Грибний соус з заморожених грибів
Всілякі соуси – це просто палочка-виручалочка. Адже з ними можна урізноманітнити і істотно поліпшити смак звичних страв. Зараз ми вам розповімо, як приготувати соус із заморожених грибів.
Інгредієнти:
гриби заморожені – 280 м;
жовтки – 2 шт.;
бульйон – 100 мл;
борошно – 20 г;
сіль;
чорний перець;
сметана – 150 мл;
масло вершкове – 40 г;
лимонний сік.
Приготування
Гриби обсмажуємо до готовності на вершковому маслі. При цьому, якщо час дозволяє, то можна їх розморозити, а можна і відразу в замороженому вигляді відправити на сковороду. Борошно додаємо в бульйон (він повинен бути холодним) і розмішуємо, заливаємо цією сумішшю гриби, додаємо сіль, перець і доводимо до кипіння. Сметану з'єднайте з жовтками і додаємо буквально пару крапель лимонного соку. Додаємо масу в гриби і прогріваємо на мінімальному вогні 3-4 хвилини.
Інгредієнти:
заморожені білі гриби – 450 г;
вершкове масло – 40 г;
цибуля – 300 г;
вершки 33% жирності – 05 л;
кріп – 1 пучок;
сіль;
перець.
Приготування
Білі заморожені гриби кладемо в друшляк і промиваємо під холодною водою. Лук очищаємо і шаткуємо тоненькими півкільцями і обсмажуємо його близько 20 хвилин на вершковому маслі на невеликому вогні. Потім додаємо гриби і, помішуючи, готувати, поки не випарується вся вода. Додаємо перець, сіль і заливаємо все вершками. Тушкуємо близько 30 хвилин на невеликому вогні. Хвилини через 3 до закінчення гасіння додаємо подрібнений кріп.
Інгредієнти:
заморожені печериці – 550 г;
плавлені сирки – 2 шт.;
сметана – 220 г;
морква – 100 г;
рослинне масло – 10 мл;
цибуля – 180 г;
часник – 2 зубчики;
сіль;
мелений чорний перець.
Приготування
Подрібнені моркву і цибулю обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо печериці заморожені. Підсолюємо і перчимо за смаком. Як правило, більше спецій додавати не рекомендується, щоб не забити смак і аромат грибів. Отже, як тільки вся рідина, виділена грибами, випарується, додаємо сметану, натерті плавлені сирки і гарненько перемішуємо. Під кришкою протушиваем соус близько 5 хвилин. Вогонь при цьому повинен бути середнім. Все, соус із заморожених грибів готовий! Він послужить прекрасним доповненням до всіляких каш, макаронів або картоплі.
Інгредієнти:
заморожені печериці – 350 г;
часник – 3 зубчики;
кріп – півпучка;
крохмаль картопляний – 1 ст. ложка;
олія оливкова – 10 мл;
цибуля – 110 г;
сіль;
перець.
Приготування
Заморожені печериці опускаємо в окріп і відварюємо до готовності в невеликій кількості води. Достатньо, якщо гриби будуть просто покриті рідиною. Грибний бульйон зливаємо. Цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо на оливковій олії. Як тільки цибуля придбав золотистий колір, додаємо до нього гриби і обсмажуємо їх. Потім додаємо подрібнений часник, сіль, перець. В 150 мл холодної грибного бульйону крохмаль розводимо, перемішуємо і вливаємо до грибів. Тушкуємо соус ще 5 хвилин на невеликому вогні, і вимикаємо, так як соус вже повністю готовий!
Інгредієнти:
гриби заморожені – 550 г;
цибуля – 150 г;
морква – 120 г;
борошно пшеничне – 3 ст. ложки;
томатна паста – 1 ст. ложка;
сіль, лавровий лист;
перець.
