Гуляш в мультиварці
Сьогодні ми розповімо, як без додаткових клопоту приготувати поживний і дуже смачне блюдо в мультиварці. Налаштована на відповідні режими, вона все зробить за вас, при цьому гуляш в мультиварці виходить більш м'яким і ніжним. А скорочення кількості необхідного для приготування олії зробить його менш калорійним.
Використовувати можна різні сорти м'яса, і навіть субпродукти, різниця буде тільки в смаку і часу приготування.
Інгредієнти:
куряче м'ясо без кістки – 520 г;
морква – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
паста томатна – 40 г;
пряні трави та спеції – за смаком;
лавровий лист – 1 шт.;
борошно пшеничне – 20 г;
рослинна олія – 50 мл;
очищена вода – 100 мл;
сіль – за смаком;
Приготування
Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, викладаємо в неї очищений і нарізаний кубиками ріпчасту цибулю і моркву. Витримуємо в режимі «Випічка» або «Смаження» двадцять хвилин. Всипаємо борошно, смажимо сім хвилин, і закладаємо нарізане на шматочки куряче м'ясо. Додаємо томатну пасту, пряні трави і спеції за власним смаком, вливаємо очищену воду, кидаємо лавровий лист, перемішуємо і готуємо одну годину, переключивши мультиварку на режим «Гасіння».
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 750 г;
цибуля ріпчаста великий – 1 шт.;
паста томатна чи кетчуп – 75 г;
сметана – 75 г;
морква – 2 шт.;
солодкий перець – 1 шт.;
лаврове листя – 1-2 шт.;
часник – 1-2 зубчики;
борошно пшеничне – 100 г;
рослинна олія – 50 мл;
сіль – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком;
очищена вода або м'ясний бульйон.
Приготування
М'якоть яловичини промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками, обвалюють в борошні і складаємо в змащену маслом ємність мультиварки. Виставляємо прилад на режим «Випічка» або «Смаження» на сорок хвилин. Через двадцять п'ять хвилин закладаємо очищений і нарізаний півкільцями цибулю, моркву соломкою, а солодкий перець кубиками і перемішуємо. Після завершення процесу обсмажування додаємо томатну пасту або кетчуп, сметану і нарізаний часник. Приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців, вливаємо бульйон або очищену воду і кидаємо лавровий лист. Все гарненько розмішуємо і готуємо півтори години, переключивши мультиварку в режим «Гасіння».
Інгредієнти:
печінка куряча – 700 г;
цибуля ріпчаста – 250 г;
томатний соус – 50 г;
сметана – 50 г;
м'ясний бульйон або очищена вода – 200 мл;
лаврове листя – 1-2 шт.;
борошно пшеничне – 35 г;
рослинна олія – 25 мл;
пряні трави та спеції – за смаком;
сіль – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком.
Приготування
Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, і закладаємо півкільця цибулі. Обсмажуємо десять-п'ятнадцять хвилин, включивши режим «Смаження» або «Випічка».
Курячу печінку промиваємо, нарізаємо на шматочки, змішуємо з борошном і відправляємо до цибулі. Смажимо ще десять хвилин, потім додаємо томатний соус, сметану, вливаємо бульйон або очищену воду, приправляємо спеціями, пряними травами, меленої сумішшю перців і сіллю. Кидаємо лаврові листочки, перемішуємо і готуємо тридцять хвилин, переключивши мультиварку на режим «Гасіння».
Смак гуляшу з курячої печінки можна урізноманітнити, додавши моркву, помідори або болгарський перець.
Тепер ви знаєте, як правильно приготувати гуляш в мультиварці. Залишилося визначитися з видом м'яса, зробити кілька нескладних маніпуляцій з продуктами і смачне блюдо порадує вас і ваших близьких своїм чудовим смаком.
Використовувати можна різні сорти м'яса, і навіть субпродукти, різниця буде тільки в смаку і часу приготування.
Гуляш з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, викладаємо в неї очищений і нарізаний кубиками ріпчасту цибулю і моркву. Витримуємо в режимі «Випічка» або «Смаження» двадцять хвилин. Всипаємо борошно, смажимо сім хвилин, і закладаємо нарізане на шматочки куряче м'ясо. Додаємо томатну пасту, пряні трави і спеції за власним смаком, вливаємо очищену воду, кидаємо лавровий лист, перемішуємо і готуємо одну годину, переключивши мультиварку на режим «Гасіння».
Рецепт гуляшу з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть яловичини промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками, обвалюють в борошні і складаємо в змащену маслом ємність мультиварки. Виставляємо прилад на режим «Випічка» або «Смаження» на сорок хвилин. Через двадцять п'ять хвилин закладаємо очищений і нарізаний півкільцями цибулю, моркву соломкою, а солодкий перець кубиками і перемішуємо. Після завершення процесу обсмажування додаємо томатну пасту або кетчуп, сметану і нарізаний часник. Приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців, вливаємо бульйон або очищену воду і кидаємо лавровий лист. Все гарненько розмішуємо і готуємо півтори години, переключивши мультиварку в режим «Гасіння».
Гуляш з курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, і закладаємо півкільця цибулі. Обсмажуємо десять-п'ятнадцять хвилин, включивши режим «Смаження» або «Випічка».
Курячу печінку промиваємо, нарізаємо на шматочки, змішуємо з борошном і відправляємо до цибулі. Смажимо ще десять хвилин, потім додаємо томатний соус, сметану, вливаємо бульйон або очищену воду, приправляємо спеціями, пряними травами, меленої сумішшю перців і сіллю. Кидаємо лаврові листочки, перемішуємо і готуємо тридцять хвилин, переключивши мультиварку на режим «Гасіння».
Смак гуляшу з курячої печінки можна урізноманітнити, додавши моркву, помідори або болгарський перець.
Тепер ви знаєте, як правильно приготувати гуляш в мультиварці. Залишилося визначитися з видом м'яса, зробити кілька нескладних маніпуляцій з продуктами і смачне блюдо порадує вас і ваших близьких своїм чудовим смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Гуляш із баранини
Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми