Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити гриби?

Як посмажити гриби?

27-12-2015, 20:19
1 020
Як посмажити гриби?
Тонкощів у смаженні грибів не багато, але вони існують. Серед інших особливо важливо спочатку включити досить сильний вогонь і добре розігріти сковороду, а також не нагромаджувати багато плодів в одному посуді, оскільки, виділяючи велику кількість соку, гриби будуть гаситися в ньому, а не обсмажуватися. Про подробиці того, як посмажити гриби правильно і з чим їх поєднувати під час приготування, ми розповімо в рецептах нижче.

Як посмажити гриби з цибулею?


Якщо вам пощастило зібрати великий урожай лісових грибів, то серед іншого різноманіття страв приділіть увагу простим закусок, на зразок цієї: приготованих на італійський манер лисичок з петрушкою і пармезаном.
Інгредієнти:

  • лисички - 390 г;

  • жменя листя петрушки;

  • гілочка чебрецю;

  • вершкове масло - 45 г;

  • оливкова олія - 35 мл;

  • часниковий зубок - 1 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • хлібна крихта - 10 р.


  • Приготування
    Перед тим, як смачно обсмажити гриби на сковороді, відкладіть приблизно половину вершкового масла, а решту розтопіть з оливковою олією. Лисички позбавте від забруднень за допомогою кисті або вологої ганчірочки. На суміші масел спасеруйте цибульні кільця до прозорості. До цибулі покладіть лисички, посоліть їх і видавіть часник. Як тільки гриби віддадуть всю вологу і вона випарується, залиште гриби підрум'янитися, а потім перекладіть на блюдо.
    На відкладеному олії підрум'яньте хлібну крихту з листочками чебрецю. Посипте гриби готової сухарями і тертим пармезаном.

    Як правильно посмажити сушені гриби?


    Якщо ви заготовили грибний урожай запас, то його також можна пустити на приготування простий засмажки. Перед початком готування плоди лише потрібно покласти в теплу воду на пару-трійку годин, щоб розбухли, а потім можна приступати до нарізці і обжарке. Залишилася після вимочування грибів рідина потім можна використовувати в супах, рагу і соусах.
    Інгредієнти:

  • сушені гриби - 1 1/2 ст.;

  • вершкове масло - 35 г;

  • зелений горошок - 95 г;

  • часник сушений - 2 ч. ложки;

  • сушений лук - 1 ч. ложка;

  • сушений чебрець, базилік, орегано - 1 1/4 ч. ложки;

  • мелена паприка - 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Залийте гриби теплою водою і залишити до розбухання. З'єднайте разом всі спеції і додайте дрібку солі. Відіжміть надлишки вологи з грибів, довільно наріжте їх і пересипте шматочки на сковороду з добре розігрітим вершковим маслом. Додайте горошок, можна прямо замороженим, після чого приправте вміст посуду заготовленої сумішшю спецій. Залиште гриби схопитися рум'яною скоринкою, а потім відразу ж подавайте.

    Як посмажити цілі гриби?


    Гриби, приготовані за цим рецептом виходять дуже яскравими, пряними, повними смаку, а тому чудово підходять для подачі з гарніром з рису або інших круп, а також до простого пшеничного коржа.
    Інгредієнти:

  • винний оцет - 35 мл;

  • порошок каррі - 1 ч. ложка;

  • сушений часник, орегано - 1 ч. ложці;

  • оливкова олія -35 мл;

  • печериці - 175 р.


  • Приготування
    Прийміть за очищення грибів, а поки знімаєте шкірку з поверхні, поставте на вогонь сковороду з оливковою олією. Збільште вогонь і смажте печериці близько 3 хвилин, після чого зменшіть жар і залиште гриби ще на 4-6 хвилин. Змішайте оцет зі спеціями і залийте сумішшю печериці в середині приготування.

    Як посмажити заморожені білі гриби?


    Інгредієнти:

  • заморожені білі гриби - 380 г;
  • Як посмажити гриби?

  • заморожені лісові гриби (асорті) - 240 г;

  • по дрібці шавлії, чебрецю, розмарину і чилі;

  • томатна паста - 35 г;

  • часникові зубки - 3 шт.


  • Приготування
    Покладіть гриби прямо замороженими в розігріте масло і дайте їм розтанути, а зайвій волозі випаруватися. Поки рідина ще в сковороді, додайте томатну пасту і спеції, а як тільки вона повністю піде, покладіть пюрированные зубки часнику і залиште все на вогні на півхвилини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як готувати сушені гриби?
    Як готувати сушені гриби?
    З грибів сьогодні готують безліч самих незвичайних страв і успішно заготовляють на зиму різними способами. Одним з таких є сушка. Потім із сушених
    Гриби - рецепти приготування
    Гриби - рецепти приготування
    Сьогодні гриби так широко використовуються, що в різноманітності рецептів дуже просто розгубитися. Пропонуємо рецепти, в яких описаний процес
    Як приготувати гриби гливи?
    Як приготувати гриби гливи?
    З неймовірної кількості видів грибів найбільш доступними є печериці та гливи. Про останніх поговоримо більш докладно і присвятимо рецепти в цій
    Суп з сушених білих грибів
    Суп з сушених білих грибів
    Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув
    Картопля з грибами в горщиках
    Картопля з грибами в горщиках
    Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні
    Грибний суп з вершками
    Грибний суп з вершками
    Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,