Печеня з свинини в мультиварці
Головна особливість спекотного – ніжне і розпадається на волокна м'ясо, м'які овочі, а також густа й ароматна підлива. Кожний з цих критеріїв вимагає одного – тривалого і повільного гасіння, яке ідеально протікає в мультиварці. Заручившись допомогою головного гаджета на будь-якій сучасній кухні, приступаємо до приготування печені зі свинини.
Вершкове жарке по-тосканськи – блюдо, яке точно не знайде місця в меню шанувальників здорового харчування, зате любителі смачно і щільно попоїсти неодмінно оцінять поєднання вершків, бекону, свинини і овочів в цьому нехитрому страву.
Інгредієнти:
натуральні свинячі ковбаски - 280 м;
рослинна олія - 15 мл;
цибуля ріпчаста - 90 г;
часникові зубки - 3 шт.;
картопля - 900 г;
курячий бульйон - 14 л;
бекон - 6 смужок;
жирні вершки - 240 мл;
капуста кале (нашаткована) - 2 ст.
Приготування
Поставте чашу розігріватися в режимі «Випічка», а самі наріжте натуральні свинячі ковбаски на товсті п'ятаки. Шматочки ковбаси підрум'яньте разом з беконом 5-6 хвилин, а потім додайте до м'яса цибульні півкільця, часникові зубки і дайте овочам потомитися ще кілька хвилин. Наріжте картопляні бульби кубиками і покладіть до вмісту мультиварки. Залийте все бульйоном і залиште гаситися в режимі «Суп» на півгодини. Після закінчення часу, влийте вершки, додайте нашатковану капусту і готуйте жарке з свинини в мультиварці ще 20 хвилин.
Інгредієнти:
курячий бульйон - 19 л;
свиняча лопатка - 350 г;
кукурудза - 400 г;
мікс грибів (печериці, гливи, шиітаке) - 950 г;
паста з часнику і чилі - 5 г;
соєвий соус - 35 мл;
яйця - 4 шт.;
крохмаль - 6 ст. ложок;
оцет - 15 мл;
кунжутне масло - 10 мл
Приготування
Увімкніть пристрій і виберіть режим «Гасіння» або «Суп». Налийте в чашу бульйон і додайте соєвий соус, а також пасту або часнику і чилі. Коли рідина закипить, покладіть в чашу шматочки свинини з нарізаним грибним асорті. Залиште страву постоїть півгодини, після чого влийте оцет з соєю, всипте кукурудзу і кубики тофу. Дайте страві потомитися ще хвилин 15 а потім відберіть частина в піалу, змішайте з крохмалем і влийте отриманий розчин в печеню. У самому фіналі, коли залишки бульйону вже перетворилися на густу підливу, вбийте в блюдо яйця і швидко перемішайте. Полийте порції жаркого кунжутним маслом і доповніть нарізаними цибульними пір'ям перед сервіруванням.
Інгредієнти:
свинина (лопатка) - 950 г;
ріпчаста цибуля - 110 г;
часникові зубки - 2 шт.;
сушені білі гриби - 45 г;
грибний бульйон - 320 мл;
квашена капуста - 480 м;
жменя журавлини;
морква - 120 г;
біле вино - 190 мл;
листя лавра - 3 шт.;
сушений кмин, майоран - 1 ч. ложці;
вершкове масло - 35 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати жарке з свинини в мультиварці, покладіть гриби в теплу воду. Виставивши мультиварку на «Випічку», покладіть в чашу пристрою шматочок вершкового масла і використовуйте його для обжарювання нарізаною свинини. До рум'яним шматочків м'яса додайте півкільця цибулі, кубики моркви і нарізані гриби. Через 3-4 хвилини вміст чаші можна залити бульйоном, а програму приготування переключити на «Гасіння». Покладіть листя лавра, сушені трави, і залиште страву нудитися на годину. Після закінчення часу покладіть до м'яса промиту капусту, журавлину і залийте все білим вином. Тушкуйте спекотне ще 20 хвилин, а після завершення приготування залиште під кришкою пристрою на аналогічний період часу.
Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці
Вершкове жарке по-тосканськи – блюдо, яке точно не знайде місця в меню шанувальників здорового харчування, зате любителі смачно і щільно попоїсти неодмінно оцінять поєднання вершків, бекону, свинини і овочів в цьому нехитрому страву.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте чашу розігріватися в режимі «Випічка», а самі наріжте натуральні свинячі ковбаски на товсті п'ятаки. Шматочки ковбаси підрум'яньте разом з беконом 5-6 хвилин, а потім додайте до м'яса цибульні півкільця, часникові зубки і дайте овочам потомитися ще кілька хвилин. Наріжте картопляні бульби кубиками і покладіть до вмісту мультиварки. Залийте все бульйоном і залиште гаситися в режимі «Суп» на півгодини. Після закінчення часу, влийте вершки, додайте нашатковану капусту і готуйте жарке з свинини в мультиварці ще 20 хвилин.
Азіатське жарке зі свинини з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Увімкніть пристрій і виберіть режим «Гасіння» або «Суп». Налийте в чашу бульйон і додайте соєвий соус, а також пасту або часнику і чилі. Коли рідина закипить, покладіть в чашу шматочки свинини з нарізаним грибним асорті. Залиште страву постоїть півгодини, після чого влийте оцет з соєю, всипте кукурудзу і кубики тофу. Дайте страві потомитися ще хвилин 15 а потім відберіть частина в піалу, змішайте з крохмалем і влийте отриманий розчин в печеню. У самому фіналі, коли залишки бульйону вже перетворилися на густу підливу, вбийте в блюдо яйця і швидко перемішайте. Полийте порції жаркого кунжутним маслом і доповніть нарізаними цибульними пір'ям перед сервіруванням.
Печеня зі свинини з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати жарке з свинини в мультиварці, покладіть гриби в теплу воду. Виставивши мультиварку на «Випічку», покладіть в чашу пристрою шматочок вершкового масла і використовуйте його для обжарювання нарізаною свинини. До рум'яним шматочків м'яса додайте півкільця цибулі, кубики моркви і нарізані гриби. Через 3-4 хвилини вміст чаші можна залити бульйоном, а програму приготування переключити на «Гасіння». Покладіть листя лавра, сушені трави, і залиште страву нудитися на годину. Після закінчення часу покладіть до м'яса промиту капусту, журавлину і залийте все білим вином. Тушкуйте спекотне ще 20 хвилин, а після завершення приготування залиште під кришкою пристрою на аналогічний період часу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печеня з курки в мультиварці
Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Печеня з яловичини з картоплею
Для того, щоб смачно нагодувати рідних, приготуйте жарке з яловичини з картоплею, так як особливих зусиль і здібностей готування не вимагає,
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
Печеня в мультиварці
Мультиварки створені для того, щоб полегшити наше життя, і важко з цим не погодитися. Тепер можна готувати будь-яку страву, не переживаючи про
Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці
Хочемо з вами поділитися простим рецептом капусти, тушкованою з м'ясом в мультиварці. Блюдо виходить дуже смачне і соковите, від нього неможливо