Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гуляш в мультиварці

Гуляш в мультиварці

30-07-2015, 20:55
898
Гуляш в мультиварці
Сьогодні ми розповімо, як без додаткових клопоту приготувати поживний і дуже смачне блюдо в мультиварці. Налаштована на відповідні режими, вона все зробить за вас, при цьому гуляш в мультиварці виходить більш м'яким і ніжним. А скорочення кількості необхідного для приготування олії зробить його менш калорійним.
Використовувати можна різні сорти м'яса, і навіть субпродукти, різниця буде тільки в смаку і часу приготування.

Гуляш з курки в мультиварці


Інгредієнти:

  • куряче м'ясо без кістки – 520 г;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;

  • паста томатна – 40 г;

  • пряні трави та спеції – за смаком;

  • лавровий лист – 1 шт.;

  • борошно пшеничне – 20 г;

  • рослинна олія – 50 мл;

  • очищена вода – 100 мл;

  • сіль – за смаком;


  • Приготування
    Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, викладаємо в неї очищений і нарізаний кубиками ріпчасту цибулю і моркву. Витримуємо в режимі «Випічка» або «Смаження» двадцять хвилин. Всипаємо борошно, смажимо сім хвилин, і закладаємо нарізане на шматочки куряче м'ясо. Додаємо томатну пасту, пряні трави і спеції за власним смаком, вливаємо очищену воду, кидаємо лавровий лист, перемішуємо і готуємо одну годину, переключивши мультиварку на режим «Гасіння».

    Рецепт гуляшу з яловичини в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 750 г;

  • цибуля ріпчаста великий – 1 шт.;

  • паста томатна чи кетчуп – 75 г;

  • сметана – 75 г;

  • морква – 2 шт.;

  • солодкий перець – 1 шт.;

  • лаврове листя – 1-2 шт.;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • борошно пшеничне – 100 г;

  • рослинна олія – 50 мл;

  • сіль – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • очищена вода або м'ясний бульйон.


  • Приготування
    М'якоть яловичини промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками, обвалюють в борошні і складаємо в змащену маслом ємність мультиварки. Виставляємо прилад на режим «Випічка» або «Смаження» на сорок хвилин. Через двадцять п'ять хвилин закладаємо очищений і нарізаний півкільцями цибулю, моркву соломкою, а солодкий перець кубиками і перемішуємо. Після завершення процесу обсмажування додаємо томатну пасту або кетчуп, сметану і нарізаний часник. Приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців, вливаємо бульйон або очищену воду і кидаємо лавровий лист. Все гарненько розмішуємо і готуємо півтори години, переключивши мультиварку в режим «Гасіння».

    Гуляш з курячої печінки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • печінка куряча – 700 г;

  • цибуля ріпчаста – 250 г;

  • томатний соус – 50 г;

  • сметана – 50 г;

  • м'ясний бульйон або очищена вода – 200 мл;

  • лаврове листя – 1-2 шт.;

  • борошно пшеничне – 35 г;

  • рослинна олія – 25 мл;

  • пряні трави та спеції – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком.


  • Приготування
    Ємність мультиварки промазуємо рослинним маслом, і закладаємо півкільця цибулі. Обсмажуємо десять-п'ятнадцять хвилин, включивши режим «Смаження» або «Випічка».
    Курячу печінку промиваємо, нарізаємо на шматочки, змішуємо з борошном і відправляємо до цибулі. Смажимо ще десять хвилин, потім
    Гуляш в мультиварці
    додаємо томатний соус, сметану, вливаємо бульйон або очищену воду, приправляємо спеціями, пряними травами, меленої сумішшю перців і сіллю. Кидаємо лаврові листочки, перемішуємо і готуємо тридцять хвилин, переключивши мультиварку на режим «Гасіння».
    Смак гуляшу з курячої печінки можна урізноманітнити, додавши моркву, помідори або болгарський перець.
    Тепер ви знаєте, як правильно приготувати гуляш в мультиварці. Залишилося визначитися з видом м'яса, зробити кілька нескладних маніпуляцій з продуктами і смачне блюдо порадує вас і ваших близьких своїм чудовим смаком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
    Гуляш із баранини
    Гуляш із баранини
    Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,
    Гуляш з яловичої печінки
    Гуляш з яловичої печінки
    Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
    Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
    Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
    Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми