Пісний грибний суп

Пісний грибний суп з печериць
Почнемо з улюблених багатьма супів-пюре. Багато їдці, які дотримуються посту, вважають, що без молочних продуктів можна досягти бажаної кремовості страви, але це зовсім не так, ми пропонуємо озброїтися високошвидкісним блендером і горіхами, які додадуть страві бажаний смак і текстуру.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати грибний суп пісний, необхідно буде залити сушені білі гриби теплою водою і залишити їх розбухнути. Горіхи також заливають водою і залишають на всю ніч. Саме ця процедура допоможе досягти кремовою текстури без додавання молока. Тим часом підготуйте супову основу, нарізавши гриби і порей, подрібнивши часник. Порей і часник першими вирушать обсмажуватися, а коли шматочки стануть рум'яними, до них кладуть гриби. Дайте грибний волозі випаруватися, а потім покладіть коріандр і розмарин. Ще півхвилини влийте теплу воду і всю рідину, в якій вымачивались білі гриби. Самі гриби наріжте і відправте також в суп. Варіть все не менше 15 хвилин, потім додайте горіхи і збийте пісний грибний суп-пюре до однорідності.
Пісний грибний суп з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
Півкільця цибулі спершу припустіть самостійно, а потім додати до засмажки гриби і дочекайтеся, поки вся волога з них випарується. Промийте перловку і додайте її слідом. Покладіть лавр, терту моркву і залийте все овочевим бульйоном. Дочекайтеся моменту, коли перловка практично дійде до готовності, після чого покладіть кубики картоплі і залиште їх розм'якнути.
Пісний грибний суп – рецепт
Різноманітність в звичне меню перших страв може внести східне блюдо, наприклад цей місо суп. Для його приготування доведеться запастися парою незвичайних інгредієнтів, але в цілому суповий набір відрізняється доступністю.
Інгредієнти:
Приготування
Злегка обсмажте соломку моркви і скибочки грибів. Залийте зажарку бульйоном і покладіть горошок. Коли бульйон закипить, додайте скляну локшину. Паралельно відберіть порцію бульйону і розведіть нею пасту місо. Влийте місо, знявши суп з вогню, порцію страви доповніть зеленню цибулі, соєю і кунжутом.
Смачний і пісний грибний суп
Інгредієнти:

Приготування
Приготуйте базу супу у вигляді цибульно-грибний засмажки. Цей пісний грибний суп можна готувати і з заморожених грибів. Коли вся волога вийде, покладіть шматочки перцю і капусту, додати терті яблука, кубики картоплі, пасту з часникових зубков, а потім відразу ж залийте все бульйоном. Покладіть лавр. Дочекайтеся, коли картопля стане м'яким, приправте суп, влийте розсіл і додайте томати. Через 10 хвилин можна пробувати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пісний суп гороховий – рецепт
Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.

Як готувати сушені гриби?
З грибів сьогодні готують безліч самих незвичайних страв і успішно заготовляють на зиму різними способами. Одним з таких є сушка. Потім із сушених

Суп з сушених білих грибів
Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув

Грибний суп-пюре з печериць
Грибний суп - це завжди ароматне і смачне блюдо, яке вдало виходить у будь-якої господині. Приготувавши суп-пюре з доступних печериць за нашими

Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,

Грибний соус зі сметаною
Ароматний і неймовірно смачний грибний соус зі сметаною підійде до будь-якого гарніру або м'ясної страви. А найголовніше, що готувати такий соус