Грибний суп - класичний рецепт
Класичний грибний суп – надзвичайно ароматне, смачне і поживне гаряче блюдо, яке люблять багато. Приготувати його можна з свіжих, солоних, заморожених або сухих грибів.
Інгредієнти:
білі свіжі гриби – 500 г;
масло рослинне – 30 мл;
вода – 2 л;
картопля – 5 шт.;
морква – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
майонез , сметана для подачі;
спеції.
Приготування
Гриби обробляємо, нарізаємо однаковими шматочками і обсмажуємо в сковороді на розтопленому вершковому маслі. Потім перекладаємо в каструлю, заливаємо окропом і проварюємо на повільному вогні півгодини. Картоплю чистимо, шаткуємо невеликою соломкою і кидаємо в бульйон разом з білими грибами. Моркву і цибулю чистимо, шаткуємо, пасеруємо на олії, додаємо в суп, підсолюємо і варимо до м'якості картоплі. Перед подачею заправляємо суп сметаною або нежирним майонезом.
Інгредієнти:
сушені гриби – 40 г;
картопля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
перлова крупа – 60 г;
цибулина – 1 шт.;
сметана нежирна – 3 ст. ложки;
часник – 1 зубчик;
спеції.
Приготування
Класичний рецепт грибного супу досить простий. Сушені гриби промиваємо, заливаємо водою, наполягаємо 30 хвилин, а потім відварюємо, підсолюємо за смаком. Потім остуджуємо їх, шаткуємо шматочками і відставляємо в сторону. Цибулину і зубчик часнику чистимо і кидаємо в бульйон. Додаємо перловку, прикриваємо каструлю кришкою і варимо на повільному вогні до напівготовності крупи. Картоплю і моркву чистимо, шаткуємо і кидаємо в суп. Через 20 хвилин виймаємо обережно цибулину, часник, приправляємо блюдо спеціями і даємо йому настоятися 20 хвилин, накривши кришкою. Подаємо грибний суп зі свіжої петрушкою і нежирною сметаною.
Інгредієнти:
заморожені печериці – 400 г;
цибулина – 2 шт.;
морква – 2 шт.;
крупа манна – 1 ст. ложка;
вода – 4 л;
картопля – 4 шт.;
масло вершкове – 50 г;
олія рослинна;
спеції;
зелень – за смаком;
сметана – за смаком.
Приготування
Гриби заздалегідь дістаємо з морозильної камери. У невелику каструлю наливаємо олію, розігріваємо його і викладаємо печериці, нарізані пластинами. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 15 щоб випарувалася зайва рідина. Картоплю чистимо, шаткуємо соломкою і додаємо в каструлю. Заливаємо водою і варимо до напівготовності. Цибулини і моркву очищаємо, рубаємо дрібненько і пасеруємо на сковороді до золотистого кольору на вершковому маслі. Потім викладаємо овочі в суп, приправляємо спеціями, накриваємо кришкою і варимо 10 хвилин при слабкому кипінні. Після цього всипаємо манну крупу, добре розмішуємо, кип'ятимо і кидаємо рубану зелень. Грибний суп розливаємо по пиалкам і заправляємо нежирної сметаною.
Інгредієнти:
курячий бульйон – 3 л;
свіжі печериці – 200 г;
рис – 05 склянки;
картопля – 4 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
сир плавлений – 150 г;
лавровий лист – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Курячий бульйон доводимо до кипіння. Тим часом промиваємо рис і чистимо картоплю. Потім нарізаємо його соломкою і кидаємо в каструлю разом з рисом. Трохи підсолюємо і варимо 20 хвилин. Цибулину і моркву обробляємо, шаткуємо і пасеруємо овочі на сковороді з маслом. Потім додаємо гриби, порубані пластинами. Тушкуємо все разом 5 хвилин, і перекладаємо обжарку в суп. Додаємо плавлений сирок і варимо до його розплавлення. Після цього додаємо спеції, лавровий листочок, кип'ятимо і знімаємо блюдо з плити.
Класичний рецепт грибного супу з білих грибів
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обробляємо, нарізаємо однаковими шматочками і обсмажуємо в сковороді на розтопленому вершковому маслі. Потім перекладаємо в каструлю, заливаємо окропом і проварюємо на повільному вогні півгодини. Картоплю чистимо, шаткуємо невеликою соломкою і кидаємо в бульйон разом з білими грибами. Моркву і цибулю чистимо, шаткуємо, пасеруємо на олії, додаємо в суп, підсолюємо і варимо до м'якості картоплі. Перед подачею заправляємо суп сметаною або нежирним майонезом.
Класичний рецепт грибного супу з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
Класичний рецепт грибного супу досить простий. Сушені гриби промиваємо, заливаємо водою, наполягаємо 30 хвилин, а потім відварюємо, підсолюємо за смаком. Потім остуджуємо їх, шаткуємо шматочками і відставляємо в сторону. Цибулину і зубчик часнику чистимо і кидаємо в бульйон. Додаємо перловку, прикриваємо каструлю кришкою і варимо на повільному вогні до напівготовності крупи. Картоплю і моркву чистимо, шаткуємо і кидаємо в суп. Через 20 хвилин виймаємо обережно цибулину, часник, приправляємо блюдо спеціями і даємо йому настоятися 20 хвилин, накривши кришкою. Подаємо грибний суп зі свіжої петрушкою і нежирною сметаною.
Класичний рецепт грибного супу з заморожених грибів
Інгредієнти:
Приготування
Гриби заздалегідь дістаємо з морозильної камери. У невелику каструлю наливаємо олію, розігріваємо його і викладаємо печериці, нарізані пластинами. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 15 щоб випарувалася зайва рідина. Картоплю чистимо, шаткуємо соломкою і додаємо в каструлю. Заливаємо водою і варимо до напівготовності. Цибулини і моркву очищаємо, рубаємо дрібненько і пасеруємо на сковороді до золотистого кольору на вершковому маслі. Потім викладаємо овочі в суп, приправляємо спеціями, накриваємо кришкою і варимо 10 хвилин при слабкому кипінні. Після цього всипаємо манну крупу, добре розмішуємо, кип'ятимо і кидаємо рубану зелень. Грибний суп розливаємо по пиалкам і заправляємо нежирної сметаною.
Класичний грибний суп з печериць з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Курячий бульйон доводимо до кипіння. Тим часом промиваємо рис і чистимо картоплю. Потім нарізаємо його соломкою і кидаємо в каструлю разом з рисом. Трохи підсолюємо і варимо 20 хвилин. Цибулину і моркву обробляємо, шаткуємо і пасеруємо овочі на сковороді з маслом. Потім додаємо гриби, порубані пластинами. Тушкуємо все разом 5 хвилин, і перекладаємо обжарку в суп. Додаємо плавлений сирок і варимо до його розплавлення. Після цього додаємо спеції, лавровий листочок, кип'ятимо і знімаємо блюдо з плити.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп - рецепт
Приготування грибного супу не являє собою нічого складного. Рецептів його багато і кожен виходить смачним і ароматним. Пропонуємо два варіанти супу,
Суп харчо з картоплею і рисом - рецепт
Сьогодні класичне грузинське блюдо готують у багатьох будинках, тому його рецептів існує безліч. Пропонуємо кілька варіантів цього гарячого страви,
Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
Грибний суп з опеньків
Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо