» » Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?

Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?

Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
Сьогодні ми розповімо, як зварити грибний суп з свіжих грибів. Це блюдо своїм чудовим смаком і захопливим ароматом завоювало прихильність найвибагливіших гурманів.

Грибний суп зі свіжих грибів - рецепт в мультиварці


Інгредієнти:

  • печериці – 575 г;

  • бульби картоплі – 475 г;

  • цибуля ріпчаста – 85 м;

  • морква – 85 м;

  • корінь петрушки – 50 г;

  • м'який плавлений сир – 175 г;

  • вода очищена;

  • листи лавра – за смаком;

  • мускатний горіх – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • вершкове масло;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    Очищаємо і шаткуємо півкільцями ріпчасту цибулю і закладаємо в змащену вершковим маслом ємність пристрою. Даємо йому трохи підрум'янитися, вибравши на дисплеї режим «Випічка» або «Смаження». Моркву і корінь петрушки чистимо, перетираємо через середню або крупній тертці і відправляємо до цибулі. Через п'ять хвилин кидаємо очищений і нарізаний невеликими кубиками картоплю і нарізані грибочки. Не забуваємо їх перш гарненько промити. Витримуємо блюдо, помішуючи, в тій же програмі ще двадцять хвилин. Потім додаємо м'який плавлений сир, присмачую страву сіллю, меленим чорним перцем і мускатним горіхом, кидаємо листя лавра і вливаємо киплячу воду.
    Міняємо програму на режим «Гасіння» і доводимо суп до готовності протягом сорока хвилин. По закінченні процесу приготування приправляємо супчик будь свіжою зеленню на вибір.

    Як зварити грибний суп з свіжих білих грибів?


    Інгредієнти:

  • білі гриби – 400 р;

  • цибуля ріпчаста – 90 г;

  • бульби картоплі – 400 г;

  • морква – 90 г;

  • макарони чи локшину – 100 г;

  • рослинна рафінована олія – 35 мл;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • вода фільтрована – 25 л;

  • свіжа зелень;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Білі гриби замочуємо в холодній воді на тридцять хвилин, потім промиваємо їх добряче, шаткуємо невеликими шматочками і закладаємо в каструлю з фільтрованої водою. Визначаємо ємність на вогонь, прогріваємо до кипіння і проварюємо сорок хвилин.
    Тим часом позбавляємо від шкірки і нарізаємо дрібно картопляні бульби, а морква пропускаємо через крупну тертку. Також очищаємо і дрібно шаткуємо цибулю. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом і спассеруем на ньому цибулю з морквою до м'якості.
    У каструлю з практично готовими грибочками кидаємо підготовлений картопля і перекладаємо вміст сковороди. Приправляємо суп сіллю, меленим чорним перцем і кидаємо листи лавра. Знову доводимо до кипіння і варимо на малому спеці двадцять хвилин.
    За дві хвилини до готовності додаємо в суп локшину або макарони і дрібно нарубану зелень.

    Грибний крем-суп зі свіжих грибів


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці – 520 г;

  • цибуля ріпчаста – 150 г;

  • вершкове масло – 45 г;

  • вершки – 200 мл;

  • пшеничне борошно – 60 г;

  • рослинна рафінована олія – 35 мл;

  • курячий бульйон – 600 мл;

  • свіжа зелень;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Цибулю і попередньо вимиті печериці дрібно шаткуємо і закладаємо в прогріту сковороду з
    Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
    рослинним маслом. Витримуємо їх до м'якості, присмачивши сіллю і меленим чорним перцем. По готовності викладаємо вміст сковороди в блендер, вливаємо двісті мілілітрів бульйону і розбиваємо масу до гладкості кремової консистенції.
    Борошно Спассеруем на розтопленому в каструлі маслі протягом півтора хвилин, додаємо приготований грибний крем, решту бульйону і даємо закипіти. Витримуємо страву на малому вогні сім хвилин, вливаємо вершки і знову прогріваємо до кипіння. Відразу ж знімаємо ємність з супом з плити, додаємо за смаком сіль і перець.
    Подаємо страву з грінками і гілочкою свіжої зелені.
    Додав: admin | 2-11-2015, 20:03
    Переглядів: 473