Яловичина з картоплею в горщику в духовці
Одночасне приготування м'яса і овочів особливо зручно проводити в духовій шафі. Завдяки двонаправленому дії тепла і правильно підібраною посуді, м'ясо і овочі готуються рівномірно, виходячи м'якими і повними ароматів. У цьому матеріалі ми розглянемо рецепти яловичини з картоплею в горщику в духовці.
Разом з головними героями цих рецептів, в горщик можуть відправитися і гриби, причому як сушені, так і свіжі. Повні аромату білі гриби або м'ясисті гливи – вийде однаково смачно.
Інгредієнти:
бекон - 175 г;
яловича вирізка - 12 кг;
сухе червоне вино - 470 мл;
борошно - 25 г;
гриби - 440 г;
морква - 320 г;
зубки часнику - 4 шт.;
ріпчаста цибуля - 175 г;
томатна паста - 15 г;
яловичий бульйон - 11 л;
листя лавра - 2 шт.;
гілочка чебрецю - 1 шт.;
картопляні бульби - 460 р.
Приготування
Підрум'яньте шматочки бекону, чекаючи витоплювання жиру. На розігрітому жиру обсмажте нарізану кубиками яловичину, попередньо приправивши шматочки і покривши їх борошном. Коли яловича м'якоть схопиться рум'янцем, розподіліть її по горщикам з шматочками овочів. У кожен з горщиків укладіть лавр, трохи чебрецю, томатної пасти і залийте все бульйоном з вином. Залиште яловичину з картоплею в горщику в розігрітій до 165 градусів духовці на пару годин.
Інгредієнти:
яловича вирізка - 560 г;
зубки часнику - 3 шт.;
борошно - 15 г;
молоко - 245 г;
ріпчаста цибуля - 135 г;
лист лавра - 1 шт.;
вустерширський соус - 35 мл;
вершкове масло - 35 г;
картопляні бульби - 370 г;
морква - 90 г;
вода - 490 мл
Приготування
Використовуючи розігріте рослинне масло, підрум'яньте шматочки яловичини і розподіліть їх по горщикам. До залишків рослинного масла в посуді додайте масло вершкове і всипте борошно. Коли суміш масла і борошна перетвориться на густу пасту, влийте до них молоко і воду. Отриманий соус доповніть вустером і лавром. Наріжте овочі кубиками і покладіть до яловичині. Залийте все густим соусом і залиште в розігрітій до 170 градусів духовці на годину.
Інгредієнти:
яловича вирізка - 16 кг;
курячий бульйон - 740 мл;
сухе біле вино - 380 мл;
ріпчаста цибуля - 130 г;
картопляні бульби - 240 г;
морква - 210 г;
гарбуз - 170 г;
лист лавра - 1 шт.;
зелений горошок - 80 р.
Приготування
Розкладіть шматочки яловичини і овочів по горщикам. Додайте лавр і залийте все сумішшю вина з бульйоном. Поставте печеня з яловичиною і картоплею в горщиках в духовку при 185 градусах на півтори години.
Горщики з яловичиною картоплею і грибами
Разом з головними героями цих рецептів, в горщик можуть відправитися і гриби, причому як сушені, так і свіжі. Повні аромату білі гриби або м'ясисті гливи – вийде однаково смачно.
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'яньте шматочки бекону, чекаючи витоплювання жиру. На розігрітому жиру обсмажте нарізану кубиками яловичину, попередньо приправивши шматочки і покривши їх борошном. Коли яловича м'якоть схопиться рум'янцем, розподіліть її по горщикам з шматочками овочів. У кожен з горщиків укладіть лавр, трохи чебрецю, томатної пасти і залийте все бульйоном з вином. Залиште яловичину з картоплею в горщику в розігрітій до 165 градусів духовці на пару годин.
Рецепт запеченої яловичини в горщиках з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Використовуючи розігріте рослинне масло, підрум'яньте шматочки яловичини і розподіліть їх по горщикам. До залишків рослинного масла в посуді додайте масло вершкове і всипте борошно. Коли суміш масла і борошна перетвориться на густу пасту, влийте до них молоко і воду. Отриманий соус доповніть вустером і лавром. Наріжте овочі кубиками і покладіть до яловичині. Залийте все густим соусом і залиште в розігрітій до 170 градусів духовці на годину.
Як приготувати яловичину в горщиках з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Розкладіть шматочки яловичини і овочів по горщикам. Додайте лавр і залийте все сумішшю вина з бульйоном. Поставте печеня з яловичиною і картоплею в горщиках в духовку при 185 градусах на півтори години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля з грибами в горщиках
Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні
М'ясо в горщиках в духовці
Незважаючи на те, що способів запікання м'яса в духовці існує безліч, рецепти, представлені далі напевно вас приємно вразять. Розповімо, як незвично
Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо
Печеня з яловичини з картоплею
Для того, щоб смачно нагодувати рідних, приготуйте жарке з яловичини з картоплею, так як особливих зусиль і здібностей готування не вимагає,
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію