Грибний суп - рецепт
Грибний суп користується популярністю навіть у тих, хто не є шанувальником перших страв. Як же інакше: яскравий насичений смак, чудовий аромат і безперечна користь страви роблять свою справу.
Ідеальним варіантом для приготування супів є білі гриби, рижики. Вони надають страві божественний аромат. Але в кулінарії успішно використовують також печериці, опеньки, печериці і інші види грибів.
Пропонуємо вам рецепти приготування смачного грибного супу з печериць з сиром і з білих грибів з фрикадельками . Впевнені, ви залишитеся задоволені результатом і поповните ряди шанувальників цього чудового блюда.
Інгредієнти:
печериці свіжі – 980 р;
плавлений сир , м'який – 520 г;
цибуля ріпчаста 175 г;
морква – 175 г;
рослинна рафінована олія – 75 мл;
вершкове масло – 55 г;
часник – 3 зубчики;
вода фільтрована – 3 л;
спеції;
мелений чорний перець;
сіль;
свіжа зелень.
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло і вливаємо рослинне рафіноване масло. Потім закладаємо попередньо очищений і нарізаний кубиками або півкільцями ріпчасту цибулю і пропущену через тертку моркву. Пасеруємо вміст сковороди до м'якості, додаємо промиті хорошенечко і нарізані пластинами або часточками грибочки і припускаємо під кришкою п'ятнадцять хвилин, помішуючи.
По готовності перекладаємо вміст сковороди в каструлю, вливаємо прогрітий до температури кипіння фільтровану воду і додаємо м'який плавлений сир. Приправляємо супчик сіллю, меленим перцем і спеціями і проварюємо до повного розчинення сиру, помішуючи. В кінці варіння додаємо дрібно нарізаний часник і свіжу зелень. Через десять хвилин, коли супчик настоїться, подаємо його до столу і насолоджуємося.
Інгредієнти:
сушені білі гриби – 70 г;
яловичина або телятина – 500 г;
цибуля ріпчаста – 150 г;
яйце – 1 шт.;
спеції для фаршу (за бажанням) – за смаком;
морква – 75 г;
крупа рисова – 75 г;
рослинна рафінована олія – 35 мл;
бульби картоплі-500 г;
лаврове листя – 2 шт.;
вода фільтрована – 3 л;
свіжа зелень;
сметана;
сіль.
Приготування
Сушені білі гриби кілька разів гарненько промиваємо в гарячій воді і замочуємо на одну годину. Потім виймаємо їх на обробну дошку, шаткуємо невеликими шматочками і визначаємо в каструлю з фільтрованої водою. Туди ж виливаємо рідину, в якій вони замочували. Ставимо каструлю на плиту і проварюємо п'ятнадцять хвилин. Потім кидаємо промиту рисову крупу і варимо ще п'ятнадцять хвилин.
Тим часом готуємо овочі. Чистимо і ріжемо невеликими кубиками картоплю і половину норми ріпчастої цибулі, а морква пропускаємо через крупну тертку.
Яловичину або телятину промиваємо холодною водою, промаківающімі паперовим рушником, нарізаємо довільними шматочками і прокручуємо через м'ясорубку з рештою ріпчастою цибулею. Додаємо куряче яйце, мелений чорний перець, сіль, за бажанням спеції для фаршу і перемішуємо. Формуємо круглі фрикадельки і викладаємо на обробну дошку.
Закладаємо в суп цибулю, моркву, картоплю і фрикадельки, приправляємо сіллю, кидаємо листя лавра і проварюємо після закипання п'ятнадцять-двадцять хвилин.
В кінці приготування кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень. Даємо супчику трохи настоятися і подаємо зі сметаною.
Для приготування такого супу можна використовувати також свіжі або заморожені лісові грибочки, в такому випадку етап замочування пропускаємо.
Ідеальним варіантом для приготування супів є білі гриби, рижики. Вони надають страві божественний аромат. Але в кулінарії успішно використовують також печериці, опеньки, печериці і інші види грибів.
Пропонуємо вам рецепти приготування смачного грибного супу з печериць з сиром і з білих грибів з фрикадельками . Впевнені, ви залишитеся задоволені результатом і поповните ряди шанувальників цього чудового блюда.
Рецепт грибного супу з печериць з сиром
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло і вливаємо рослинне рафіноване масло. Потім закладаємо попередньо очищений і нарізаний кубиками або півкільцями ріпчасту цибулю і пропущену через тертку моркву. Пасеруємо вміст сковороди до м'якості, додаємо промиті хорошенечко і нарізані пластинами або часточками грибочки і припускаємо під кришкою п'ятнадцять хвилин, помішуючи.
По готовності перекладаємо вміст сковороди в каструлю, вливаємо прогрітий до температури кипіння фільтровану воду і додаємо м'який плавлений сир. Приправляємо супчик сіллю, меленим перцем і спеціями і проварюємо до повного розчинення сиру, помішуючи. В кінці варіння додаємо дрібно нарізаний часник і свіжу зелень. Через десять хвилин, коли супчик настоїться, подаємо його до столу і насолоджуємося.
Грибний суп з сушених білих грибів з фрикадельками і рисом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Сушені білі гриби кілька разів гарненько промиваємо в гарячій воді і замочуємо на одну годину. Потім виймаємо їх на обробну дошку, шаткуємо невеликими шматочками і визначаємо в каструлю з фільтрованої водою. Туди ж виливаємо рідину, в якій вони замочували. Ставимо каструлю на плиту і проварюємо п'ятнадцять хвилин. Потім кидаємо промиту рисову крупу і варимо ще п'ятнадцять хвилин.
Тим часом готуємо овочі. Чистимо і ріжемо невеликими кубиками картоплю і половину норми ріпчастої цибулі, а морква пропускаємо через крупну тертку.
Яловичину або телятину промиваємо холодною водою, промаківающімі паперовим рушником, нарізаємо довільними шматочками і прокручуємо через м'ясорубку з рештою ріпчастою цибулею. Додаємо куряче яйце, мелений чорний перець, сіль, за бажанням спеції для фаршу і перемішуємо. Формуємо круглі фрикадельки і викладаємо на обробну дошку.
Закладаємо в суп цибулю, моркву, картоплю і фрикадельки, приправляємо сіллю, кидаємо листя лавра і проварюємо після закипання п'ятнадцять-двадцять хвилин.
В кінці приготування кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень. Даємо супчику трохи настоятися і подаємо зі сметаною.
Для приготування такого супу можна використовувати також свіжі або заморожені лісові грибочки, в такому випадку етап замочування пропускаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
Суп завжди виходить смачним і неймовірно ароматним, якщо приготувати його з свіжих грибів, причому це можуть бути печериці, куплені в магазині або
Грибний суп - класичний рецепт
Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
Картопляний суп з фрикадельками
Навіть таке неабияке страва картопляний суп, можна зробити оригінальним і вишуканим. Досить додати в основний склад смачні м'ясні фрикадельки.
Грибний суп з сиром
Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
Грибний суп з сушених грибів
Восени, кожен досвідчений грибник розживеться солідним урожаєм, який пізніше пускає на приготування різних ароматних страв або заготовок на зиму.
Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час