Пісний суп гороховий – рецепт

Пісний гороховий суп-пюре – рецепт
Нудьгувати про вершковою консистенції супу і таким же смаком не доведеться, якщо додати в блюдо маслянисту м'якоть авокадо. Крім іншого, вона ж, разом зі свіжим горошком, забезпечить страви привабливий яскраво-зелений колір.
Інгредієнти:
Приготування
Розморозьте горошок, бланшировав його в підсоленому окропі. Відокремивши м'якоть авокадо від кісточки і шкірки, покладіть її в блендер разом з горошком. Додайте пюре з часникового зубчики, подрібнені листя базиліка і влийте рідини – суміш води з соєвим молоком. Збийте всі компоненти разом, поки не отримаєте суп пюреподібної консистенції. При бажанні, можете підлити додаткову кількість рідини. Солити суп слід в самому кінці. Подавати охолодженим.
Простий рецепт пісного горохового супу
Класичний, у розумінні більшості, гороховий суп складається з самого розвареного і пюрированного гороху разом із засмажкою з доступних овочів, як правило, цибулі та моркви. Ми ж пропонуємо залишити основу колишньою, але урізноманітнити її простим смаком чебрецю і лимонного соку.
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте овочеву засмажку з нарізаного лука і стебел селери. Коли овочі дійдуть до напівготовності, покладіть до них пасту з часникового зубчики і листочки чебрецю. Всипте колотий горох, попередньо промивши його. Залийте вміст каструлі овочевим бульйоном разом зі склянкою води і залиште все варитися на 40-45 хвилин, до розм'якшення гороху. Готовий суп доповніть цитрусовим соком.
Ви також можете повторити рецепт цього пісного горохового супу в мультиварці, спершу обсмаживши інгредієнти на «Випікання», а потім залив водою і залишити варитися в режимі «Суп» до звукового сигналу.
Пісний суп гороховий з грибами – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте морквяно-цибулеву засмажку і додайте до неї гриби. Коли вся грибна волога випарується, видавіть кілька часникових зубков, покладіть до засмажки кубики гарбуза і капустяні суцвіття. Слідом всипте зелений горошок і залийте все бульйоном. Залиште овочі нудитися приблизно на півгодини, поки не розм'якшаться, після чого пюрируйте суп блендером.
Смачний пісний суп гороховий – рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Спасеруйте шматочки цибулі і залийте їх бульйоном. У вируючий бульйон покладіть суцвіття капусти і горошок. Проварити до розм'якшення капустяних суцвіть, а потім пюрируйте разом. Щоб надати страві вершковий смак, можна доповнити суп соєвим молоком, але це не обов'язково. Додати у готовий суп подрібнену зелень і відразу сервіруйте.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гороховий суп з копченими крильцями
Більшість любителів горохового супу сходяться на думці, що ідеальним страва виходить на основі копченостей. Однак, якщо взяти за основу не жирні

Пісний грибний суп
Найпопулярнішим пісною стравою можна впевнено назвати грибний суп. Він володіє неймовірним насиченим ароматом і чудовим смаком, навіть без додавання

Гороховий суп з реберцями
Гороховий суп має давню історію і придбав безліч варіацій, однак гірше не став. Напевно, кожна господиня вміє його готувати і має свій ідеальний

Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,

Гороховий суп - класичний рецепт
Одним з найпопулярніших і улюблених перших страв можна з упевненістю назвати гороховий суп. Напевно, в кожному будинку є свій коронний рецепт.

Суп із замороженого шпинату
У шпинаті дуже багато вітамінів і мікроелементів. При заморожуванні або тепловій обробці, він не втрачає свої корисні якості. Суп із замороженого