Гриби - рецепти приготування
Свіжі або підсушені гриби можуть стати основою для широкого розмаїття страв. Лісові гриби додають шикарного аромату супів і рагу, а свіжі печериці та гливи можуть стати відмінною базою для піци, запіканки або жульєна. Про рецепти приготування грибів різними способами і піде мова в цьому матеріалі.
Незважаючи на те, що основою цього супу є свіжі печериці, жменька сухих білих грибів нейтралізує їх посередній смак і наповнить блюдо своїм дивовижним ароматом.
Інгредієнти:
печериці - 470 г;
жменя сушених білих грибів ;
курячий бульйон - 12 л;
сир маскарпоне - 65 г;
часникові зубки - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 75 г;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Залийте сушені гриби невеликою кількістю гарячої води, а тим часом спасеруйте свіжі гриби до зарум'янювання разом з цибульними шматочками. До грибний засмажки покладіть часникову пасту і чекайте випарювання рідини. Додайте розмочені білі гриби, попередньо нарізавши. Залийте все бульйоном і залишками рідини з-під білих грибів. Проварити все разом близько 15 хвилин, покладіть сир і зелень, а потім збийте страва до пюреподібної консистенції.
Інгредієнти:
печериці - 540 г;
сметана - 210 г;
твердий сир - 320 г;
вершкове масло - 65 г;
часникові зубки - 3 шт.;
борошно - 5 р;
ріпчаста цибуля - 75 р.
Приготування
Використовуйте розтоплене масло для пасерування грибів і цибулі. Приправте, додайте пюрированый часник і посипте все борошном після випарювання вологи. Прибравши засмажку з вогню, з'єднайте зі сметаною і розподіліть по формах для випічки. Перед тим, як приготувати гриби в духовці, посипте їх сиром. Залиште форми під грилем до зарум'янювання сирної скоринки.
Інгредієнти:
лисички - 270 г;
вершкове масло - 25 г;
часникові зубки - 3 шт.;
основа для піци - 1 шт.;
терта моцарелла - 175 г;
козячий сир - 45 г;
гілочка розмарину.
Приготування
Попередньо змахніть з лисичок будь-які забруднення з допомогою вологої серветки. Підрум'яньте гриби в розігрітому маслі з часником і листочками розмарину. Посипте готову основу для піци обома видами сиру і розподіліть гриби поверх. Перед додаванням сиру можете нанести на тісто шар томатного соусу або бешамеля – за бажанням. Піца з грибами, запечена в духовці готується 9-11 хвилин при 250 градусах.
Рецепт приготування грибного супу з сухих лісових грибів
Незважаючи на те, що основою цього супу є свіжі печериці, жменька сухих білих грибів нейтралізує їх посередній смак і наповнить блюдо своїм дивовижним ароматом.
Інгредієнти:
Приготування
Залийте сушені гриби невеликою кількістю гарячої води, а тим часом спасеруйте свіжі гриби до зарум'янювання разом з цибульними шматочками. До грибний засмажки покладіть часникову пасту і чекайте випарювання рідини. Додайте розмочені білі гриби, попередньо нарізавши. Залийте все бульйоном і залишками рідини з-під білих грибів. Проварити все разом близько 15 хвилин, покладіть сир і зелень, а потім збийте страва до пюреподібної консистенції.
Рецепт приготування жульєна з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Використовуйте розтоплене масло для пасерування грибів і цибулі. Приправте, додайте пюрированый часник і посипте все борошном після випарювання вологи. Прибравши засмажку з вогню, з'єднайте зі сметаною і розподіліть по формах для випічки. Перед тим, як приготувати гриби в духовці, посипте їх сиром. Залиште форми під грилем до зарум'янювання сирної скоринки.
Піца з грибами рецепт приготування
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо змахніть з лисичок будь-які забруднення з допомогою вологої серветки. Підрум'яньте гриби в розігрітому маслі з часником і листочками розмарину. Посипте готову основу для піци обома видами сиру і розподіліть гриби поверх. Перед додаванням сиру можете нанести на тісто шар томатного соусу або бешамеля – за бажанням. Піца з грибами, запечена в духовці готується 9-11 хвилин при 250 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати сушені гриби?
З грибів сьогодні готують безліч самих незвичайних страв і успішно заготовляють на зиму різними способами. Одним з таких є сушка. Потім із сушених
Суп з сушених білих грибів
Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув
Страви з грибів - рецепти
Неймовірна кількість страв можна приготувати на основі грибів і кожен буде неповторним. Пропонуємо розправитися з урожаєм цих дарів лісу кількома
Картопля з грибами в горщиках
Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні
Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,
Рецепт супу з заморожених білих грибів
Суп із заморожених білих грибів – чудово перше блюдо, яке може урізноманітнити ваш обідній раціон. Цей ароматний суп нагадає про тепле літо навіть