Тушкована капуста в мультиварці
Тушкована капуста є смачним, корисним і бюджетним стравою. Вона може бути як наповненням для пирогів та іншої випічки, так і цілком гідним самостійною стравою. Додаючи при її приготуванні різні овочі, гриби та м'ясні продукти, кожен раз отримуємо нові, оригінальні і апетитні страви.
Для володарів кухонних помічниці ми розповімо сьогодні, як приготувати тушковану капусту в мультиварці.
Інгредієнти:
капуста білокачанна – 920 г;
бульби картоплі – 720 г;
часник – 1-2 зубчики;
цибуля ріпчаста 160 г;
морква – 220 г;
масло рослинне – 55 мл;
томатний сік – 250 мл;
лаврове листя – 2 шт.;
перець духмяний горошком – 2 шт.;
цукровий пісок – 25 г;
сухі пряні трави (за бажанням);
суміш мелених перців;
сіль.
Приготування
Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо кубиками підрум'янюємо на рослинному рафінованому маслі в ємності мультиварки в режимі «Випічка» або «Смаження» протягом п'яти хвилин. Потім закладаємо очищену і пропущену через крупну тертку моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Вимиті бульби картоплі позбавляємо від шкірки, нарізаємо брусочками, відправляємо до цибулі і моркви і обсмажуємо ще двадцять хвилин.
Тепер шаткуємо капусту, викладаємо до інших овочів і заливаємо томатним соком. Додаємо цукровий пісок, сіль, мелену суміш перців, перемішуємо, перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і витримуємо одну годину. За п'ятнадцять хвилин до завершення процесу кидаємо горошини запашного перцю, лаврові листочки, сухі пряні трави і нарізаний часник.
Інгредієнти:
капуста білокачанна – 920 г;
печериці свіжі – 550 г;
часник – 3-4 зубчики;
цибуля ріпчаста – 130 г;
морква – 240 г;
масло рослинне – 55 мл;
вода фільтрована – 325 мл;
томатна паста – 25 г;
лаврове листя – 2 шт.;
перець духмяний горошком – 2 шт.;
цукровий пісок – 25 г;
будь-яка свіжа зелень;
суміш мелених перців;
сіль.
Приготування
Печериці промиваємо, нарізаємо пластинами і закладаємо в промаслений ємність мультиварки, налаштувавши її на режим «Випічка» або «Смаження». Витримуємо п'ятнадцять хвилин, перемішуючи. Потім кидаємо очищені і нарізані соломкою ріпчасту цибулю і моркву і смажимо ще сім хвилин. Тепер шаткуємо капусту і визначаємо до грибів з овочами. В підігрітій фільтрованій воді розчиняємо томатну пасту, сіль та цукровий пісок і виливаємо її в мультиварку. Готуємо в тому ж режимі, закривши кришку, ще двадцять хвилин.
Тепер кидаємо лаврові листочки, горошини запашного перцю, мелену суміш перців, перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і виставляємо час на одну годину.
По завершенні процесу приготування кидаємо свіжу нарубану зелень.
Інгредієнти:
капуста білокачанна – 450 г;
м'ясний фарш – 350 г;
рис – 220 г;
цибуля ріпчаста – 120 г;
морква – 150 г;
томатна паста – 50 р;
сметана – 25 г;
масло рослинне – 40 мл;
вода фільтрована – 375 мл;
мелена суміш перців – за смаком;
спеції або сушена петрушка – 12 г або по смаку;
сіль.
Приготування
М'ясний фарш обсмажуємо в режимі «Випічка» на рослинному рафінованому маслі п'ятнадцять хвилин. Тим часом підрум'янимо на сковороді з рослинним маслом нарізану цибулю і моркву, додати нашатковану капусту і обсмажимо ще п'ятнадцять хвилин.
Викладаємо овочі до фаршу, який попередньо добре розмішуєм. Потім всипаємо попередньо промитий рис, додаємо сіль, мелену суміш перців, томатну пасту, сметану, спеції або сушену петрушку і перемішуємо. Вливаємо підігріту фільтровану воду, перемикаємо пристрій на режим «Плов» і витримуємо сорок-п'ятдесят хвилин.
Для володарів кухонних помічниці ми розповімо сьогодні, як приготувати тушковану капусту в мультиварці.
Тушкована капуста з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо кубиками підрум'янюємо на рослинному рафінованому маслі в ємності мультиварки в режимі «Випічка» або «Смаження» протягом п'яти хвилин. Потім закладаємо очищену і пропущену через крупну тертку моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Вимиті бульби картоплі позбавляємо від шкірки, нарізаємо брусочками, відправляємо до цибулі і моркви і обсмажуємо ще двадцять хвилин.
Тепер шаткуємо капусту, викладаємо до інших овочів і заливаємо томатним соком. Додаємо цукровий пісок, сіль, мелену суміш перців, перемішуємо, перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і витримуємо одну годину. За п'ятнадцять хвилин до завершення процесу кидаємо горошини запашного перцю, лаврові листочки, сухі пряні трави і нарізаний часник.
Тушкована капуста з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиваємо, нарізаємо пластинами і закладаємо в промаслений ємність мультиварки, налаштувавши її на режим «Випічка» або «Смаження». Витримуємо п'ятнадцять хвилин, перемішуючи. Потім кидаємо очищені і нарізані соломкою ріпчасту цибулю і моркву і смажимо ще сім хвилин. Тепер шаткуємо капусту і визначаємо до грибів з овочами. В підігрітій фільтрованій воді розчиняємо томатну пасту, сіль та цукровий пісок і виливаємо її в мультиварку. Готуємо в тому ж режимі, закривши кришку, ще двадцять хвилин.
Тепер кидаємо лаврові листочки, горошини запашного перцю, мелену суміш перців, перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і виставляємо час на одну годину.
По завершенні процесу приготування кидаємо свіжу нарубану зелень.
Тушкована капуста з фаршем і рисом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясний фарш обсмажуємо в режимі «Випічка» на рослинному рафінованому маслі п'ятнадцять хвилин. Тим часом підрум'янимо на сковороді з рослинним маслом нарізану цибулю і моркву, додати нашатковану капусту і обсмажимо ще п'ятнадцять хвилин.
Викладаємо овочі до фаршу, який попередньо добре розмішуєм. Потім всипаємо попередньо промитий рис, додаємо сіль, мелену суміш перців, томатну пасту, сметану, спеції або сушену петрушку і перемішуємо. Вливаємо підігріту фільтровану воду, перемикаємо пристрій на режим «Плов» і витримуємо сорок-п'ятдесят хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий
Гуляш в мультиварці
Відмінний смак і чудовий аромат, який забезпечує поєднання звичних продуктів, дозволяє сміливо говорити про вишуканості і переваги такої страви як
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
Тушкована капуста з куркою в мультиварці
Сьогодні ми розповімо вам декілька варіантів приготування тушкованої капусти з куркою в мультиварці. Блюдо виходить дуже соковите, а куряче м'ясо
Солянка з капусти в мультиварці
Безсумнівна гідність солянки з капусти полягає в тому, що подавати її цілком доречно і в холодному, і в гарячому вигляді. Крім того, солянку люблять
Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
Якщо хочете приготувати на вечерю щось смачне і в той же час легке, дізнайтеся, як гаситься капуста з фаршем в мультиварці. Смак і аромат цієї страви