Пісний грибний суп
Завдяки різноманітності смаків і текстур, гриби не змусять вас мучитися від одноманітної їжі під час посту. Доказ тому – пісні грибні супи, які можна доповнювати крупами і овочами, додати трави, рослинна молоко, збивати все блендером або навпаки залишати страви текстуру та щільність.
Почнемо з улюблених багатьма супів-пюре. Багато їдці, які дотримуються посту, вважають, що без молочних продуктів можна досягти бажаної кремовості страви, але це зовсім не так, ми пропонуємо озброїтися високошвидкісним блендером і горіхами, які додадуть страві бажаний смак і текстуру.
Інгредієнти:
сушені білі гриби - 35 г;
тепла вода - 890 мл;
печериці - 680 г;
порей - 1 шт.;
часник - 2 зубки;
сушений коріандр, розмарин - по 1/4 ч. ложки;
горіхи кешью - 3/4 ст.
Приготування
Перед тим, як приготувати грибний суп пісний, необхідно буде залити сушені білі гриби теплою водою і залишити їх розбухнути. Горіхи також заливають водою і залишають на всю ніч. Саме ця процедура допоможе досягти кремовою текстури без додавання молока. Тим часом підготуйте супову основу, нарізавши гриби і порей, подрібнивши часник. Порей і часник першими вирушать обсмажуватися, а коли шматочки стануть рум'яними, до них кладуть гриби. Дайте грибний волозі випаруватися, а потім покладіть коріандр і розмарин. Ще півхвилини влийте теплу воду і всю рідину, в якій вымачивались білі гриби. Самі гриби наріжте і відправте також в суп. Варіть все не менше 15 хвилин, потім додайте горіхи і збийте пісний грибний суп-пюре до однорідності.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 135 г;
печериці - 290 г;
картопля - 290 г;
листя лавра - 3 шт.;
перловка - 2/3 ст.;
овочевий бульйон - 28 л;
морква - 145 р.
Приготування
Півкільця цибулі спершу припустіть самостійно, а потім додати до засмажки гриби і дочекайтеся, поки вся волога з них випарується. Промийте перловку і додайте її слідом. Покладіть лавр, терту моркву і залийте все овочевим бульйоном. Дочекайтеся моменту, коли перловка практично дійде до готовності, після чого покладіть кубики картоплі і залиште їх розм'якнути.
Різноманітність в звичне меню перших страв може внести східне блюдо, наприклад цей місо суп. Для його приготування доведеться запастися парою незвичайних інгредієнтів, але в цілому суповий набір відрізняється доступністю.
Інгредієнти:
овочевий бульйон - 720 мл;
паста місо - 15 г;
морква - 85 м;
печериці - 280 м;
зелений горошок - 45 г;
скляна локшина - 45 г;
соєвий соус - 15 мл;
зелений лук, кунжут - для подачі.
Приготування
Злегка обсмажте соломку моркви і скибочки грибів. Залийте зажарку бульйоном і покладіть горошок. Коли бульйон закипить, додайте скляну локшину. Паралельно відберіть порцію бульйону і розведіть нею пасту місо. Влийте місо, знявши суп з вогню, порцію страви доповніть зеленню цибулі, соєю і кунжутом.
Інгредієнти:
овочевий бульйон - 23 л;
квашена капуста - 415 г;
розсіл з-під капусти - 230 мл;
печериці - 230 г;
ріпчаста цибуля - 210 г;
солодкий перець - 190 г;
картопля - 235 г;
яблука - 60 г;
часник - 10 зубків;
томати - 420 г;
листя лавра - 2 шт.
Приготування
Приготуйте базу супу у вигляді цибульно-грибний засмажки. Цей пісний грибний суп можна готувати і з заморожених грибів. Коли вся волога вийде, покладіть шматочки перцю і капусту, додати терті яблука, кубики картоплі, пасту з часникових зубков, а потім відразу ж залийте все бульйоном. Покладіть лавр. Дочекайтеся, коли картопля стане м'яким, приправте суп, влийте розсіл і додайте томати. Через 10 хвилин можна пробувати.
Пісний грибний суп з печериць
Почнемо з улюблених багатьма супів-пюре. Багато їдці, які дотримуються посту, вважають, що без молочних продуктів можна досягти бажаної кремовості страви, але це зовсім не так, ми пропонуємо озброїтися високошвидкісним блендером і горіхами, які додадуть страві бажаний смак і текстуру.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати грибний суп пісний, необхідно буде залити сушені білі гриби теплою водою і залишити їх розбухнути. Горіхи також заливають водою і залишають на всю ніч. Саме ця процедура допоможе досягти кремовою текстури без додавання молока. Тим часом підготуйте супову основу, нарізавши гриби і порей, подрібнивши часник. Порей і часник першими вирушать обсмажуватися, а коли шматочки стануть рум'яними, до них кладуть гриби. Дайте грибний волозі випаруватися, а потім покладіть коріандр і розмарин. Ще півхвилини влийте теплу воду і всю рідину, в якій вымачивались білі гриби. Самі гриби наріжте і відправте також в суп. Варіть все не менше 15 хвилин, потім додайте горіхи і збийте пісний грибний суп-пюре до однорідності.
Пісний грибний суп з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
Півкільця цибулі спершу припустіть самостійно, а потім додати до засмажки гриби і дочекайтеся, поки вся волога з них випарується. Промийте перловку і додайте її слідом. Покладіть лавр, терту моркву і залийте все овочевим бульйоном. Дочекайтеся моменту, коли перловка практично дійде до готовності, після чого покладіть кубики картоплі і залиште їх розм'якнути.
Пісний грибний суп – рецепт
Різноманітність в звичне меню перших страв може внести східне блюдо, наприклад цей місо суп. Для його приготування доведеться запастися парою незвичайних інгредієнтів, але в цілому суповий набір відрізняється доступністю.
Інгредієнти:
Приготування
Злегка обсмажте соломку моркви і скибочки грибів. Залийте зажарку бульйоном і покладіть горошок. Коли бульйон закипить, додайте скляну локшину. Паралельно відберіть порцію бульйону і розведіть нею пасту місо. Влийте місо, знявши суп з вогню, порцію страви доповніть зеленню цибулі, соєю і кунжутом.
Смачний і пісний грибний суп
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте базу супу у вигляді цибульно-грибний засмажки. Цей пісний грибний суп можна готувати і з заморожених грибів. Коли вся волога вийде, покладіть шматочки перцю і капусту, додати терті яблука, кубики картоплі, пасту з часникових зубков, а потім відразу ж залийте все бульйоном. Покладіть лавр. Дочекайтеся, коли картопля стане м'яким, приправте суп, влийте розсіл і додайте томати. Через 10 хвилин можна пробувати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісний суп гороховий – рецепт
Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.
Як готувати сушені гриби?
З грибів сьогодні готують безліч самих незвичайних страв і успішно заготовляють на зиму різними способами. Одним з таких є сушка. Потім із сушених
Суп з сушених білих грибів
Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув
Грибний суп-пюре з печериць
Грибний суп - це завжди ароматне і смачне блюдо, яке вдало виходить у будь-якої господині. Приготувавши суп-пюре з доступних печериць за нашими
Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,
Грибний соус зі сметаною
Ароматний і неймовірно смачний грибний соус зі сметаною підійде до будь-якого гарніру або м'ясної страви. А найголовніше, що готувати такий соус