Як зварити гороховий суп з копченими реберцями?
Гороховий суп – смачне перше блюдо, але якщо приготувати його з копченостями, то страва набуде пікантний смак і божественний аромат.
Інгредієнти:
копчені свинячі ребра – 500 г;
вода фільтрована – 25 л;
цибулина – 2 шт.;
морква – 2 шт.;
горох колотий сухе – 250 г;
олія рослинна;
спеції;
картопля – 3 шт.
Приготування
Сухий горох промиваємо кілька разів, заливаємо холодною водою і залишаємо на деякий час. Копчені реберця обполіскуємо, розрізаємо вздовж кісточок і викладаємо в каструлю з водою. Кидаємо туди ж очищені цибулю і моркву. Доводимо все до кипіння, а потім зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин. Після цього виймаємо м'ясо з овочами, а бульйон проціджуємо і висипаємо в нього горох. Реберця остуджуємо, знімаємо м'ясо, нарізаємо його кубиками і відправляємо в каструлю з горохом.
Цибулину і моркву очищаємо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на сковороді з маслом до золотистого кольору. Картоплю чистимо, промиваємо і шаткуємо соломкою. Коли горох стане м'яким, додаємо картоплю, підсолюємо за смаком і викладаємо овочеву обжарку. Варимо гороховий суп з копченими свинячими реберцями до готовності, а потім наполягаємо 15 хвилин.
Інгредієнти:
копчені ребра – 600 г;
горох сухий – 300 г;
картопля – 4 шт.;
цибулина – 1 шт.;
олія рослинна;
морква – 1 шт.;
сухарики – за смаком;
спеції.
Приготування
Горох миємо, заливаємо водою і залишаємо. Реберця проварюємо 30 хвилин, а потім висипаємо в бульйон горох і тушкуємо до м'якості. Після цього додаємо очищену і нарізану соломкою картоплю. Морква подрібнюємо на тертці, а цибулю шаткуємо і пасеруємо овочі зі спеціями на рослинному маслечко. Тепер викладаємо обжарку в суп, кип'ятимо, приправляємо спеціями і даємо страві настоятися. Збиваємо готовий суп у блендері і перед подачею в кожну тарілку кидаємо шматочки м'яса і сухарики. Прикрашаємо кожну порцію гілочкою зелені.
Інгредієнти:
сухий горох – 15 ст.;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
копчені реберця – 300 г;
картопля – 2 шт.;
спеції.
Приготування
Очищаємо всі овочі і нарізаємо: цибулю – дрібними кубиками, картоплю – соломкою, а моркву на тертці. Реберця розрізаємо і складаємо в каструлю. Горох ретельно промиваємо і висипаємо поверх м'яса. Туди ж відправляємо всі овочі, заливаємо водою, солимо і закриваємо кришку. Варимо суп 45 хвилин, а потім відкриваємо скороварку і посипаємо суп зеленню.
Смачний гороховий суп з копченими реберцями
Інгредієнти:
Приготування
Сухий горох промиваємо кілька разів, заливаємо холодною водою і залишаємо на деякий час. Копчені реберця обполіскуємо, розрізаємо вздовж кісточок і викладаємо в каструлю з водою. Кидаємо туди ж очищені цибулю і моркву. Доводимо все до кипіння, а потім зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин. Після цього виймаємо м'ясо з овочами, а бульйон проціджуємо і висипаємо в нього горох. Реберця остуджуємо, знімаємо м'ясо, нарізаємо його кубиками і відправляємо в каструлю з горохом.
Цибулину і моркву очищаємо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на сковороді з маслом до золотистого кольору. Картоплю чистимо, промиваємо і шаткуємо соломкою. Коли горох стане м'яким, додаємо картоплю, підсолюємо за смаком і викладаємо овочеву обжарку. Варимо гороховий суп з копченими свинячими реберцями до готовності, а потім наполягаємо 15 хвилин.
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями
Інгредієнти:
Приготування
Горох миємо, заливаємо водою і залишаємо. Реберця проварюємо 30 хвилин, а потім висипаємо в бульйон горох і тушкуємо до м'якості. Після цього додаємо очищену і нарізану соломкою картоплю. Морква подрібнюємо на тертці, а цибулю шаткуємо і пасеруємо овочі зі спеціями на рослинному маслечко. Тепер викладаємо обжарку в суп, кип'ятимо, приправляємо спеціями і даємо страві настоятися. Збиваємо готовий суп у блендері і перед подачею в кожну тарілку кидаємо шматочки м'яса і сухарики. Прикрашаємо кожну порцію гілочкою зелені.
Гороховий суп з копченими реберцями в скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо всі овочі і нарізаємо: цибулю – дрібними кубиками, картоплю – соломкою, а моркву на тертці. Реберця розрізаємо і складаємо в каструлю. Горох ретельно промиваємо і висипаємо поверх м'яса. Туди ж відправляємо всі овочі, заливаємо водою, солимо і закриваємо кришку. Варимо суп 45 хвилин, а потім відкриваємо скороварку і посипаємо суп зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
Багато люблять суп гороховий, однак не всім подобаються клопоти, які доставляє процес його приготування. Власникам диво-помічниці - мультиварки можна
Гороховий суп з реберцями
Гороховий суп має давню історію і придбав безліч варіацій, однак гірше не став. Напевно, кожна господиня вміє його готувати і має свій ідеальний
Гороховий суп в мультиварці
При складанні меню на тиждень не забудьте включити в розклад гороховий суп. Цей суп люблять дуже багато, смачний, ароматний, родом з дитинства. Якщо
Гороховий суп з копченими реберцями
Гороховий суп, сам по собі, не є калорійним, але дуже ситним блюдом, яке підійде для обедней трапези. Рецепти ароматних супів з копченостями шукайте
Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте
Гороховий суп в скороварці
Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій