Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гороховий суп з копченостями в мультиварці

Гороховий суп з копченостями в мультиварці

14-09-2015, 21:16
620
Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Оригінальний смак і насиченість горохового супу має масу шанувальників. Його приготування не займає багато часу і не вимагає особливих навичок. Запорукою успіху є хороша якість гороху і його попереднє замочування перед процесом варіння першого страви.
Його можна готувати традиційно в каструлі, але особливо наваристим і ароматним гороховий суп з копченостями виходить в мультиварці.

Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці - рецепт


Інгредієнти:

  • копчені свинячі реберця – 320 г;

  • бульби картоплі – 720 г;

  • цибуля не великий – 2 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • горохова крупа – 420 г;

  • рослинне масло – 35 мл;

  • вода очищена – 2 л;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • грінки або сухарики – за смаком;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    Для початку промиваємо горох, заливаємо окропом, прикриваємо кришкою і залишаємо на годину.
    Моркву і ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо кубиками. У ємність мультиварки вливаємо олію, закладаємо цибулю з морквою і включаємо режим «Випічка» або «Смаження». Витримуємо овочі при закритій кришці п'ятнадцять хвилин, один або два рази перемішавши.
    Робимо піджарку з мультиварки в тарілку, а туди викладаємо свинячі реберця, нарізані на шматочки, і розмочений і ще раз промитий горох. Заливаємо все очищеною водою і перемикаємо прилад на режим «Суп» або «Гасіння» і виставляємо час на дві години.
    Бульби картоплі позбавляємо від шкірки, нарізаємо кубиками і закладаємо в суп разом з обсмаженими овочами за тридцять хвилин до завершення приготування. Ще через двадцять хвилин приправляємо страву сіллю, меленої сумішшю перців і кидаємо листя лавра.
    Подаємо готовий ароматний супчик зі свіжою нарубаної зеленню і сухариками.

    Як приготувати гороховий суп з куркою і копченостями в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • куряча грудка – 490 г;

  • мюнхенські ковбаски – 2 шт.;

  • бульби картоплі – 590 г;

  • ріпчаста цибуля – 2 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • горох колотий – 390 г;

  • рослинне масло – 35 мл;

  • очищена вода – 2 л;

  • спеції для супу – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • грінки або сухарики – за смаком;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    Колотий горох гарненько промиваємо, заливаємо водою і залишаємо при кімнатній температурі на кілька годин для набухання.
    В промасленим ємності мультиварки обсмажуємо попередньо очищені та подрібнені кубиками моркву і цибулю, включивши режим «Випічка» або «Смаження» протягом п'ятнадцяти хвилин. Потім закладаємо курячу грудинку, нарізану брусочками, і витримуємо ще хвилин десять. Додаємо нарізану кружечками мюнхенську ковбаску і смажимо ще дві хвилини.
    До обсмажених інгредієнтів викладаємо набряклий горох, який попередньо ще раз промиємо. Додаємо очищений і нарізаний кубиками картоплю і заливаємо все гарячою водою. Пристрій переводимо в режим «Гасіння» або «Суп» і виставляємо час на дві години. За п'ятнадцять хвилин до кінця приготування приправляємо страву сіллю, спеціями для супу і кидаємо лаврові листочки.
    Подаємо готовий суп зі свіжою зеленню і сухариками або грінками.

    Гороховий суп з копченою ковбасою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • ковбаса копчена – 120 г;

  • мюнхенські ковбаски – 2 шт.;

  • бульби картоплі – 520 г;

  • ріпчаста цибуля – 2 шт.;

  • горох – 390 г;

  • рослинне масло – 35 мл;

  • очищена вода – 2 л;

  • сухі пряні трави – за смаком;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Гороховий суп з копченостями в мультиварці

    Горох промиваємо і заливаємо водою на кілька годин. Чим довше триває замочування, тим більше разваристые будуть горошини в готовому супі.
    В промасленим ємності мультиварки підрум'янюємо нарізаний кубиками лук, настройте пристрій на режим «Випічка» або «Смаження». Потім закладаємо нарізану соломкою або кубиками копчену ковбасу, гуртки мюнхенських ковбасок і смажимо ще дві хвилини.
    Тепер додаємо кубики картоплі, сухі пряні трави і набряклий горох. Заливаємо все водою і перемикаємо прилад на функцію «Гасіння». Час приготування встановлюємо на дві години. За п'ять хвилин до завершення процесу додаємо за смаком сіль.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушкована капуста в мультиварці
    Тушкована капуста в мультиварці
    Страви, приготовані в мультиварці, відрізняються неповторною м'якістю складових інгредієнтів. Це можливо завдяки функції тривалого гасіння.
    Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
    Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
    Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
    Гороховий суп в мультиварці
    Гороховий суп в мультиварці
    При складанні меню на тиждень не забудьте включити в розклад гороховий суп. Цей суп люблять дуже багато, смачний, ароматний, родом з дитинства. Якщо
    Гороховий суп з копченими реберцями
    Гороховий суп з копченими реберцями
    Гороховий суп, сам по собі, не є калорійним, але дуже ситним блюдом, яке підійде для обедней трапези. Рецепти ароматних супів з копченостями шукайте
    Гороховий суп з шинкою
    Гороховий суп з шинкою
    Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого
    Гороховий суп в скороварці
    Гороховий суп в скороварці
    Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій