Рецепт супу з заморожених білих грибів

Грибний суп з заморожених білих грибів
Інгредієнти:
Приготування
Давайте спочатку розберемося з тим, скільки варити білі гриби для супу. Якщо ви хочете приготувати суп на грибному бульйоні , то занурте заморожені гриби у окріп, проваріть 10 хвилин і приберіть їх на тарілку. Розчин процідити, а гриби наріжте і спасеруйте. Але якщо у вас є готовий бульйон, то гриби можна не варити, а смажити відразу, замороженими.
Наш суп готується на грибному бульйоні, а тому, поки варяться заморожені гриби, ми спассеруйем цибулю. До цибулевої засмажки додаємо ошпарені білі гриби, духмяні трави, моркву і подрібнені часникові зубки. Коли всі овочі розм'якшаться, прибираємо їх з вогню. У киплячий бульйон кладемо дикий рис і чекаємо, поки він дійде до повної готовності. У фіналі кладемо в суп засмажку з білими грибами, знімаємо каструлю з вогню і даємо страві настоятися хвилин 15.
Такий суп з білих грибів можна зробити і в мультиварці, спочатку обсмаживши гриби і овочі, потім додавши рис і залив все водою. Режим «Варка» або «Суп» на 1 годину, і страва готова!
Суп з білих грибів з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки бекону обсмажте до витоплювання жиру і перекладіть їх на окреме блюдо. На що залишився в сковороді жиру спасеруйте цибулю з обома видами грибів. Підігрійте бульйон і додайте в нього ароматну засмажку разом з беконом. Коли суп дійде до кипіння, зменшіть вогонь і заправте сумішшю страву підігрітого молока з плавленим сиром. Дочекайтеся, поки сирний суп з білими грибами знову закипить і прибирайте його з плити.
Рецепт супу з заморожених білих грибів з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте оливкову олію і обсмажте на ньому спершу товсті кільця порею, а потім і шматочки заморожених білих грибів з печерицями. Коли гриби пустять воду, покладіть в сковороду гілочку чебрецю, додайте пропущений через прес часник і дочекайтеся повного випаровування вологи. Коли сковорода стане сухою, залийте гриби і цибулю білим вином з соєвим соусом і знову почекайте, поки 2/3 вологи випаровується. Перекладіть гриби з пореєм в гарячий бульйон, доведіть його до кипіння, всипте перловку і відваріть до готовності. У фіналі заправте суп вершками і зніміть з вогню.
Крем-суп з білих грибів
Інгредієнти:

Приготування
Прямо в каструлі розтопіть вершкове масло і спасеруйте на ньому півкільця цибулі з грибами. Додайте до зажарки часник і чебрець, полийте соком лимона і доповніть цитрусової цедрою. Коли вся рідина випарується, перекладіть гриби в гарячий бульйон, додайте вершки і збийте все блендером.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грибний соус зі сметаною
Ароматний і неймовірно смачний грибний соус зі сметаною підійде до будь-якого гарніру або м'ясної страви. А найголовніше, що готувати такий соус

Грибний соус з заморожених грибів
Грибний соус з заморожених грибів по праву вважається найбільш універсальним. Адже цей продукт ідеально поєднується як з вершковою, так і з томатною

Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо

Підлива з білих грибів
Соуси відмінно доповнюють смак основних страв. Різновидів їх створення досить багато. Одними з найпопулярніших є грибні соуси. І зараз ми поділимося