчицею, додаємо спеції. Можете використовувати сушений часник, базилік, петрушку, розмарин або готову ароматну суміш приправ для курки. Гарненько перемішуємо соус і викладаємо в нього стегна. Ретельно промазуємо все м'ясо і залишаємо хвилин на 25 маринуватися. Потім перекладаємо в чашу мультиварки. Моркву чистимо, натираємо на крупній терочке і посипаємо зверху м'ясо. Закриваємо кришку приладу, включаємо режим «Гасіння» і готуємо їх 15 – 2 години, в залежності від марки вашої мультиварки. Подаємо курячі стегенця з картопляним пюре, відварним рисом або овочевим рагу.
Інгредієнти:
курка – 400 г;
капуста білокачанна – 400 г;
картопля – 5 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
паста томатна – 1 ст. ложка;
масло рослинне – 4 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Курку обробити, промиваємо та нарізаємо шматочками. Капусту тонко шаткуємо, а картоплю чистимо і розрізаємо невеликими кубиками. Моркву і цибулину промиваємо, обробляємо і подрібнюємо на крупній тертці. У посуд мультиварки наливаємо рослинне масло, кладемо курку, цибульку і моркву. Закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Смаження» і засікаємо 15 хвилин. Через 10 хвилин додаємо розведену водою томатну пасту і висипаємо капусту з картошой. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, перемішуємо і залишаємо на тому ж режимі ще на 5 хвилин. Потім вливаємо кілька столових ложок води і вибираємо програму «Тушкування» на 40 хвилин. Після звукового сигналу, розкладаємо ароматну гарячу капусту з куркою по тарілках і прикрашаємо рубаною свіжої зеленню.
Гречка тушкована з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо скибочками. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а морква подрібнюємо на тертці. Чашу мультиварки промазуємо рослинним маслом, викладаємо куряче м'ясо, цибульку і моркву. Підсолюємо все за смаком і готуємо 30 хвилин, вибравши програму «Гасіння». Через півгодини, вимикаємо мультиварку, викладаємо сметану, підливаємо трохи холодної води, висипаємо гречку, все перемішуємо і встановлюємо режим «Гречка». Засікаємо 40 хвилин, і чекаємо звукового сигналу.
Тушкована курка з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Тушку курки промиваємо, розрізаємо на шматочки, підсолюємо і приправляємо спеціями. Потім змащуємо її сметаною, викладаємо в каструлю і прибираємо в холодильник. Овочі чистимо і шаткуємо ножем невеликими шматочками: картопля – кубиками, цибулину – півкільцями, а моркву – брусочками. Відправляємо всі овочі в чашу мультиварки, підсолюємо, посипаємо сухою зеленню і зверху викладаємо шматки курячі. Останнім шаром кладемо сир, нашатковану пластинами, і закриваємо кришку приладу. Виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо 30 хвилин. Після звукового сигналу, смачна курка тушкована з овочами в мультиварці готова!
Курка тушкована в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця ретельно промиваємо й обсушуємо. У мисці змішуємо сметану з гострою гірчицею, додаємо спеції. Можете використовувати сушений часник, базилік, петрушку, розмарин або готову ароматну суміш приправ для курки. Гарненько перемішуємо соус і викладаємо в нього стегна. Ретельно промазуємо все м'ясо і залишаємо хвилин на 25 маринуватися. Потім перекладаємо в чашу мультиварки. Моркву чистимо, натираємо на крупній терочке і посипаємо зверху м'ясо. Закриваємо кришку приладу, включаємо режим «Гасіння» і готуємо їх 15 – 2 години, в залежності від марки вашої мультиварки. Подаємо курячі стегенця з картопляним пюре, відварним рисом або овочевим рагу.
Курка тушкована з капустою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курку обробити, промиваємо та нарізаємо шматочками. Капусту тонко шаткуємо, а картоплю чистимо і розрізаємо невеликими кубиками. Моркву і цибулину промиваємо, обробляємо і подрібнюємо на крупній тертці. У посуд мультиварки наливаємо рослинне масло, кладемо курку, цибульку і моркву. Закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Смаження» і засікаємо 15 хвилин. Через 10 хвилин додаємо розведену водою томатну пасту і висипаємо капусту з картошой. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, перемішуємо і залишаємо на тому ж режимі ще на 5 хвилин. Потім вливаємо кілька столових ложок води і вибираємо програму «Тушкування» на 40 хвилин. Після звукового сигналу, розкладаємо ароматну гарячу капусту з куркою по тарілках і прикрашаємо рубаною свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушковане м'ясо в мультиварці
Страви, приготовлені в мультиварці відрізняються неймовірно ніжною консистенцією і рівномірним приготуванням. І головне - страва готується практично
Тушкована картопля з тушонкою в мультиварці
Рецепт картоплі з тушонкою оцінять ті, хто завжди поспішає. З цим блюдом зможе впоратися навіть сама невміла господиня. Пропонуємо кілька варіантів
Курка з картоплею в мультиварці
Одне з найпопулярніших страв на вечерю або святкового столу - курка з картоплею. Доступно, смачно і просто. Рецептів приготування безліч, ми
Тушкована капуста з грибами в мультиварці
Капусту можна тушкувати з овочами, м'ясом або з ковбасками. Щоразу отримуючи практично нове блюдо. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт тушкованої
Курка, тушкована в сметані
З усього різноманіття рецептів приготування курки складно вибрати найбільш цікаві та смачні. Але ми допоможемо вам у цьому! Курка, тушкована в
Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці