Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печеня з свинини в мультиварці

Печеня з свинини в мультиварці

30-07-2015, 20:52
850
Печеня з свинини в мультиварці
Головна особливість спекотного – ніжне і розпадається на волокна м'ясо, м'які овочі, а також густа й ароматна підлива. Кожний з цих критеріїв вимагає одного – тривалого і повільного гасіння, яке ідеально протікає в мультиварці. Заручившись допомогою головного гаджета на будь-якій сучасній кухні, приступаємо до приготування печені зі свинини.

Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці


Вершкове жарке по-тосканськи – блюдо, яке точно не знайде місця в меню шанувальників здорового харчування, зате любителі смачно і щільно попоїсти неодмінно оцінять поєднання вершків, бекону, свинини і овочів в цьому нехитрому страву.
Інгредієнти:

  • натуральні свинячі ковбаски - 280 м;

  • рослинна олія - 15 мл;

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • картопля - 900 г;

  • курячий бульйон - 14 л;

  • бекон - 6 смужок;

  • жирні вершки - 240 мл;

  • капуста кале (нашаткована) - 2 ст.


  • Приготування
    Поставте чашу розігріватися в режимі «Випічка», а самі наріжте натуральні свинячі ковбаски на товсті п'ятаки. Шматочки ковбаси підрум'яньте разом з беконом 5-6 хвилин, а потім додайте до м'яса цибульні півкільця, часникові зубки і дайте овочам потомитися ще кілька хвилин. Наріжте картопляні бульби кубиками і покладіть до вмісту мультиварки. Залийте все бульйоном і залиште гаситися в режимі «Суп» на півгодини. Після закінчення часу, влийте вершки, додайте нашатковану капусту і готуйте жарке з свинини в мультиварці ще 20 хвилин.

    Азіатське жарке зі свинини з грибами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • курячий бульйон - 19 л;

  • свиняча лопатка - 350 г;

  • кукурудза - 400 г;

  • мікс грибів (печериці, гливи, шиітаке) - 950 г;

  • паста з часнику і чилі - 5 г;

  • соєвий соус - 35 мл;

  • яйця - 4 шт.;

  • крохмаль - 6 ст. ложок;

  • оцет - 15 мл;

  • кунжутне масло - 10 мл


  • Приготування
    Увімкніть пристрій і виберіть режим «Гасіння» або «Суп». Налийте в чашу бульйон і додайте соєвий соус, а також пасту або часнику і чилі. Коли рідина закипить, покладіть в чашу шматочки свинини з нарізаним грибним асорті. Залиште страву постоїть півгодини, після чого влийте оцет з соєю, всипте кукурудзу і кубики тофу. Дайте страві потомитися ще хвилин 15 а потім відберіть частина в піалу, змішайте з крохмалем і влийте отриманий розчин в печеню. У самому фіналі, коли залишки бульйону вже перетворилися на густу підливу, вбийте в блюдо яйця і швидко перемішайте. Полийте порції жаркого кунжутним маслом і доповніть нарізаними цибульними пір'ям перед сервіруванням.

    Печеня зі свинини з овочами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свинина (лопатка) - 950 г;

  • ріпчаста цибуля - 110 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • сушені білі гриби - 45 г;

  • грибний бульйон - 320 мл;

  • квашена капуста - 480 м;

  • жменя журавлини;

  • морква - 120 г;

  • біле вино - 190 мл;

  • листя лавра - 3 шт.;

  • сушений кмин, майоран - 1 ч. ложці;

  • вершкове масло - 35 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати жарке з свинини в мультиварці, покладіть гриби в теплу воду. Виставивши мультиварку на
    Печеня з свинини в мультиварці
    «Випічку», покладіть в чашу пристрою шматочок вершкового масла і використовуйте його для обжарювання нарізаною свинини. До рум'яним шматочків м'яса додайте півкільця цибулі, кубики моркви і нарізані гриби. Через 3-4 хвилини вміст чаші можна залити бульйоном, а програму приготування переключити на «Гасіння». Покладіть листя лавра, сушені трави, і залиште страву нудитися на годину. Після закінчення часу покладіть до м'яса промиту капусту, журавлину і залийте все білим вином. Тушкуйте спекотне ще 20 хвилин, а після завершення приготування залиште під кришкою пристрою на аналогічний період часу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Печеня з курки в мультиварці
    Печеня з курки в мультиварці
    Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
    Печеня з яловичини з картоплею
    Печеня з яловичини з картоплею
    Для того, щоб смачно нагодувати рідних, приготуйте жарке з яловичини з картоплею, так як особливих зусиль і здібностей готування не вимагає,
    Як приготувати рагу в мультиварці?
    Як приготувати рагу в мультиварці?
    Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
    Печеня в мультиварці
    Печеня в мультиварці
    Мультиварки створені для того, щоб полегшити наше життя, і важко з цим не погодитися. Тепер можна готувати будь-яку страву, не переживаючи про
    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці
    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці
    Хочемо з вами поділитися простим рецептом капусти, тушкованою з м'ясом в мультиварці. Блюдо виходить дуже смачне і соковите, від нього неможливо