Суп із замороженого шпинату

Суп-пюре із замороженого шпинату
Інгредієнти:
Приготування
Прямо в тій посуді, в якій ви маєте намір варити суп, розігрійте краплю оливкової олії і використовуйте його для пасерування цибулі. До прозорих цибульним шматочках додайте розтертий в пасту, часник, імбир і спеції. Розморозьте шпинат і брокколі розділіть на суцвіття. Картопляні бульби розділіть на невеликі кубики. Покладіть підготовлені овочі в цибулевому зажарки і продовжуйте готування ще 5 хвилин. Залийте вміст каструлі овочевим бульйоном, покладіть нут і добре перемішайте. Через 20 хвилин збийте суп заглибним блендером, заправте лимонним соком і подавайте з зеленню цибулі.
Крем-суп зі шпинату з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте обидва види олії в сотейнику і спасеруйте шалот з часником. До засмажки додайте лаврові листочки, шпинат (можна заморожених) і горошок. Коли шпинат відтане, а зайва волога випарується, витягніть лаврові листочки, перекладіть овочі в каструлю і залийте бульйоном. Після закипання бульйону збийте вміст каструлі до кремоподібної консистенції. Вершки підігрійте з лимонною цедрою і заправте ними суп.
Суп зі шпинатом і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки цибулі припустіть на краплі олії разом з часником. Розморозьте шпинат і покладіть його до засмажки. Перекладіть все в каструлю, слідом покладіть кубики картоплі, шматочки спаржі і залийте все бульйоном. Після закипання рідини зменшіть жар і варіть суп із замороженого шпинату, поки всі овочі не розм'якшаться.
Відваріть яйця пашот. Суп зніміть з вогню і щедро приправити зеленню кропу. Подавайте з яйцем і грінками.
Суп зі шпинатом і куркою
Інгредієнти:
Приготування

Перед тим, як приготувати суп із шпинату, залийте куру 15 літрами води і додайте на вогні. Варіть бульйон близько півтори години, не забуваючи час від часу видаляти шум з поверхні. Готовий бульйон процідіть, а курятину відокремте від кісток.
Розігрійте трохи олії в окремій каструлі і спасеруйте на ньому овочеву базу для супу: цибулю, селеру, солодкий перець і трохи часнику. Залийте овочі бульйоном, додайте шматочки курятини і сушену зелень. Варіть суп ще 15-20 хвилин для того, щоб бульйон наситився ароматом овочів, а після варіння залиште страву накритим кришкою на аналогічний період часу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт супу з заморожених білих грибів
Суп із заморожених білих грибів – чудово перше блюдо, яке може урізноманітнити ваш обідній раціон. Цей ароматний суп нагадає про тепле літо навіть

Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад

Страви із замороженого шпинату
Шпинат – це смачний і корисний продукт, який лікарі і дієтологи рекомендують частіше вживати всім, хто піклується про своє здоров'я. А їсти його

Суп з шпинату
Таке блюдо, як суп зі шпинату, напевно, не дуже частий гість на вашому столі. І це дуже дивно, адже шпинат є джерелом вітамінів і необхідних

Шпинат з вершками - рецепти
Шпинат - дуже корисна рослина, воно багате залізом і мінеральними солями. Його використовують у приготуванні супів, соусів і салатів. Сьогодні ми

Заморожений шпинат
Влітку дуже багато корисної зелені, яку хочеться зберегти до зими так, що б вона не втратила свої цінні якості. Кращий спосіб - заморожування. Ми вам