Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гриби - рецепти приготування

Гриби - рецепти приготування

27-12-2015, 20:18
920
Гриби - рецепти приготування
Свіжі або підсушені гриби можуть стати основою для широкого розмаїття страв. Лісові гриби додають шикарного аромату супів і рагу, а свіжі печериці та гливи можуть стати відмінною базою для піци, запіканки або жульєна. Про рецепти приготування грибів різними способами і піде мова в цьому матеріалі.

Рецепт приготування грибного супу з сухих лісових грибів


Незважаючи на те, що основою цього супу є свіжі печериці, жменька сухих білих грибів нейтралізує їх посередній смак і наповнить блюдо своїм дивовижним ароматом.
Інгредієнти:

  • печериці - 470 г;

  • жменя сушених білих грибів ;

  • курячий бульйон - 12 л;

  • сир маскарпоне - 65 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • жменя зелені петрушки.


  • Приготування
    Залийте сушені гриби невеликою кількістю гарячої води, а тим часом спасеруйте свіжі гриби до зарум'янювання разом з цибульними шматочками. До грибний засмажки покладіть часникову пасту і чекайте випарювання рідини. Додайте розмочені білі гриби, попередньо нарізавши. Залийте все бульйоном і залишками рідини з-під білих грибів. Проварити все разом близько 15 хвилин, покладіть сир і зелень, а потім збийте страва до пюреподібної консистенції.

    Рецепт приготування жульєна з грибами


    Інгредієнти:

  • печериці - 540 г;

  • сметана - 210 г;

  • твердий сир - 320 г;

  • вершкове масло - 65 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • борошно - 5 р;

  • ріпчаста цибуля - 75 р.


  • Приготування
    Використовуйте розтоплене масло для пасерування грибів і цибулі. Приправте, додайте пюрированый часник і посипте все борошном після випарювання вологи. Прибравши засмажку з вогню, з'єднайте зі сметаною і розподіліть по формах для випічки. Перед тим, як приготувати гриби в духовці, посипте їх сиром. Залиште форми під грилем до зарум'янювання сирної скоринки.

    Піца з грибами рецепт приготування


    Інгредієнти:

  • лисички - 270 г;

  • вершкове масло - 25 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • основа для піци - 1 шт.;
  • Гриби - рецепти приготування

  • терта моцарелла - 175 г;

  • козячий сир - 45 г;

  • гілочка розмарину.


  • Приготування
    Попередньо змахніть з лисичок будь-які забруднення з допомогою вологої серветки. Підрум'яньте гриби в розігрітому маслі з часником і листочками розмарину. Посипте готову основу для піци обома видами сиру і розподіліть гриби поверх. Перед додаванням сиру можете нанести на тісто шар томатного соусу або бешамеля – за бажанням. Піца з грибами, запечена в духовці готується 9-11 хвилин при 250 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як готувати сушені гриби?
    Як готувати сушені гриби?
    З грибів сьогодні готують безліч самих незвичайних страв і успішно заготовляють на зиму різними способами. Одним з таких є сушка. Потім із сушених
    Суп з сушених білих грибів
    Суп з сушених білих грибів
    Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув
    Страви з грибів - рецепти
    Страви з грибів - рецепти
    Неймовірна кількість страв можна приготувати на основі грибів і кожен буде неповторним. Пропонуємо розправитися з урожаєм цих дарів лісу кількома
    Картопля з грибами в горщиках
    Картопля з грибами в горщиках
    Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні
    Грибний суп з вершками
    Грибний суп з вершками
    Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,
    Рецепт супу з заморожених білих грибів
    Рецепт супу з заморожених білих грибів
    Суп із заморожених білих грибів – чудово перше блюдо, яке може урізноманітнити ваш обідній раціон. Цей ароматний суп нагадає про тепле літо навіть