» » Печеня з курки в мультиварці

Печеня з курки в мультиварці

Печеня з курки в мультиварці
Курятина може бути сухуватою і прісної лише у випадку з філе, інші ж частини прекрасно переносять тривалу підготовку, і стають навіть смачніше після тривалого томління в густих соусів. Довести це беремося дивно простими і рівно настільки ж смачними рецептами жаркого з курки в мультиварці.

Печеня з курки в мультиварці


Інгредієнти:

  • печериці - 270 г;

  • ціла куряча тушка;

  • морква - 130 г;

  • сухе червоне вино - 480 мл;

  • бекон солоний - 190 г;

  • курячий бульйон - 480 мл;

  • цибуля ріпчаста - 70 г;

  • томатне пюре - 65 г;

  • борошно - 15 г;

  • лист лавра;

  • часник - 2 зубки;

  • сушена петрушка, чебрець - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати жарке з курки в мультиварці, обробити тушку вагою в кілька кілограмів на окремі шматки. На дно чаші покладіть кубики солоного бекону і дайте жиру з них вытопиться. Рум'яний бекон перекладіть в окрему ємність, а на що залишився в чаші розігрітому жиру підрум'яньте шматки курятини. Коли скоринка останніх придбає виражений золотистий відтінок, покладіть до куре великі кільця цибулі, кубики моркви і шматочки печериць. Видавіть в ємність зубки часнику, а коли останній пустить аромат, всипте сушену петрушку з чебрецем і залийте інгредієнти бульйоном і вином. Перейдіть до режиму «Смаження»/«Випічки» на «Гасіння» і встановіть таймер пристрою на півтори години. У фіналі додайте борошно, щоб залишки соусу загусли, і подавайте жарке з курки з овочами приготоване в мультиварці разом з улюбленим гарніром.

    Печеня по-домашньому з курки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • курячі стегна - 650 г;

  • морква - 190 г;

  • селера - 190 г;

  • ріпчаста цибуля - 80 г;

  • часник - 2 зубки;

  • томати - 130 г;
  • Печеня з курки в мультиварці

  • картопля - 12 кг;

  • курячий бульйон - 490 г;

  • томатне пюре - 35 г;

  • насіння фенхеля - 1/2 ч. ложки;

  • крохмаль - 5 г;

  • гілочка розмарину;

  • бальзамічний оцет - 15 мл


  • Приготування
    Розігрійте чашу мультиварки разом з маслом в режимі «Випічка». Покладіть на дно пристрою курятину і дайте шкірці підрум'янитися. Коли кура стане золотистою, покладіть до неї всі овочі разом: цибульні кільця, кубики картоплі, томату, селеру і моркву. Залийте вміст чаші бульйоном в суміші з томатною пастою, покладіть фенхель, розмариновую гілочку і влийте бальзамік. Перейдіть на «Гасіння» і готуйте жарке з куркою та картоплею в мультиварці на протязі 25 годин. Після, додайте в блюдо крохмаль щоб соус загус.
    Додав: admin | 30-07-2015, 20:51
    Переглядів: 383