Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тушкована капуста в мультиварці

Тушкована капуста в мультиварці

14-09-2015, 21:16
635
Тушкована капуста в мультиварці
Тушкована капуста є смачним, корисним і бюджетним стравою. Вона може бути як наповненням для пирогів та іншої випічки, так і цілком гідним самостійною стравою. Додаючи при її приготуванні різні овочі, гриби та м'ясні продукти, кожен раз отримуємо нові, оригінальні і апетитні страви.
Для володарів кухонних помічниці ми розповімо сьогодні, як приготувати тушковану капусту в мультиварці.

Тушкована капуста з картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 920 г;

  • бульби картоплі – 720 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • цибуля ріпчаста 160 г;

  • морква – 220 г;

  • масло рослинне – 55 мл;

  • томатний сік – 250 мл;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • перець духмяний горошком – 2 шт.;

  • цукровий пісок – 25 г;

  • сухі пряні трави (за бажанням);

  • суміш мелених перців;

  • сіль.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо кубиками підрум'янюємо на рослинному рафінованому маслі в ємності мультиварки в режимі «Випічка» або «Смаження» протягом п'яти хвилин. Потім закладаємо очищену і пропущену через крупну тертку моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Вимиті бульби картоплі позбавляємо від шкірки, нарізаємо брусочками, відправляємо до цибулі і моркви і обсмажуємо ще двадцять хвилин.
    Тепер шаткуємо капусту, викладаємо до інших овочів і заливаємо томатним соком. Додаємо цукровий пісок, сіль, мелену суміш перців, перемішуємо, перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і витримуємо одну годину. За п'ятнадцять хвилин до завершення процесу кидаємо горошини запашного перцю, лаврові листочки, сухі пряні трави і нарізаний часник.

    Тушкована капуста з грибами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 920 г;

  • печериці свіжі – 550 г;

  • часник – 3-4 зубчики;

  • цибуля ріпчаста – 130 г;

  • морква – 240 г;

  • масло рослинне – 55 мл;

  • вода фільтрована – 325 мл;

  • томатна паста – 25 г;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • перець духмяний горошком – 2 шт.;

  • цукровий пісок – 25 г;

  • будь-яка свіжа зелень;

  • суміш мелених перців;

  • сіль.


  • Приготування
    Печериці промиваємо, нарізаємо пластинами і закладаємо в промаслений ємність мультиварки, налаштувавши її на режим «Випічка» або «Смаження». Витримуємо п'ятнадцять хвилин, перемішуючи. Потім кидаємо очищені і нарізані соломкою ріпчасту цибулю і моркву і смажимо ще сім хвилин. Тепер шаткуємо капусту і визначаємо до грибів з овочами. В підігрітій фільтрованій воді розчиняємо томатну пасту, сіль та цукровий пісок і виливаємо її в мультиварку. Готуємо в тому ж режимі, закривши кришку, ще двадцять хвилин.
    Тепер кидаємо лаврові листочки, горошини запашного перцю, мелену суміш перців, перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і виставляємо час на одну годину.
    По завершенні процесу приготування кидаємо свіжу нарубану зелень.

    Тушкована капуста з фаршем і рисом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 450 г;

  • м'ясний фарш – 350 г;

  • рис – 220 г;

  • цибуля ріпчаста – 120 г;

  • морква – 150 г;

  • томатна паста – 50 р;

  • сметана – 25 г;

  • масло рослинне – 40 мл;

  • вода фільтрована – 375 мл;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • спеції або сушена петрушка – 12 г або по смаку;

  • сіль.
  • Тушкована капуста в мультиварці


    Приготування
    М'ясний фарш обсмажуємо в режимі «Випічка» на рослинному рафінованому маслі п'ятнадцять хвилин. Тим часом підрум'янимо на сковороді з рослинним маслом нарізану цибулю і моркву, додати нашатковану капусту і обсмажимо ще п'ятнадцять хвилин.
    Викладаємо овочі до фаршу, який попередньо добре розмішуєм. Потім всипаємо попередньо промитий рис, додаємо сіль, мелену суміш перців, томатну пасту, сметану, спеції або сушену петрушку і перемішуємо. Вливаємо підігріту фільтровану воду, перемикаємо пристрій на режим «Плов» і витримуємо сорок-п'ятдесят хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гороховий суп з копченостями в мультиварці
    Гороховий суп з копченостями в мультиварці
    Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий
    Гуляш в мультиварці
    Гуляш в мультиварці
    Відмінний смак і чудовий аромат, який забезпечує поєднання звичних продуктів, дозволяє сміливо говорити про вишуканості і переваги такої страви як
    Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
    Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
    Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
    Тушкована капуста з куркою в мультиварці
    Тушкована капуста з куркою в мультиварці
    Сьогодні ми розповімо вам декілька варіантів приготування тушкованої капусти з куркою в мультиварці. Блюдо виходить дуже соковите, а куряче м'ясо
    Солянка з капусти в мультиварці
    Солянка з капусти в мультиварці
    Безсумнівна гідність солянки з капусти полягає в тому, що подавати її цілком доречно і в холодному, і в гарячому вигляді. Крім того, солянку люблять
    Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
    Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
    Якщо хочете приготувати на вечерю щось смачне і в той же час легке, дізнайтеся, як гаситься капуста з фаршем в мультиварці. Смак і аромат цієї страви