Як готувати сушені гриби?

Як готувати сушені гриби шиітаке?
Найпопулярнішим застосуванням сушених грибів шиітаке є варіння супів. Деревні східні гриби повні аромату і мають цікаву текстуру, яка доповнює класичний японський суп місо.
Інгредієнти:
Для бульйону:
Для супу:
Приготування
Перед тим, як правильно готувати сушені гриби, необхідно замочити їх. Це правило стосується лише тих грибів, які підуть на додаток бульйону, шиітаке для самого бульйону, кладуть у киплячу воду сухими. Разом з грибами в окріп відправляються, водорості і імбир. Через півгодини бульйон проціджують, а потім розводять в ньому місо і лимонний сік.
Час, який йде на приготування бульйону, теж не варто витрачати даремно. Підготуйте тофу, нарізавши і приправивши гострим соусом шрірача і кунжутним маслом. Шматочки сиру потім відправляються в духовку на 9 хвилин при 200 градусах.
Наріжте розмочені гриби і додати їх у гарячий бульйон. Окремо відваріть локшину і вже готової покладіть в суп. Доповніть страву шматочками тофу і подавайте, посипавши цибульними пір'ям.
Як готувати сушені гриби з картоплею?
Картопля – нейтральний продукт, який здатний добре здружитися з великою кількістю самих інтенсивних смаків, одним з яких є смак лісових грибів. Засушений урожай можна пустити на улюблене багатьма страва – картопляний гратен.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати, у нашому випадку – смажити, сушені білі гриби, залийте їх 115 мл теплої води і залиште на 20 хвилин. По закінченні часу відіжміть надлишки вологи і наріжте гриби.
На розігрітій сковороді підрум'яньте скибочки панчетти, а залишки жиру використовуйте для пасерування цибулі. Коли цибульні шматочки стануть прозорими, посипте їх чебрецем і додайте гриби. Дайте грибів схопитися рум'янцем.
Влийте воду, що залишилася після грибів до молока і вершків, додайте мускат і підігрійте всі разом. У форму шарами викладайте тонкі скибочки картоплі, грибна зажарку і сир, поливайте все молоком і повторюйте шари. Сформованное блюдо поставте в розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Як готувати суп з сушених білих грибів?
Інгредієнти:

Приготування
Залийте сушені гриби окропом і залиште на 15 хвилин. Спасеруйте свіжі гриби з цибулею, а після випаровування зайвої вологи додайте білі гриби і часник. Залийте все половиною бульйону, вином і грибний водою, дочекайтеся закипання і пюрируйте ополоник супу зі шпинатом. Змішайте пюре з іншим супом і подавайте.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити гриби?
Якщо вам пощастило обзавестися значним урожаєм грибів і не знаєте, як з ними вчинити далі, адже в голову приходить тільки їх смаження, то нехай вони

Гриби - рецепти приготування
Сьогодні гриби так широко використовуються, що в різноманітності рецептів дуже просто розгубитися. Пропонуємо рецепти, в яких описаний процес

Суп з сушених білих грибів
Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув

Картопля з грибами в горщиках
Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні

Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,

Грибний суп з вермішеллю
Легкий і ситний суп з грибами і вермішеллю - ідеальне блюдо для весни, коли організм вимагає розвантаження від важкої зимової їжі. Рекомендуємо