Грибний суп з сиром
Пропонуємо вам кілька варіантів приготування грибного супу з сиром. Це нехитре блюдо з досить простим набором інгредієнтів вражає своїм чудовим вершковим смаком і захопливим грибним ароматом.
Основу наших рецептів складають звичайні печериці. Але якщо у вас є можливість замінити їх лісовими грибами, то неодмінно скористайтеся нею. Від цього смак страви стане ще більш насиченим.
Інгредієнти:
печериці – 650 г;
рідкий плавлений сир – 320 г;
цибуля ріпчаста – 190 г;
морква – 175 г;
рослинна рафінована олія – 50 мл;
вершкове масло – 55 г;
часник – 2 зубці;
вода фільтрована – 175 л;
мелений чорний перець;
сіль.
Приготування
Цибуля позбавляємо від лушпиння, шаткуємо невеликими кубиками і підрум'янюємо на сковорідці в суміші рослинного і вершкового масла приблизно сім-десять хвилин, помішуючи. Потім закладаємо пропущену через тертку моркву і смажимо ще п'ять хвилин.
Печериці миємо, нарізаємо дрібно і теж викладаємо в сковороду. Протушиваем все протягом п'ятнадцяти хвилин під кришкою і перекладаємо в каструлю. Вливаємо підігріту до кипіння воду, проварюємо п'ять-сім хвилин, додаємо плавлений сир. Коли він повністю розійдеться, підсолюємо супчик, при необхідності, приправляємо за смаком меленим чорним перцем і видавлюємо через прес часник. Вимикаємо вогонь і, прикривши каструлю кришкою, даємо страві настоятися десять-п'ятнадцять хвилин.
Інгредієнти:
шампіньйони – 05 кг;
бульби картоплі – 05 кг;
цибуля ріпчаста – 75 г;
сир плавлений – 250 г;
оливкова або вершкове масло;
прованські трави;
мелений чорний перець;
сіль;
свіжа зелень;
грінки або сухарики.
Приготування
Очищаємо картопляні бульби від шкірки, дрібно нарізаємо і складаємо в каструлю. Заливаємо їх фільтрованою водою і доводимо до кипіння. Через десять хвилин кидаємо плавлені сирки і помішуємо вміст каструлі до їх розчинення.
Тим часом чистимо цибулю і підрум'янюємо на оливковій або вершковому маслі протягом п'яти хвилин. Додаємо попередньо вимиті і порізані печериці і припускаємо їх під кришкою до готовності.
Коли картопля буде готовий, а сир повністю розплавитися, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, прованські трави і викладаємо гриби з цибулею.
Розбиваємо масу за допомогою блендера до однорідної пюре, знову прогріваємо до кипіння і вимикаємо плиту.
Подаємо ароматний суп-пюре з грінками або сухариками і будь свіжою зеленню на ваш смак.
Інгредієнти:
шампіньйони – 05 кг;
бульби картоплі – 045 кг;
цибуля ріпчаста – 75 г;
морква – 75 г;
сир плавлений – 240 г;
вода фільтрована;
рослинна рафінована олія;
лаврові листочки;
мускатний горіх;
мелений чорний перець;
сіль;
свіжа зелень петрушки і кропу.
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і викладаємо в промаслений ємність мультиварки. Підрум'янюємо його трохи, настройте пристрій на режим «Смаження» або «Випічка». Туди ж відправляємо пропущену через тертку моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Тепер закладаємо попередньо очищені і нарізані бульби картоплі і грибочки і витримуємо в тій же програмі ще п'ятнадцять хвилин. Після закінчення часу додаємо плавлений сир, сіль, мелений чорний перець, мускатний горіх, лаврові листочки і вливаємо підігріту до кипіння фільтровану воду.
Переводимо прилад в режим «Гасіння» і готуємо страву п'ятдесят хвилин.
Готовий ароматний супчик подаємо зі свіжою зеленню.
Основу наших рецептів складають звичайні печериці. Але якщо у вас є можливість замінити їх лісовими грибами, то неодмінно скористайтеся нею. Від цього смак страви стане ще більш насиченим.
Грибний суп з печериць з плавленим сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля позбавляємо від лушпиння, шаткуємо невеликими кубиками і підрум'янюємо на сковорідці в суміші рослинного і вершкового масла приблизно сім-десять хвилин, помішуючи. Потім закладаємо пропущену через тертку моркву і смажимо ще п'ять хвилин.
Печериці миємо, нарізаємо дрібно і теж викладаємо в сковороду. Протушиваем все протягом п'ятнадцяти хвилин під кришкою і перекладаємо в каструлю. Вливаємо підігріту до кипіння воду, проварюємо п'ять-сім хвилин, додаємо плавлений сир. Коли він повністю розійдеться, підсолюємо супчик, при необхідності, приправляємо за смаком меленим чорним перцем і видавлюємо через прес часник. Вимикаємо вогонь і, прикривши каструлю кришкою, даємо страві настоятися десять-п'ятнадцять хвилин.
Грибний суп-пюре з плавленим сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо картопляні бульби від шкірки, дрібно нарізаємо і складаємо в каструлю. Заливаємо їх фільтрованою водою і доводимо до кипіння. Через десять хвилин кидаємо плавлені сирки і помішуємо вміст каструлі до їх розчинення.
Тим часом чистимо цибулю і підрум'янюємо на оливковій або вершковому маслі протягом п'яти хвилин. Додаємо попередньо вимиті і порізані печериці і припускаємо їх під кришкою до готовності.
Коли картопля буде готовий, а сир повністю розплавитися, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, прованські трави і викладаємо гриби з цибулею.
Розбиваємо масу за допомогою блендера до однорідної пюре, знову прогріваємо до кипіння і вимикаємо плиту.
Подаємо ароматний суп-пюре з грінками або сухариками і будь свіжою зеленню на ваш смак.
Грибний суп з плавленим сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і викладаємо в промаслений ємність мультиварки. Підрум'янюємо його трохи, настройте пристрій на режим «Смаження» або «Випічка». Туди ж відправляємо пропущену через тертку моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Тепер закладаємо попередньо очищені і нарізані бульби картоплі і грибочки і витримуємо в тій же програмі ще п'ятнадцять хвилин. Після закінчення часу додаємо плавлений сир, сіль, мелений чорний перець, мускатний горіх, лаврові листочки і вливаємо підігріту до кипіння фільтровану воду.
Переводимо прилад в режим «Гасіння» і готуємо страву п'ятдесят хвилин.
Готовий ароматний супчик подаємо зі свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт класичної солянки з картоплею
Існує безліч варіантів приготування м'ясної солянки і кожен можна назвати класичним. Проте їх все об'єднує велику кількість м'ясних складових, солінь
Грибний суп з сушених грибів
Восени, кожен досвідчений грибник розживеться солідним урожаєм, який пізніше пускає на приготування різних ароматних страв або заготовок на зиму.
Кабачки, тушковані в сметані
Кабачок, мабуть, самий універсальний овоч. З нього готують стільки різноманітних страв, що часом можна розгубитися у варіантах. Пропонуємо найбільш
Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий
Тушкована капуста в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці, відрізняються неповторною м'якістю складових інгредієнтів. Це можливо завдяки функції тривалого гасіння.
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,