Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп-пюре з картоплі з грінками

Суп-пюре з картоплі з грінками

2-11-2015, 20:04
1 135
Суп-пюре з картоплі з грінками
Суп-пюре з грінками є геніальним кулінарним поєднанням. Ніжна напіврідка структура супу, доповнюється жорстким компонентом, зіграла на контрасті і завоювала масу поклонників.
Нижче ми докладно розповімо, як приготувати суп-пюре з картоплі з грінками.

Картопляний суп-пюре з часниковими грінками - рецепт


Інгредієнти:

  • бульби картоплі – 1000 м;

  • цибуля ріпчаста – 80 г;

  • морква – 75 г;

  • часник – 3 зубчики;

  • рослинна рафінована олія – 25 мл;

  • вершкове масло – 25 г;

  • білий хліб – 260 г;

  • мелений чорний перець – 60 г;

  • мелений запашний перець – 2-3 шт.;

  • сіль – за смаком;

  • кожна на вибір свіжа зелень.


  • Приготування
    Бульби картоплі гарненько миємо, позбавляє від шкірки, розрізаємо на кілька довільних частин і визначаємо в каструлю. Заливаємо овоч фільтрованою водою, щоб вона покрила його приблизно на два сантиметри. Визначаємо ємність на вогонь, підігріваємо до кипіння, підсолюємо і доводимо до готовності на помірному вогні.
    Тим часом позбавляє від лушпиння ріпчасту цибулю і чистимо моркву. Цибулю шаткуємо дрібними кубиками, а моркву пропускаємо через тертку. Обсмажуємо овочі до м'якості в прогрітій сковороді з сумішшю вершкового і рослинного масла.
    Приготуємо також часникові грінки. Нарізаємо хліб на невеликі кубики, розміщуємо їх на деку і визначаємо в прогріту до 195 градусів духовку на десять хвилин. Часник очищаємо, видавлюємо через прес, додаємо до гарячих сухарикам і перемішуємо.
    По готовності зливаємо з картоплі половину рідини в окрему миску, але не виливаємо. Раздавливаем картоплю толкушкой або розбиваємо в пюре блендером. Потім розбавляємо його залишеним відваром до потрібної консистенції, приправляємо за смаком запашним і чорним перцем і перекладаємо в каструлю вміст сковороди. Можна залишити шматочки овочів цілими, а для однорідного пюре ще раз попрацюємо блендером.
    Готовий картопляний суп-пюре подаємо з приготованими раніше грінками і дрібно нарубаної свіжої зеленню.

    Картопляний суп-пюре з куркою і грінками - рецепт


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 550 г;

  • бульби картоплі – 950 г;

  • цибуля ріпчаста – 125 г;

  • морква – 125 г;

  • фільтрована вода – 25 л;

  • пармезан – за смаком;

  • грінки – 250 г;

  • мелений чорний перець – 60 г;

  • сіль – за смаком;
  • Суп-пюре з картоплі з грінками

  • свіжа зелень кропу і петрушки.


  • Приготування
    Промиту курячу грудку ріжемо на невеликі скибочки, заливаємо водою і проварюємо п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо попередньо очищені й розрізані на кілька частин овочі, додаємо за смаком сіль і варимо до готовності всіх овочів. Потім зливаємо більшу частину бульйону. Курку з овочами розбиваємо в пюре за допомогою блендера і розводимо бульйоном до бажаної консистенції. Додаємо за смаком чорний мелений перець і перемішуємо.
    Готовий суп-пюре подаємо з грінками і свіжої рубаною зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопляний суп з фрикадельками
    Картопляний суп з фрикадельками
    Навіть таке неабияке страва картопляний суп, можна зробити оригінальним і вишуканим. Досить додати в основний склад смачні м'ясні фрикадельки.
    Грибний суп з сиром
    Грибний суп з сиром
    Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
    Картопляний суп-пюре
    Картопляний суп-пюре
    Нам уже доводилося розглядати багато рецепти супів-пюре, однак про самому простому і доступному - картопляному, так і не вдавалося поговорити. Що ж,
    Гороховий суп-пюре з грінками
    Гороховий суп-пюре з грінками
    Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
    Суп з грінками
    Суп з грінками
    Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в