Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
Сьогодні ми розповімо, як зварити грибний суп з свіжих грибів. Це блюдо своїм чудовим смаком і захопливим ароматом завоювало прихильність найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти:
печериці – 575 г;
бульби картоплі – 475 г;
цибуля ріпчаста – 85 м;
морква – 85 м;
корінь петрушки – 50 г;
м'який плавлений сир – 175 г;
вода очищена;
листи лавра – за смаком;
мускатний горіх – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком;
вершкове масло;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
Очищаємо і шаткуємо півкільцями ріпчасту цибулю і закладаємо в змащену вершковим маслом ємність пристрою. Даємо йому трохи підрум'янитися, вибравши на дисплеї режим «Випічка» або «Смаження». Моркву і корінь петрушки чистимо, перетираємо через середню або крупній тертці і відправляємо до цибулі. Через п'ять хвилин кидаємо очищений і нарізаний невеликими кубиками картоплю і нарізані грибочки. Не забуваємо їх перш гарненько промити. Витримуємо блюдо, помішуючи, в тій же програмі ще двадцять хвилин. Потім додаємо м'який плавлений сир, присмачую страву сіллю, меленим чорним перцем і мускатним горіхом, кидаємо листя лавра і вливаємо киплячу воду.
Міняємо програму на режим «Гасіння» і доводимо суп до готовності протягом сорока хвилин. По закінченні процесу приготування приправляємо супчик будь свіжою зеленню на вибір.
Інгредієнти:
білі гриби – 400 р;
цибуля ріпчаста – 90 г;
бульби картоплі – 400 г;
морква – 90 г;
макарони чи локшину – 100 г;
рослинна рафінована олія – 35 мл;
лаврове листя – 2 шт.;
вода фільтрована – 25 л;
свіжа зелень;
мелений чорний перець;
сіль.
Приготування
Білі гриби замочуємо в холодній воді на тридцять хвилин, потім промиваємо їх добряче, шаткуємо невеликими шматочками і закладаємо в каструлю з фільтрованої водою. Визначаємо ємність на вогонь, прогріваємо до кипіння і проварюємо сорок хвилин.
Тим часом позбавляємо від шкірки і нарізаємо дрібно картопляні бульби, а морква пропускаємо через крупну тертку. Також очищаємо і дрібно шаткуємо цибулю. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом і спассеруем на ньому цибулю з морквою до м'якості.
У каструлю з практично готовими грибочками кидаємо підготовлений картопля і перекладаємо вміст сковороди. Приправляємо суп сіллю, меленим чорним перцем і кидаємо листи лавра. Знову доводимо до кипіння і варимо на малому спеці двадцять хвилин.
За дві хвилини до готовності додаємо в суп локшину або макарони і дрібно нарубану зелень.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 520 г;
цибуля ріпчаста – 150 г;
вершкове масло – 45 г;
вершки – 200 мл;
пшеничне борошно – 60 г;
рослинна рафінована олія – 35 мл;
курячий бульйон – 600 мл;
свіжа зелень;
мелений чорний перець;
сіль.
Приготування
Цибулю і попередньо вимиті печериці дрібно шаткуємо і закладаємо в прогріту сковороду з рослинним маслом. Витримуємо їх до м'якості, присмачивши сіллю і меленим чорним перцем. По готовності викладаємо вміст сковороди в блендер, вливаємо двісті мілілітрів бульйону і розбиваємо масу до гладкості кремової консистенції.
Борошно Спассеруем на розтопленому в каструлі маслі протягом півтора хвилин, додаємо приготований грибний крем, решту бульйону і даємо закипіти. Витримуємо страву на малому вогні сім хвилин, вливаємо вершки і знову прогріваємо до кипіння. Відразу ж знімаємо ємність з супом з плити, додаємо за смаком сіль і перець.
Подаємо страву з грінками і гілочкою свіжої зелені.
Грибний суп зі свіжих грибів - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо і шаткуємо півкільцями ріпчасту цибулю і закладаємо в змащену вершковим маслом ємність пристрою. Даємо йому трохи підрум'янитися, вибравши на дисплеї режим «Випічка» або «Смаження». Моркву і корінь петрушки чистимо, перетираємо через середню або крупній тертці і відправляємо до цибулі. Через п'ять хвилин кидаємо очищений і нарізаний невеликими кубиками картоплю і нарізані грибочки. Не забуваємо їх перш гарненько промити. Витримуємо блюдо, помішуючи, в тій же програмі ще двадцять хвилин. Потім додаємо м'який плавлений сир, присмачую страву сіллю, меленим чорним перцем і мускатним горіхом, кидаємо листя лавра і вливаємо киплячу воду.
Міняємо програму на режим «Гасіння» і доводимо суп до готовності протягом сорока хвилин. По закінченні процесу приготування приправляємо супчик будь свіжою зеленню на вибір.
Як зварити грибний суп з свіжих білих грибів?
Інгредієнти:
Приготування
Білі гриби замочуємо в холодній воді на тридцять хвилин, потім промиваємо їх добряче, шаткуємо невеликими шматочками і закладаємо в каструлю з фільтрованої водою. Визначаємо ємність на вогонь, прогріваємо до кипіння і проварюємо сорок хвилин.
Тим часом позбавляємо від шкірки і нарізаємо дрібно картопляні бульби, а морква пропускаємо через крупну тертку. Також очищаємо і дрібно шаткуємо цибулю. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом і спассеруем на ньому цибулю з морквою до м'якості.
У каструлю з практично готовими грибочками кидаємо підготовлений картопля і перекладаємо вміст сковороди. Приправляємо суп сіллю, меленим чорним перцем і кидаємо листи лавра. Знову доводимо до кипіння і варимо на малому спеці двадцять хвилин.
За дві хвилини до готовності додаємо в суп локшину або макарони і дрібно нарубану зелень.
Грибний крем-суп зі свіжих грибів
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і попередньо вимиті печериці дрібно шаткуємо і закладаємо в прогріту сковороду з рослинним маслом. Витримуємо їх до м'якості, присмачивши сіллю і меленим чорним перцем. По готовності викладаємо вміст сковороди в блендер, вливаємо двісті мілілітрів бульйону і розбиваємо масу до гладкості кремової консистенції.
Борошно Спассеруем на розтопленому в каструлі маслі протягом півтора хвилин, додаємо приготований грибний крем, решту бульйону і даємо закипіти. Витримуємо страву на малому вогні сім хвилин, вливаємо вершки і знову прогріваємо до кипіння. Відразу ж знімаємо ємність з супом з плити, додаємо за смаком сіль і перець.
Подаємо страву з грінками і гілочкою свіжої зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп-солянка - рецепт
Рецептів солянки настільки багато, що часом можна розгубитися в достатку варіантів. Але головне, що їх об'єднує - це неймовірна кількість м'ясних
Грибний суп - рецепт
Приготування грибного супу не являє собою нічого складного. Рецептів його багато і кожен виходить смачним і ароматним. Пропонуємо два варіанти супу,
Суп-пюре з картоплі з грінками
Суп-пюре - це прекрасне перше блюдо, яке можна приготувати абсолютно різними способами з абсолютно будь-яким складом. Але якщо додати в тарілочку
Грибний суп з лисичок
У розпал сезону масового збирання грибів саме час побалувати себе смачними супами. Ці перші страви завжди виходять чудово ароматними, а
Грибний суп з сиром
Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
Грибний суп з сушених грибів
Восени, кожен досвідчений грибник розживеться солідним урожаєм, який пізніше пускає на приготування різних ароматних страв або заготовок на зиму.