Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибний суп – рецепт

Рибний суп – рецепт

10-04-2016, 22:10
698
Рибний суп – рецепт
Рецепт рибного супу доступний до приготування протягом цілого року, а тому користується великою популярністю серед всіх прихильників рибних страв. В хід може йти не тільки дорога риба, але і найдоступніші заморожені види і навіть консервований продукт.

Суп з рибних консервів – рецепт


Почнемо з самого доступного варіанти рецепта рибного супу з консервами і перловкою. Це ситна страва ідеально підходить для холодного періоду року.
Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • часник - 2 зубки;

  • морква - 130 г;

  • гострий перець - за смаком;

  • перлова крупа - 135 г;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • помідори (консервовані) - 440 г;

  • мариновані огірки - 115 г;

  • консервована риба - 420 г;

  • каперси - 45 г;

  • томатна паста - 15 г;

  • жменя свіжого кропу.


  • Приготування
    Подрібнивши моркву із селерою і ріпчастою цибулею, спасеруйте їх разом до отримання легкого золотистого відтінку. В останні півхвилини приготування всипте перловку (попередньо промивши крупу). Залийте все парою літрів води або рибного бульйону і залиште варитися до розм'якшення перловки. В середині приготування додайте в суп консервовані томати і пасту з них, а також подрібнені мариновані огірочки. Коли перловка розм'якшиться, викладіть рибні консерви, попередньо розібравши їх на більш дрібні шматочки. Доповніть готовий суп каперсами і зеленню.

    Рецепт угорського рибного супу хаскале


    Інгредієнти:

  • тушка білої риби - 11 кг;

  • ріпчаста цибуля - 230 г;

  • томати - 320 г;

  • мелена паприка - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Спершу відокремте філе від всіх кісток. Голову і плавники разом з хребтом помістіть в каструлю, додайте половину паприки і розрізаний на четвертинки цибулю. Додайте всі над невеликим жаром і варіть близько півтора годин, попутно знімаючи шум з поверхні. Готовий бульйон процідіть через друшляк, кістки, плавники і голову викиньте, а цибулю і шматочки рибної м'якоті протріть через сито до бульйону. Поставте бульйон на вогонь, всипте залишилася паприку, покладіть нарізаний помідор і шматочки рибного філе. Варіть суп ще 15 хвилин, поки помідори не перетворяться на пюре, а риба не розм'якшиться.

    Смачний фінський рибний суп з вершками – рецепт


    Інгредієнти:

  • порей - 1 шт.;

  • лавр - 1 шт.;

  • картопля - 370 г;

  • філе сьомги - 420 г;

  • вершки - 175 мл;

  • крохмаль - 5 г;

  • вершкове масло - 20 р.


  • Приготування
    Кільця порею припустіть до прозорості, покладіть до них лавр і залийте півтора літрами води. Покладіть у воду кубики картоплі і залиште їх варитися до розм'якшення. Розділіть рибне філе на кубики і покладіть їх у бульйон. Ви також можете повторити цей рецепт, зробивши рибний суп з горбуші. Розведіть крохмаль невеликою порцією холодної води і влийте все в суп разом з вершками. Дочекайтеся повторного закипання і знімайте з вогню.

    Суп з рибними фрикадельками – рецепт


    Цей оригінальний азіатський суп можна приготувати з доступних інгредієнтів і при цьому відчути всю красу і багатство смаків сходу.
    Інгредієнти:

  • рибний бульйон - 14 л;

  • імбир - 3 см;

  • зірочки анісу - 2 шт.;

  • соєвий соус - 45 мл;

  • цукор коричневий - 15 г;

  • філе білої риби - 760 г;

  • цедра лайма - 1 ч. ложка;

  • жменю листя коріандру;

  • часник - 1 зубок;
  • Рибний суп – рецепт

  • скляна локшина - 230 г;

  • стручки гороху - 90 р.


  • Приготування
    У рибний бульйон покладіть зірочки анісу, шматок імбиру, влийте сою і додайте цукор. Залиште всі проваритися на півгодини. Далі покладіть в блендер філе білої риби, додайте коріандр, лаймову цедру і часник. Збийте все до пастоподібної консистенції. Бульйон процідіть, покладіть в нього локшину і кульки з рибного фаршу. Коли будуть готові фрикадельки, розділіть суп на порції і подавайте з стручки гороху.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гороховий суп з копченими крильцями
    Гороховий суп з копченими крильцями
    Більшість любителів горохового супу сходяться на думці, що ідеальним страва виходить на основі копченостей. Однак, якщо взяти за основу не жирні
    Пісний суп гороховий – рецепт
    Пісний суп гороховий – рецепт
    Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.
    Як смачно зварити розсольник з перловкою?
    Як смачно зварити розсольник з перловкою?
    Серед неймовірного розмаїття рецептів розсольнику, найбільш смачним і насиченим вважається варіант з перловою крупою в якості наповнення. Пропонуємо
    Суп з сьомги - рецепт
    Суп з сьомги - рецепт
    Любителям такої корисної червоної риби, як сьомга, припадуть до смаку оригінальні супи, основним інгредієнтом яких як раз і є цей продукт. Ми
    Рибний суп з перловкою
    Рибний суп з перловкою
    Супи з риби виходять корисними і смачними. А що може зігріти і наситити краще, ніж гарячий супчик. І сьогодні підкажемо вам кілька варіантів
    Рибний паштет
    Рибний паштет
    Якщо ви хочете приготувати незвичайні бутерброди до сніданку, обіднього перекусу або святкового столу, то вам точно знадобляться рецепти рибного