Гуляш в мультиварці

Використовувати можна різні сорти м'яса, і навіть субпродукти, різниця буде тільки в смаку і часу приготування.
Гуляш з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, викладаємо в неї очищений і нарізаний кубиками ріпчасту цибулю і моркву. Витримуємо в режимі «Випічка» або «Смаження» двадцять хвилин. Всипаємо борошно, смажимо сім хвилин, і закладаємо нарізане на шматочки куряче м'ясо. Додаємо томатну пасту, пряні трави і спеції за власним смаком, вливаємо очищену воду, кидаємо лавровий лист, перемішуємо і готуємо одну годину, переключивши мультиварку на режим «Гасіння».
Рецепт гуляшу з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть яловичини промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками, обвалюють в борошні і складаємо в змащену маслом ємність мультиварки. Виставляємо прилад на режим «Випічка» або «Смаження» на сорок хвилин. Через двадцять п'ять хвилин закладаємо очищений і нарізаний півкільцями цибулю, моркву соломкою, а солодкий перець кубиками і перемішуємо. Після завершення процесу обсмажування додаємо томатну пасту або кетчуп, сметану і нарізаний часник. Приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців, вливаємо бульйон або очищену воду і кидаємо лавровий лист. Все гарненько розмішуємо і готуємо півтори години, переключивши мультиварку в режим «Гасіння».
Гуляш з курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, і закладаємо півкільця цибулі. Обсмажуємо десять-п'ятнадцять хвилин, включивши режим «Смаження» або «Випічка».
Курячу печінку промиваємо, нарізаємо на шматочки, змішуємо з борошном і відправляємо до цибулі. Смажимо ще десять хвилин, потім

Смак гуляшу з курячої печінки можна урізноманітнити, додавши моркву, помідори або болгарський перець.
Тепер ви знаєте, як правильно приготувати гуляш в мультиварці. Залишилося визначитися з видом м'яса, зробити кілька нескладних маніпуляцій з продуктами і смачне блюдо порадує вас і ваших близьких своїм чудовим смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,

Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально

Гуляш із баранини
Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,

Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи

Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми