Суп-солянка - рецепт

Як зварити суп-солянку з ковбасою - простий рецепт?
Інгредієнти:
Для подачі:
Приготування
Куряче філе промиваємо, закладаємо в каструлю з очищеною водою і відварюємо до повної готовності.
Поки м'ясо вариться, нарізаємо шинку, а також варену і копчену ковбасу кубиками, мисливські ковбаски шаткуємо гуртками і пропускаємо через тертку мариновані огірочки. Закладаємо подрібнені копченості в прогріту сковороду з рослинним маслом і підрум'янюємо п'ять хвилин. Потім кидаємо дрібно порізану цибулю і часник і витримуємо на середньому вогні ще п'ять хвилин. Помідорчики ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку, шаткуємо дрібними кубиками або натираємо на тертці і закладаємо в сковороду разом з підготовленими огірками. Протушиваем всі разом під кришкою десять хвилин.
За цей час вже зварилася куряче філе, виймаємо його з бульйону, нарізаємо невеликими кубиками і повертаємо в каструлю. Туди ж перекладаємо вміст сковороди, приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем, додаємо половину оливок, попередньо нарізавши їх кружками, листя лавра і горошини запашного перцю і варимо на повільному вогні ще сім хвилин.
Готовий суп-солянку знімаємо з вогню й даємо йому настоятися протягом десяти хвилин. Потім розливаємо духмяне страву по тарілках. У кожну з них кладемо столову ложку сметани, часточку лимона, кілька цілих оливок і свіжі листочки петрушки і базиліка.
Грибний суп-солянка - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Для подачі:
Приготування
Якщо для приготування солянки ви будете використовувати заморожені гриби, то дістаньте завчасно їх з морозильної камери для відтавання. Можна використовувати також сушені гриби, але в такому разі їх потрібно взяти вдвічі менше за вагою, ніж заморожених і замочити в теплій воді.
Оттаявшие заморожені, набряклі сушені або свіжі лісові грибочки нарізаємо довільними скибочками, а попередньо вимиті печериці шаткуємо пластинами.
У промаслений ємність мультиварки закладаємо попередньо очищений і нарізаний дрібно цибулю і моркву і витримуємо в режимі «Смаження» або «Випічка» сім хвилин. Додаємо цукровий пісок і сіль і

Готового супу-солянці даємо настоятися протягом десяти хвилин і подаємо зі сметаною, лимоном, маслинами і свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Простий рецепт солянки
Солянка пізнавана своїм насиченим смаком, непередаваним ароматом і багатою на м'ясні продукти складом. Бюджетним це блюдо складно назвати, але ми

Рецепт класичної солянки з картоплею
Існує безліч варіантів приготування м'ясної солянки і кожен можна назвати класичним. Проте їх все об'єднує велику кількість м'ясних складових, солінь

Збірна солянка - рецепт
Існує багато рецептів збірної солянки, проте кожен день її готувати не у всіх вийде. Це зовсім не просте блюдо і назвати його бюджетним не можна,

Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає

Солянка з фрикадельками
Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як

Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам