Грибний суп з вершками
Основою для грибного супу можуть стати практично будь-які гриби. Особливо актуальними ці рецепти стають восени, коли грибна пора на носі і ароматний урожай досить великий. В цей час ми і пропонуємо вам випробувати один з простих рецептів грибних супів з вершками, про яких і піде мова в цьому матеріалі.
Інгредієнти:
курятина - 165 г;
вершкове масло - 35 г;
часникові зубки - 3 шт.;
печериці - 180 г;
ріпчаста цибуля - 65 г;
морква - 310 г;
стебла селери - 110 г;
гілочки чебрецю, розмарину - 2 шт.;
борошно - 15 г;
курячий бульйон - 960 г;
вершки - 135 мл;
лист лавра.
Приготування
Наріжте овочі і гриби, і спасеруйте їх на вершковому маслі. Як тільки зажарка дійде до напівготовності, доповніть її листочками розмарину і чебрецю. Покладіть до овочів і грибів шматочки курятини і дайте їм схопитися, після чого посипте все борошном, перемішайте, залийте вершками, а потім і бульйоном. Покладіть в суп лист лавра і залиште на вогні після закипання на 3-5 хвилин.
Інгредієнти:
сушені білі гриби - 55 г;
овочевий бульйон - 18 л;
вершки - 230 мл;
морква - 115 г;
селера - 115 г;
ріпчаста цибуля - 170 г;
часникові зубки - 3 шт.;
лимонний сік - 15 мл
Приготування
Залийте гриби порцією гарячого бульйону і залиште розбухнути. Надлишки рідини відіжміть і змішайте з загальною масою бульйону, самі ж гриби наріжте і спасеруйте з овочами до напівготовності. Залийте овочеву засмажку бульйоном, додайте лимонний сік і залиште все побурлить близько 7-10 хвилин після закипання. Додайте в суп вершки і пюрируйте його блендером.
Хто може бути кращим компаньйоном для грибів крім вершків? Звичайно ж сир, при чому як вершковий і м'який, так і сорти володіють вираженою гостротою і ароматом. Так, з разу в раз використовуючи різні сири, ви можете змінювати один і той же рецепт до невпізнання.
Інгредієнти:
печериці - 12 кг;
ріпчаста цибуля - 370 г;
часникові зубки - 4 шт.;
суміш сушених італійських трав - 1 ст. ложка;
гілочки чебрецю - 3 шт.;
овочевий бульйон - 320 мл;
вершки - 210 мл;
тертий сир - 45 р.
Приготування
Збризніть печериці маслом і змішайте з пюрированным часником, травами і товстими кільцями ріпчастої цибулі. Поставте гриби запікатися близько півгодини при 200 градусах, а потім вийміть їх і пюрируйте, затока гарячим овочевим бульйоном. З'єднайте грибний суп з вершками та сиром, після чого поставте на вогонь і дочекайтеся повного розплавлення сирних шматочків.
Суп-пюре грибний з вершками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте овочі і гриби, і спасеруйте їх на вершковому маслі. Як тільки зажарка дійде до напівготовності, доповніть її листочками розмарину і чебрецю. Покладіть до овочів і грибів шматочки курятини і дайте їм схопитися, після чого посипте все борошном, перемішайте, залийте вершками, а потім і бульйоном. Покладіть в суп лист лавра і залиште на вогні після закипання на 3-5 хвилин.
Грибний суп з сушених грибів з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Залийте гриби порцією гарячого бульйону і залиште розбухнути. Надлишки рідини відіжміть і змішайте з загальною масою бульйону, самі ж гриби наріжте і спасеруйте з овочами до напівготовності. Залийте овочеву засмажку бульйоном, додайте лимонний сік і залиште все побурлить близько 7-10 хвилин після закипання. Додайте в суп вершки і пюрируйте його блендером.
Грибний крем-суп з печериць з вершками
Хто може бути кращим компаньйоном для грибів крім вершків? Звичайно ж сир, при чому як вершковий і м'який, так і сорти володіють вираженою гостротою і ароматом. Так, з разу в раз використовуючи різні сири, ви можете змінювати один і той же рецепт до невпізнання.
Інгредієнти:
Приготування
Збризніть печериці маслом і змішайте з пюрированным часником, травами і товстими кільцями ріпчастої цибулі. Поставте гриби запікатися близько півгодини при 200 градусах, а потім вийміть їх і пюрируйте, затока гарячим овочевим бульйоном. З'єднайте грибний суп з вершками та сиром, після чого поставте на вогонь і дочекайтеся повного розплавлення сирних шматочків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп-пюре з печериць
Грибний суп - це завжди ароматне і смачне блюдо, яке вдало виходить у будь-якої господині. Приготувавши суп-пюре з доступних печериць за нашими
Грибний суп зі свіжих грибів
Одним з найпростіших варіантів першої страви є грибний суп. Його досить складно зіпсувати, він завжди виходить чудовим. Розповімо, як приготувати цей
Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
Рецепт супу з заморожених білих грибів
Суп із заморожених білих грибів – чудово перше блюдо, яке може урізноманітнити ваш обідній раціон. Цей ароматний суп нагадає про тепле літо навіть
Грибний соус зі сметаною
Ароматний і неймовірно смачний грибний соус зі сметаною підійде до будь-якого гарніру або м'ясної страви. А найголовніше, що готувати такий соус
Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без