Страви з грибів - рецепти

Суп-пюре з грибів
Якщо ви не знаєте, що приготувати із грибів, то рекомендуємо почати з класики – ніжних пюрированных супів. Для їх приготування краще брати гриби з не сильно яскравим смаком і ароматом в якості бази і доповнювати їх невеликою кількістю лісових грибів і великою кількістю трав.
Інгредієнти:
Приготування
Перед обсмаженням суповий основи необхідно білі гриби замочити на півгодини. Потім вимочені гриби подрібнюють, а рідина зберігають.
У розігріте масло покладіть гілочку розмарину і обсмажте її до тих пір, поки не пустить аромат. Потім приберіть гілочку, а в розмариновому олії спасеруйте ріпчасту цибулю. Доповніть шматочки цибулі пюрированным часником, покладіть білі гриби печериці. Залиште вміст сковороди на вогні до випаровування всієї вологи, після чого залийте супову основу водою з-під грибів і курячим бульйоном. Залиште всі нудитися на мінімальному спеці на півгодини, потім влийте вершки і пюрируйте суп блендером.
Рецепт ікри з грибів
Грибна ікра хоч і вважається традиційної російської закускою, але може готуватися і подаватися з традиційними інгредієнтами страв Середземномор'я. Виходить навіть смачніше, а перевірити це можна, зробивши ікру по нижченаведеному рецептом.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть гриби і цибулю на шматки довільного розміру, після чого розподіліть їх на деко, збризніть маслом і приправити. Влийте трохи винного оцту, додайте часник і чебрець для аромату. Розмістіть деко з грибами і цибулею в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. Запечені інгредієнти перемістіть в чашу блендера і подрібніть, додавши гірчицю. Подавайте на тостах або в млинцях.
Соус з грибів
Додати мариновані гриби в холодні закуски можна у складі соусу. Наш варіант готується на класичній основі – суміші майонезу і гірчиці, але ви можете зробити заправку більш низькокалорійної, використовуючи йогурт.
Інгредієнти:
Приготування
Пюрируйте часниковий зубок з невеликою щіпка морської солі. Максимально подрібніть цибулю з огірком і грибами, ідеально скористатися блендером з цією метою. Змішайте подрібнені овочі і гриби з майонезом, часником і медом. У фіналі додайте солодку гірчицю і трохи зелені для кольору. Повторно перемішайте і подавайте відразу ж.
Підлива з грибів
Інгредієнти:

Приготування
Розділіть цибулину на півкільця і спасеруйте до прозорості шматочків. Додайте пюрированный часник і пластини грибів. Дайте грибний вологи повністю випаруватися і дочекайтеся, коли шматочки підрум'яняться. Додайте зелень і присипте все борошном, а через півхвилини влийте бульйон з вершками. Залиште підливу на середньому жарі до загустіння.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з сушених білих грибів
Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув

Картопля з грибами в горщиках
Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні

Грибний суп-пюре з печериць
Грибний суп - це завжди ароматне і смачне блюдо, яке вдало виходить у будь-якої господині. Приготувавши суп-пюре з доступних печериць за нашими

Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,

Грибний суп зі свіжих грибів
Одним з найпростіших варіантів першої страви є грибний суп. Його досить складно зіпсувати, він завжди виходить чудовим. Розповімо, як приготувати цей

Рецепт супу з заморожених білих грибів
Суп із заморожених білих грибів – чудово перше блюдо, яке може урізноманітнити ваш обідній раціон. Цей ароматний суп нагадає про тепле літо навіть