Суп-пюре з картоплі з грінками
Суп-пюре з грінками є геніальним кулінарним поєднанням. Ніжна напіврідка структура супу, доповнюється жорстким компонентом, зіграла на контрасті і завоювала масу поклонників.
Нижче ми докладно розповімо, як приготувати суп-пюре з картоплі з грінками.
Інгредієнти:
бульби картоплі – 1000 м;
цибуля ріпчаста – 80 г;
морква – 75 г;
часник – 3 зубчики;
рослинна рафінована олія – 25 мл;
вершкове масло – 25 г;
білий хліб – 260 г;
мелений чорний перець – 60 г;
мелений запашний перець – 2-3 шт.;
сіль – за смаком;
кожна на вибір свіжа зелень.
Приготування
Бульби картоплі гарненько миємо, позбавляє від шкірки, розрізаємо на кілька довільних частин і визначаємо в каструлю. Заливаємо овоч фільтрованою водою, щоб вона покрила його приблизно на два сантиметри. Визначаємо ємність на вогонь, підігріваємо до кипіння, підсолюємо і доводимо до готовності на помірному вогні.
Тим часом позбавляє від лушпиння ріпчасту цибулю і чистимо моркву. Цибулю шаткуємо дрібними кубиками, а моркву пропускаємо через тертку. Обсмажуємо овочі до м'якості в прогрітій сковороді з сумішшю вершкового і рослинного масла.
Приготуємо також часникові грінки. Нарізаємо хліб на невеликі кубики, розміщуємо їх на деку і визначаємо в прогріту до 195 градусів духовку на десять хвилин. Часник очищаємо, видавлюємо через прес, додаємо до гарячих сухарикам і перемішуємо.
По готовності зливаємо з картоплі половину рідини в окрему миску, але не виливаємо. Раздавливаем картоплю толкушкой або розбиваємо в пюре блендером. Потім розбавляємо його залишеним відваром до потрібної консистенції, приправляємо за смаком запашним і чорним перцем і перекладаємо в каструлю вміст сковороди. Можна залишити шматочки овочів цілими, а для однорідного пюре ще раз попрацюємо блендером.
Готовий картопляний суп-пюре подаємо з приготованими раніше грінками і дрібно нарубаної свіжої зеленню.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 550 г;
бульби картоплі – 950 г;
цибуля ріпчаста – 125 г;
морква – 125 г;
фільтрована вода – 25 л;
пармезан – за смаком;
грінки – 250 г;
мелений чорний перець – 60 г;
сіль – за смаком;
свіжа зелень кропу і петрушки.
Приготування
Промиту курячу грудку ріжемо на невеликі скибочки, заливаємо водою і проварюємо п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо попередньо очищені й розрізані на кілька частин овочі, додаємо за смаком сіль і варимо до готовності всіх овочів. Потім зливаємо більшу частину бульйону. Курку з овочами розбиваємо в пюре за допомогою блендера і розводимо бульйоном до бажаної консистенції. Додаємо за смаком чорний мелений перець і перемішуємо.
Готовий суп-пюре подаємо з грінками і свіжої рубаною зеленню.
Нижче ми докладно розповімо, як приготувати суп-пюре з картоплі з грінками.
Картопляний суп-пюре з часниковими грінками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Бульби картоплі гарненько миємо, позбавляє від шкірки, розрізаємо на кілька довільних частин і визначаємо в каструлю. Заливаємо овоч фільтрованою водою, щоб вона покрила його приблизно на два сантиметри. Визначаємо ємність на вогонь, підігріваємо до кипіння, підсолюємо і доводимо до готовності на помірному вогні.
Тим часом позбавляє від лушпиння ріпчасту цибулю і чистимо моркву. Цибулю шаткуємо дрібними кубиками, а моркву пропускаємо через тертку. Обсмажуємо овочі до м'якості в прогрітій сковороді з сумішшю вершкового і рослинного масла.
Приготуємо також часникові грінки. Нарізаємо хліб на невеликі кубики, розміщуємо їх на деку і визначаємо в прогріту до 195 градусів духовку на десять хвилин. Часник очищаємо, видавлюємо через прес, додаємо до гарячих сухарикам і перемішуємо.
По готовності зливаємо з картоплі половину рідини в окрему миску, але не виливаємо. Раздавливаем картоплю толкушкой або розбиваємо в пюре блендером. Потім розбавляємо його залишеним відваром до потрібної консистенції, приправляємо за смаком запашним і чорним перцем і перекладаємо в каструлю вміст сковороди. Можна залишити шматочки овочів цілими, а для однорідного пюре ще раз попрацюємо блендером.
Готовий картопляний суп-пюре подаємо з приготованими раніше грінками і дрібно нарубаної свіжої зеленню.
Картопляний суп-пюре з куркою і грінками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Промиту курячу грудку ріжемо на невеликі скибочки, заливаємо водою і проварюємо п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо попередньо очищені й розрізані на кілька частин овочі, додаємо за смаком сіль і варимо до готовності всіх овочів. Потім зливаємо більшу частину бульйону. Курку з овочами розбиваємо в пюре за допомогою блендера і розводимо бульйоном до бажаної консистенції. Додаємо за смаком чорний мелений перець і перемішуємо.
Готовий суп-пюре подаємо з грінками і свіжої рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляний суп з фрикадельками
Навіть таке неабияке страва картопляний суп, можна зробити оригінальним і вишуканим. Досить додати в основний склад смачні м'ясні фрикадельки.
Грибний суп з сиром
Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
Картопляний суп-пюре
Нам уже доводилося розглядати багато рецепти супів-пюре, однак про самому простому і доступному - картопляному, так і не вдавалося поговорити. Що ж,
Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
Суп з грінками
Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в