Приготування
Злегка обсмажуємо подрібнену цибулю та моркву, викладаємо заморожені грибочки і тушкуємо все разом до випаровування рідини. Самі в цей час, на розігрітому рослинному маслі обсмажуємо борошно. Вливаємо близько 150 мл води і розтираємо до однорідної консистенції. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, також можна злегка підсолодить за смаком, і знову гарненько перемішуємо. Заливаємо отриманою сумішшю гриби з овочами, додаємо лавровий листок і на невеликому вогні тушкуємо хвилин 5.
Грибний соус з заморожених грибів зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обсмажуємо до готовності на вершковому маслі. При цьому, якщо час дозволяє, то можна їх розморозити, а можна і відразу в замороженому вигляді відправити на сковороду. Борошно додаємо в бульйон (він повинен бути холодним) і розмішуємо, заливаємо цією сумішшю гриби, додаємо сіль, перець і доводимо до кипіння. Сметану з'єднайте з жовтками і додаємо буквально пару крапель лимонного соку. Додаємо масу в гриби і прогріваємо на мінімальному вогні 3-4 хвилини.
Грибний соус з заморожених білих грибів
Інгредієнти:
Приготування
Білі заморожені гриби кладемо в друшляк і промиваємо під холодною водою. Лук очищаємо і шаткуємо тоненькими півкільцями і обсмажуємо його близько 20 хвилин на вершковому маслі на невеликому вогні. Потім додаємо гриби і, помішуючи, готувати, поки не випарується вся вода. Додаємо перець, сіль і заливаємо все вершками. Тушкуємо близько 30 хвилин на невеликому вогні. Хвилини через 3 до закінчення гасіння додаємо подрібнений кріп.
Грибний соус з заморожених грибів – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнені моркву і цибулю обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо печериці заморожені. Підсолюємо і перчимо за смаком. Як правило, більше спецій додавати не рекомендується, щоб не забити смак і аромат грибів. Отже, як тільки вся рідина, виділена грибами, випарується, додаємо сметану, натерті плавлені сирки і гарненько перемішуємо. Під кришкою протушиваем соус близько 5 хвилин. Вогонь при цьому повинен бути середнім. Все, соус із заморожених грибів готовий! Він послужить прекрасним доповненням до всіляких каш, макаронів або картоплі.
Пісний грибний соус з заморожених грибів
Інгредієнти:
Приготування
Заморожені печериці опускаємо в окріп і відварюємо до готовності в невеликій кількості води. Достатньо, якщо гриби будуть просто покриті рідиною. Грибний бульйон зливаємо. Цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо на оливковій олії. Як тільки цибуля придбав золотистий колір, додаємо до нього гриби і обсмажуємо їх. Потім додаємо подрібнений часник, сіль, перець. В 150 мл холодної грибного бульйону крохмаль розводимо, перемішуємо і вливаємо до грибів. Тушкуємо соус ще 5 хвилин на невеликому вогні, і вимикаємо, так як соус вже повністю готовий!
Як приготувати грибний соус томатний з заморожених грибів?
Інгредієнти:
Приготування
Злегка обсмажуємо подрібнену цибулю та моркву, викладаємо заморожені грибочки і тушкуємо все разом до випаровування рідини. Самі в цей час, на розігрітому рослинному маслі обсмажуємо борошно. Вливаємо близько 150 мл води і розтираємо до однорідної консистенції. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, також можна злегка підсолодить за смаком, і знову гарненько перемішуємо. Заливаємо отриманою сумішшю гриби з овочами, додаємо лавровий листок і на невеликому вогні тушкуємо хвилин 5.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
Грибний соус з сушених грибів
Грибний соус з сушених грибів подають до м'яса, до круп'яних і картопляних страв, до макаронів. Приготувати його зовсім не складно. Якщо восени ви
Грибний суп з опеньків
Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
Підлива з білих грибів
Соуси відмінно доповнюють смак основних страв. Різновидів їх створення досить багато. Одними з найпопулярніших є грибні соуси. І зараз ми поділимося