Рибний суп – рецепт
Рецепт рибного супу доступний до приготування протягом цілого року, а тому користується великою популярністю серед всіх прихильників рибних страв. В хід може йти не тільки дорога риба, але і найдоступніші заморожені види і навіть консервований продукт.
Почнемо з самого доступного варіанти рецепта рибного супу з консервами і перловкою. Це ситна страва ідеально підходить для холодного періоду року.
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста - 90 г;
часник - 2 зубки;
морква - 130 г;
гострий перець - за смаком;
перлова крупа - 135 г;
стебла селери - 2 шт.;
помідори (консервовані) - 440 г;
мариновані огірки - 115 г;
консервована риба - 420 г;
каперси - 45 г;
томатна паста - 15 г;
жменя свіжого кропу.
Приготування
Подрібнивши моркву із селерою і ріпчастою цибулею, спасеруйте їх разом до отримання легкого золотистого відтінку. В останні півхвилини приготування всипте перловку (попередньо промивши крупу). Залийте все парою літрів води або рибного бульйону і залиште варитися до розм'якшення перловки. В середині приготування додайте в суп консервовані томати і пасту з них, а також подрібнені мариновані огірочки. Коли перловка розм'якшиться, викладіть рибні консерви, попередньо розібравши їх на більш дрібні шматочки. Доповніть готовий суп каперсами і зеленню.
Інгредієнти:
тушка білої риби - 11 кг;
ріпчаста цибуля - 230 г;
томати - 320 г;
мелена паприка - 4 ст. ложки.
Приготування
Спершу відокремте філе від всіх кісток. Голову і плавники разом з хребтом помістіть в каструлю, додайте половину паприки і розрізаний на четвертинки цибулю. Додайте всі над невеликим жаром і варіть близько півтора годин, попутно знімаючи шум з поверхні. Готовий бульйон процідіть через друшляк, кістки, плавники і голову викиньте, а цибулю і шматочки рибної м'якоті протріть через сито до бульйону. Поставте бульйон на вогонь, всипте залишилася паприку, покладіть нарізаний помідор і шматочки рибного філе. Варіть суп ще 15 хвилин, поки помідори не перетворяться на пюре, а риба не розм'якшиться.
Інгредієнти:
порей - 1 шт.;
лавр - 1 шт.;
картопля - 370 г;
філе сьомги - 420 г;
вершки - 175 мл;
крохмаль - 5 г;
вершкове масло - 20 р.
Приготування
Кільця порею припустіть до прозорості, покладіть до них лавр і залийте півтора літрами води. Покладіть у воду кубики картоплі і залиште їх варитися до розм'якшення. Розділіть рибне філе на кубики і покладіть їх у бульйон. Ви також можете повторити цей рецепт, зробивши рибний суп з горбуші. Розведіть крохмаль невеликою порцією холодної води і влийте все в суп разом з вершками. Дочекайтеся повторного закипання і знімайте з вогню.
Цей оригінальний азіатський суп можна приготувати з доступних інгредієнтів і при цьому відчути всю красу і багатство смаків сходу.
Інгредієнти:
рибний бульйон - 14 л;
імбир - 3 см;
зірочки анісу - 2 шт.;
соєвий соус - 45 мл;
цукор коричневий - 15 г;
філе білої риби - 760 г;
цедра лайма - 1 ч. ложка;
жменю листя коріандру;
часник - 1 зубок;
скляна локшина - 230 г;
стручки гороху - 90 р.
Приготування
У рибний бульйон покладіть зірочки анісу, шматок імбиру, влийте сою і додайте цукор. Залиште всі проваритися на півгодини. Далі покладіть в блендер філе білої риби, додайте коріандр, лаймову цедру і часник. Збийте все до пастоподібної консистенції. Бульйон процідіть, покладіть в нього локшину і кульки з рибного фаршу. Коли будуть готові фрикадельки, розділіть суп на порції і подавайте з стручки гороху.
Суп з рибних консервів – рецепт
Почнемо з самого доступного варіанти рецепта рибного супу з консервами і перловкою. Це ситна страва ідеально підходить для холодного періоду року.
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнивши моркву із селерою і ріпчастою цибулею, спасеруйте їх разом до отримання легкого золотистого відтінку. В останні півхвилини приготування всипте перловку (попередньо промивши крупу). Залийте все парою літрів води або рибного бульйону і залиште варитися до розм'якшення перловки. В середині приготування додайте в суп консервовані томати і пасту з них, а також подрібнені мариновані огірочки. Коли перловка розм'якшиться, викладіть рибні консерви, попередньо розібравши їх на більш дрібні шматочки. Доповніть готовий суп каперсами і зеленню.
Рецепт угорського рибного супу хаскале
Інгредієнти:
Приготування
Спершу відокремте філе від всіх кісток. Голову і плавники разом з хребтом помістіть в каструлю, додайте половину паприки і розрізаний на четвертинки цибулю. Додайте всі над невеликим жаром і варіть близько півтора годин, попутно знімаючи шум з поверхні. Готовий бульйон процідіть через друшляк, кістки, плавники і голову викиньте, а цибулю і шматочки рибної м'якоті протріть через сито до бульйону. Поставте бульйон на вогонь, всипте залишилася паприку, покладіть нарізаний помідор і шматочки рибного філе. Варіть суп ще 15 хвилин, поки помідори не перетворяться на пюре, а риба не розм'якшиться.
Смачний фінський рибний суп з вершками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кільця порею припустіть до прозорості, покладіть до них лавр і залийте півтора літрами води. Покладіть у воду кубики картоплі і залиште їх варитися до розм'якшення. Розділіть рибне філе на кубики і покладіть їх у бульйон. Ви також можете повторити цей рецепт, зробивши рибний суп з горбуші. Розведіть крохмаль невеликою порцією холодної води і влийте все в суп разом з вершками. Дочекайтеся повторного закипання і знімайте з вогню.
Суп з рибними фрикадельками – рецепт
Цей оригінальний азіатський суп можна приготувати з доступних інгредієнтів і при цьому відчути всю красу і багатство смаків сходу.
Інгредієнти:
Приготування
У рибний бульйон покладіть зірочки анісу, шматок імбиру, влийте сою і додайте цукор. Залиште всі проваритися на півгодини. Далі покладіть в блендер філе білої риби, додайте коріандр, лаймову цедру і часник. Збийте все до пастоподібної консистенції. Бульйон процідіть, покладіть в нього локшину і кульки з рибного фаршу. Коли будуть готові фрикадельки, розділіть суп на порції і подавайте з стручки гороху.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп з копченими крильцями
Більшість любителів горохового супу сходяться на думці, що ідеальним страва виходить на основі копченостей. Однак, якщо взяти за основу не жирні
Пісний суп гороховий – рецепт
Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.
Як смачно зварити розсольник з перловкою?
Серед неймовірного розмаїття рецептів розсольнику, найбільш смачним і насиченим вважається варіант з перловою крупою в якості наповнення. Пропонуємо
Суп з сьомги - рецепт
Любителям такої корисної червоної риби, як сьомга, припадуть до смаку оригінальні супи, основним інгредієнтом яких як раз і є цей продукт. Ми
Рибний суп з перловкою
Супи з риби виходять корисними і смачними. А що може зігріти і наситити краще, ніж гарячий супчик. І сьогодні підкажемо вам кілька варіантів
Рибний паштет
Якщо ви хочете приготувати незвичайні бутерброди до сніданку, обіднього перекусу або святкового столу, то вам точно знадобляться рецепти рибного