Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гороховий суп з копченими крильцями

Гороховий суп з копченими крильцями

10-04-2016, 22:10
1 208
Гороховий суп з копченими крильцями
Поєднання колотого гороху з копченим м'ясом по праву заслуговує звання класичного. Цей дует відомий кожному з часів трапез в школах і дитячих садах, але найсмачнішою варіацією популярного супу слід вважати домашню. На цей раз домашній гороховий суп ми будемо готувати з копченими крильцями.

Гороховий суп з копченими крильцями – рецепт


Єдиним, що робить суп з колотого гороху не апетитним, є його колір. Для більш насиченого і свіжого зеленого відтінку до відварного колотому гороху ми додамо свіжоморожені бобові.
Інгредієнти:

  • морква - 175 г;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • копчені крила - 8-10 шт.;

  • колотий горох - 420 г;

  • лист лавра;

  • свіжоморожений горошок - 170 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати гороховий суп з копченими крильцями, необхідно зробити просту і звичну овочеву засмажку. Для засмажки спасеруйте разом подрібнену моркву із селерою, цибулею, додайте до овочів горох, а потім влийте 26 л води. Зрозуміло, якщо в розпорядженні є аналогічний обсяг бульйону, то пускайте в хід його. Затока рідина, дочекайтеся її закипання, а потім зменшіть жар і залиште горох варитися на півтори години, не забувши помістіть в каструлю лист лавра для аромату. По закінченні часу лавр дістаньте, всипте свіжий горошок і приправте все. Розберіть курятину, відокремлюючи копчену м'якоть від кісток, а потім відправте її в суп.

    Гороховий суп з копченими крильцями в мультиварці


    Інгредієнти:

  • гілочки чебрецю - 3 шт.;

  • порей - 135 г;

  • морква - 115 г;

  • копчені курячі крила - 430 г;

  • колотий горох - 175 г;

  • бульйон - 620 мл


  • Приготування
    В розігрітій чаші пристрою спасеруйте порей з морквою і додайте до овочів листя чебрецю. Горох промити і змішайте з засмажкою. Влийте бульйон і перейдіть в режим «Суп». Після сигналу додайте в суп розібрану курятину і приступайте до дегустації.

    Гороховий суп з курячими крильцями


    Інгредієнти:

  • мелений коріандр, кумін - по 1 ч. ложці;
  • Гороховий суп з копченими крильцями

  • часник - 2 зубки;

  • кольорова капусти - 340 г;

  • колотий горох - 210 г;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • курячий бульйон - 16 л;

  • копчені крила (м'якоть) - 200 р.


  • Приготування
    Обсмажте цибулю і розібрану на суцвіття капусту, після чого додайте до овочів пюрированный часник і мелені спеції. Промийте горох і всипте його до овочів. Залийте все бульйоном і залиште варитися до розм'якшення гороху. Збийте готовий суп блендером і подавайте з шматочками курятини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смачний суп з яловичини
    Смачний суп з яловичини
    Бульйон з яловичини завжди виходить чудово ароматним і неодмінно наваристим, а відмінний суп на його основі підкорить навіть самих вибагливих їдців.
    Пісний суп гороховий – рецепт
    Пісний суп гороховий – рецепт
    Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.
    Гороховий суп з реберцями
    Гороховий суп з реберцями
    Гороховий суп має давню історію і придбав безліч варіацій, однак гірше не став. Напевно, кожна господиня вміє його готувати і має свій ідеальний
    Як зварити гороховий суп з копченими реберцями?
    Як зварити гороховий суп з копченими реберцями?
    Рецептів горохового супу існує кілька десятків, проте самим улюбленим завжди був той, що зварений з копченими реберцями. Пропонуємо три цікаві
    Гороховий суп - класичний рецепт
    Гороховий суп - класичний рецепт
    Одним з найпопулярніших і улюблених перших страв можна з упевненістю назвати гороховий суп. Напевно, в кожному будинку є свій коронний рецепт.
    Гороховий суп з яловичиною
    Гороховий суп з яловичиною
    Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій