» » Пісний грибний суп

Пісний грибний суп

Пісний грибний суп
Завдяки різноманітності смаків і текстур, гриби не змусять вас мучитися від одноманітної їжі під час посту. Доказ тому – пісні грибні супи, які можна доповнювати крупами і овочами, додати трави, рослинна молоко, збивати все блендером або навпаки залишати страви текстуру та щільність.

Пісний грибний суп з печериць


Почнемо з улюблених багатьма супів-пюре. Багато їдці, які дотримуються посту, вважають, що без молочних продуктів можна досягти бажаної кремовості страви, але це зовсім не так, ми пропонуємо озброїтися високошвидкісним блендером і горіхами, які додадуть страві бажаний смак і текстуру.
Інгредієнти:

  • сушені білі гриби - 35 г;

  • тепла вода - 890 мл;

  • печериці - 680 г;

  • порей - 1 шт.;

  • часник - 2 зубки;

  • сушений коріандр, розмарин - по 1/4 ч. ложки;

  • горіхи кешью - 3/4 ст.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати грибний суп пісний, необхідно буде залити сушені білі гриби теплою водою і залишити їх розбухнути. Горіхи також заливають водою і залишають на всю ніч. Саме ця процедура допоможе досягти кремовою текстури без додавання молока. Тим часом підготуйте супову основу, нарізавши гриби і порей, подрібнивши часник. Порей і часник першими вирушать обсмажуватися, а коли шматочки стануть рум'яними, до них кладуть гриби. Дайте грибний волозі випаруватися, а потім покладіть коріандр і розмарин. Ще півхвилини влийте теплу воду і всю рідину, в якій вымачивались білі гриби. Самі гриби наріжте і відправте також в суп. Варіть все не менше 15 хвилин, потім додайте горіхи і збийте пісний грибний суп-пюре до однорідності.

    Пісний грибний суп з перловкою


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • печериці - 290 г;

  • картопля - 290 г;

  • листя лавра - 3 шт.;

  • перловка - 2/3 ст.;

  • овочевий бульйон - 28 л;

  • морква - 145 р.


  • Приготування
    Півкільця цибулі спершу припустіть самостійно, а потім додати до засмажки гриби і дочекайтеся, поки вся волога з них випарується. Промийте перловку і додайте її слідом. Покладіть лавр, терту моркву і залийте все овочевим бульйоном. Дочекайтеся моменту, коли перловка практично дійде до готовності, після чого покладіть кубики картоплі і залиште їх розм'якнути.

    Пісний грибний суп – рецепт


    Різноманітність в звичне меню перших страв може внести східне блюдо, наприклад цей місо суп. Для його приготування доведеться запастися парою незвичайних інгредієнтів, але в цілому суповий набір відрізняється доступністю.
    Інгредієнти:

  • овочевий бульйон - 720 мл;

  • паста місо - 15 г;

  • морква - 85 м;

  • печериці - 280 м;

  • зелений горошок - 45 г;

  • скляна локшина - 45 г;

  • соєвий соус - 15 мл;

  • зелений лук, кунжут - для подачі.


  • Приготування
    Злегка обсмажте соломку моркви і скибочки грибів. Залийте зажарку бульйоном і покладіть горошок. Коли бульйон закипить, додайте скляну локшину. Паралельно відберіть порцію бульйону і розведіть нею пасту місо. Влийте місо, знявши суп з вогню, порцію страви доповніть зеленню цибулі, соєю і кунжутом.

    Смачний і пісний грибний суп


    Інгредієнти:

  • овочевий бульйон - 23 л;

  • квашена капуста - 415 г;

  • розсіл з-під капусти - 230 мл;

  • печериці - 230 г;

  • ріпчаста цибуля - 210 г;

  • солодкий перець - 190 г;

  • картопля - 235 г;

  • яблука - 60 г;

  • часник - 10 зубків;
  • Пісний грибний суп

  • томати - 420 г;

  • листя лавра - 2 шт.


  • Приготування
    Приготуйте базу супу у вигляді цибульно-грибний засмажки. Цей пісний грибний суп можна готувати і з заморожених грибів. Коли вся волога вийде, покладіть шматочки перцю і капусту, додати терті яблука, кубики картоплі, пасту з часникових зубков, а потім відразу ж залийте все бульйоном. Покладіть лавр. Дочекайтеся, коли картопля стане м'яким, приправте суп, влийте розсіл і додайте томати. Через 10 хвилин можна пробувати.
    Додав: admin | 10-04-2016, 22:08
    Переглядів: 267