Картопля з грибами в горщиках
Щоб зберегти максимум грибного аромату і смаку, пропонуємо тушкувати гриби з картоплею в горщиках при невисокій температурі і досить тривалий час. Грибну основу з картоплею ви можете доповнювати самими різноманітними компонентами, починаючи з м'яса та інших овочів, закінчуючи цікавими соусами і спеціями.
Інгредієнти:
бульйон - 28 л;
картопляні бульби - 530 г;
печериці - 470 г;
бекон - 75 г;
гірчиця - 15 г;
паприка, часник сушений - 1 ч. ложці;
сушена петрушка, зелень цибулі - 2 ст. ложки.
Приготування
Підрум'яньте шматочки бекону і використовуйте витопився жир для того, щоб швидко обсмажити шматочки картопляних бульб до золотистої скоринки. Розподіліть гриби з картоплею по горщикам, додайте гірчицю, сушені трави зі спеціями і залийте в кожен горщик бульйону так, щоб рідина займала 2/3 ємності. Тушкуйте картоплю з грибами в горщиках близько півтори години при 160 градусах.
Інгредієнти:
зубки часнику - 6 шт.;
картопляні бульби - 530 г;
оливкова олія - 35 мл;
солодкий перець - 140 г;
сушені білі гриби - 65 г;
борошно - 25 г;
сметана - 210 г;
ріпчаста цибуля - 95 г;
бульйон - 19 л.
Приготування
Перед тим, як приготувати гриби з картоплею в горщиках, залийте сушені білі гриби гарячим бульйоном і дайте набрякнути. Подрібніть солодкий перець і ріпчасту цибулю, а потім спасеруйте на оливковій олії. Посипте овочі борошном, додайте воду з-під грибів і самі гриби. Залиште всі загуснути, а потім розкладіть по горщикам разом з кубиками картоплі. Влийте бульйон, що залишився, додайте сметану, перемішайте і залиште горщики при 170 градусах 40 хвилин.
Інгредієнти:
яловичина - 540 г;
ріпчаста цибуля - 160 г;
часникові зубки - 4 шт.;
червоне вино (сухе) - 55 мл;
томатна паста - 15 г;
яловичий бульйон - 22 л;
копчена паприка - 1 ч. ложка;
картопля - 420 г;
печериці - 340 г;
сушений шавлія, майоран - по 1/2 ч. ложки.
Приготування
Підрум'янивши яловичину, додайте до неї цибульні кільця і залиште їх розм'якнути. Розведіть томатну пасту в бульйоні з вином. Окремо обсмажте шматочки грибів. У горщиках змішайте всі попередньо обсмажені інгредієнти і додати кубики картоплі з прянощами. Залийте вміст горщиків бульйоном з вином і залиште все в духовці на 25 години при 165 градусах.
Рецепт картоплі з грибами в горщиках
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'яньте шматочки бекону і використовуйте витопився жир для того, щоб швидко обсмажити шматочки картопляних бульб до золотистої скоринки. Розподіліть гриби з картоплею по горщикам, додайте гірчицю, сушені трави зі спеціями і залийте в кожен горщик бульйону так, щоб рідина займала 2/3 ємності. Тушкуйте картоплю з грибами в горщиках близько півтори години при 160 градусах.
Картопля з сушеними грибами в горщику зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати гриби з картоплею в горщиках, залийте сушені білі гриби гарячим бульйоном і дайте набрякнути. Подрібніть солодкий перець і ріпчасту цибулю, а потім спасеруйте на оливковій олії. Посипте овочі борошном, додайте воду з-під грибів і самі гриби. Залиште всі загуснути, а потім розкладіть по горщикам разом з кубиками картоплі. Влийте бульйон, що залишився, додайте сметану, перемішайте і залиште горщики при 170 градусах 40 хвилин.
Картопля з м'ясом і грибами, запечена в горщиках
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'янивши яловичину, додайте до неї цибульні кільця і залиште їх розм'якнути. Розведіть томатну пасту в бульйоні з вином. Окремо обсмажте шматочки грибів. У горщиках змішайте всі попередньо обсмажені інгредієнти і додати кубики картоплі з прянощами. Залийте вміст горщиків бульйоном з вином і залиште все в духовці на 25 години при 165 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з сушених білих грибів
Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув
Яловичина з картоплею в горщику в духовці
У рецептах, запропонованих у цій статті описаний процес приготування яловичини з додаванням картоплі і деяких додаткових інгредієнтів. А готувати це
М'ясо в горщиках в духовці
Незважаючи на те, що способів запікання м'яса в духовці існує безліч, рецепти, представлені далі напевно вас приємно вразять. Розповімо, як незвично
Печеня з свинини в мультиварці
Традиційно спекотне готується в керамічних або глиняних горщиках, але щоб прискорити процес гасіння м'яса, можна використовувати мультиварку. Так
Тушкована картопля в горщиках
Створення страв у горщиках не вимагає особливих кулінарних навичок. З такими рецептами можуть впоратися навіть новачки. І сьогодні ми розповімо, як
М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві