Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп із заморожених грибів

Суп із заморожених грибів

21-06-2015, 15:32
1 212
Суп із заморожених грибів
Гриби можна заготовлювати про запас різними способами – їх можна консервувати, можна сушити, а можна і заморожувати. Зараз ми вам розповімо, як зварити суп із заморожених грибів.

Суп із заморожених білих грибів


Інгредієнти:

  • заморожені білі гриби – 330 г;

  • картопля – 400 г;

  • морква – 150 г;

  • цибуля ріпчаста – 110 г;

  • масло рослинне – 20 мл;

  • зелень;

  • лавровий лист;

  • сіль.


  • Приготування
    Заморожені білі грибочки складаємо в каструлю, вливаємо воду і на сильному вогні доводимо до кипіння. Тепер зменшуємо вогонь і варимо 15 гриби хвилин. Потім додаємо лавровий лист, саме він додасть насичений смак нашому супчику. Картоплю чистимо, подрібнюємо і додаємо до грибів, варимо ще хвилин 15. Обсмажуємо подрібнені цибулю з морквою. Додаємо овочі в суп, солимо, перчимо його на смак і кладемо подрібнену зелень. Проварюємо ще хвилин 5. А після цього смачного супу з заморожених грибів даємо настоятися хвилин 10.

    Суп-пюре з заморожених грибів


    Інгредієнти:

  • гриби заморожені – 450 г;

  • морква – 160 г;

  • картопля – 250 г;

  • цибуля – 120 г;

  • масло рослинне – 20 мл;

  • вода – 300 мл;

  • скибочки білого хліба – 2 шт.;

  • сіль;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Обсмажуємо на олії подрібнені моркву і цибулю. Гриби розморожуємо, поміщаємо в каструлю, до них додаємо картоплю, нарізану шматочками. Заливаємо все окропом, варимо до готовності, додаємо зажарку з овочів, зелень. Збиваємо супчик готовий до пюреобразного стану. Хліб ріжемо кубиками і підсушуємо в духовці, а потім отримані грінки подаємо до супу.

    Суп із заморожених лісових грибів


    Інгредієнти:

  • заморожені лісові гриби – 400 р;

  • картопля – 350 г;

  • цибуля – 120 г;

  • гарбуз – 120 г;

  • морква – 140 г;

  • вода – 2 л;

  • лавровий лист, мелений імбир, запашний і чорний перчик горошком.


  • Приготування
    Заморожені гриби заливаємо холодною водою, після закипання кидаємо лавровий лист, перець і проварюємо близько 30 хвилин. Готуємо овочі – гарбуз і моркву нарізаємо брусочками, картоплю – кубиками, а цибулю дрібненько кришимо і обсмажуємо. Приблизно через півгодини від початку варіння грибів закладаємо моркву, потім через 5 хвилин – картопля, і ще через 7 хвилин – гарбуз. Варимо все разом 15 хвилин, потім солимо, додаємо за смаком мелений імбир і обсмажений цибуля. Знову даємо супу закипіти, потім вимикаємо вогонь і накриваємо каструлю кришкою. Подавати такий неймовірно смачний і ароматний суп з заморожених свіжих грибів можна з майонезом або сметаною.

    Суп із заморожених грибів – рецепт


    Інгредієнти:

  • картопля – 400 г;

  • опеньки заморожені – 450 г;

  • цибуля – 110 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сир плавлений – 100 г;

  • морква – 100 р.


  • Приготування
    Обсмажуємо подрібнені моркву і цибулю. Опеньки розморожуємо, промиваємо і кладемо в сковороду з овочами, тушкуємо 10 хвилин. У каструлю кладемо нарізану шматочками картоплю, овочі з грибами, вливаємо воду (її обсяг регулюємо самостійно залежно від бажаної густоти супу) і варимо до готовності всіх інгредієнтів. Практично в самому кінці додаємо подрібнений плавлений сир і сире яйце. Перемішуємо, за смаком солимо, перчимо і проварюємо ще хвилин 5-7. Розливаємо суп по тарілках і прикрашаємо листочками петрушки.

    Суп із заморожених варених грибів і гречки


    Інгредієнти:

  • варені заморожені гриби – 450 г;

  • гречка – 150 г;

  • картопля – 300 г;

  • вода – 25 л;
  • Суп із заморожених грибів

  • соус соєвий – 20 мл;

  • цибуля – 100 г;

  • рослинне масло – 20 мл;

  • сіль, спеції, зелень – за смаком.


  • Приготування
    Картоплю ріжемо брусочками. У киплячу воду вливаємо соєвий соус, викладаємо картоплю, промиту і перебрану гречку і варимо хвилин 10 потім закладаємо заморожені відварені гриби і варимо ще 5 хвилин після закипання. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії і поміщаємо в каструлю до решти інгредієнтів. Варимо хвилин 5 і закладаємо в суп подрібнену зелень. Перемішуємо і вимикаємо вогонь, а супчику даємо настоятися хвилин 15.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грибний соус з заморожених грибів
    Грибний соус з заморожених грибів
    Грибний соус з заморожених грибів по праву вважається найбільш універсальним. Адже цей продукт ідеально поєднується як з вершковою, так і з томатною
    Грибний суп з опеньків
    Грибний суп з опеньків
    Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
    Суп з білих грибів
    Суп з білих грибів
    Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо