Як посмажити гриби?
Тонкощів у смаженні грибів не багато, але вони існують. Серед інших особливо важливо спочатку включити досить сильний вогонь і добре розігріти сковороду, а також не нагромаджувати багато плодів в одному посуді, оскільки, виділяючи велику кількість соку, гриби будуть гаситися в ньому, а не обсмажуватися. Про подробиці того, як посмажити гриби правильно і з чим їх поєднувати під час приготування, ми розповімо в рецептах нижче.
Якщо вам пощастило зібрати великий урожай лісових грибів, то серед іншого різноманіття страв приділіть увагу простим закусок, на зразок цієї: приготованих на італійський манер лисичок з петрушкою і пармезаном.
Інгредієнти:
лисички - 390 г;
жменя листя петрушки;
гілочка чебрецю;
вершкове масло - 45 г;
оливкова олія - 35 мл;
часниковий зубок - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 115 г;
хлібна крихта - 10 р.
Приготування
Перед тим, як смачно обсмажити гриби на сковороді, відкладіть приблизно половину вершкового масла, а решту розтопіть з оливковою олією. Лисички позбавте від забруднень за допомогою кисті або вологої ганчірочки. На суміші масел спасеруйте цибульні кільця до прозорості. До цибулі покладіть лисички, посоліть їх і видавіть часник. Як тільки гриби віддадуть всю вологу і вона випарується, залиште гриби підрум'янитися, а потім перекладіть на блюдо.
На відкладеному олії підрум'яньте хлібну крихту з листочками чебрецю. Посипте гриби готової сухарями і тертим пармезаном.
Якщо ви заготовили грибний урожай запас, то його також можна пустити на приготування простий засмажки. Перед початком готування плоди лише потрібно покласти в теплу воду на пару-трійку годин, щоб розбухли, а потім можна приступати до нарізці і обжарке. Залишилася після вимочування грибів рідина потім можна використовувати в супах, рагу і соусах.
Інгредієнти:
сушені гриби - 1 1/2 ст.;
вершкове масло - 35 г;
зелений горошок - 95 г;
часник сушений - 2 ч. ложки;
сушений лук - 1 ч. ложка;
сушений чебрець, базилік, орегано - 1 1/4 ч. ложки;
мелена паприка - 2 ч. ложки.
Приготування
Залийте гриби теплою водою і залишити до розбухання. З'єднайте разом всі спеції і додайте дрібку солі. Відіжміть надлишки вологи з грибів, довільно наріжте їх і пересипте шматочки на сковороду з добре розігрітим вершковим маслом. Додайте горошок, можна прямо замороженим, після чого приправте вміст посуду заготовленої сумішшю спецій. Залиште гриби схопитися рум'яною скоринкою, а потім відразу ж подавайте.
Гриби, приготовані за цим рецептом виходять дуже яскравими, пряними, повними смаку, а тому чудово підходять для подачі з гарніром з рису або інших круп, а також до простого пшеничного коржа.
Інгредієнти:
винний оцет - 35 мл;
порошок каррі - 1 ч. ложка;
сушений часник, орегано - 1 ч. ложці;
оливкова олія -35 мл;
печериці - 175 р.
Приготування
Прийміть за очищення грибів, а поки знімаєте шкірку з поверхні, поставте на вогонь сковороду з оливковою олією. Збільште вогонь і смажте печериці близько 3 хвилин, після чого зменшіть жар і залиште гриби ще на 4-6 хвилин. Змішайте оцет зі спеціями і залийте сумішшю печериці в середині приготування.
Інгредієнти:
заморожені білі гриби - 380 г;
заморожені лісові гриби (асорті) - 240 г;
по дрібці шавлії, чебрецю, розмарину і чилі;
томатна паста - 35 г;
часникові зубки - 3 шт.
Приготування
Покладіть гриби прямо замороженими в розігріте масло і дайте їм розтанути, а зайвій волозі випаруватися. Поки рідина ще в сковороді, додайте томатну пасту і спеції, а як тільки вона повністю піде, покладіть пюрированные зубки часнику і залиште все на вогні на півхвилини.
Як посмажити гриби з цибулею?
Якщо вам пощастило зібрати великий урожай лісових грибів, то серед іншого різноманіття страв приділіть увагу простим закусок, на зразок цієї: приготованих на італійський манер лисичок з петрушкою і пармезаном.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як смачно обсмажити гриби на сковороді, відкладіть приблизно половину вершкового масла, а решту розтопіть з оливковою олією. Лисички позбавте від забруднень за допомогою кисті або вологої ганчірочки. На суміші масел спасеруйте цибульні кільця до прозорості. До цибулі покладіть лисички, посоліть їх і видавіть часник. Як тільки гриби віддадуть всю вологу і вона випарується, залиште гриби підрум'янитися, а потім перекладіть на блюдо.
На відкладеному олії підрум'яньте хлібну крихту з листочками чебрецю. Посипте гриби готової сухарями і тертим пармезаном.
Як правильно посмажити сушені гриби?
Якщо ви заготовили грибний урожай запас, то його також можна пустити на приготування простий засмажки. Перед початком готування плоди лише потрібно покласти в теплу воду на пару-трійку годин, щоб розбухли, а потім можна приступати до нарізці і обжарке. Залишилася після вимочування грибів рідина потім можна використовувати в супах, рагу і соусах.
Інгредієнти:
Приготування
Залийте гриби теплою водою і залишити до розбухання. З'єднайте разом всі спеції і додайте дрібку солі. Відіжміть надлишки вологи з грибів, довільно наріжте їх і пересипте шматочки на сковороду з добре розігрітим вершковим маслом. Додайте горошок, можна прямо замороженим, після чого приправте вміст посуду заготовленої сумішшю спецій. Залиште гриби схопитися рум'яною скоринкою, а потім відразу ж подавайте.
Як посмажити цілі гриби?
Гриби, приготовані за цим рецептом виходять дуже яскравими, пряними, повними смаку, а тому чудово підходять для подачі з гарніром з рису або інших круп, а також до простого пшеничного коржа.
Інгредієнти:
Приготування
Прийміть за очищення грибів, а поки знімаєте шкірку з поверхні, поставте на вогонь сковороду з оливковою олією. Збільште вогонь і смажте печериці близько 3 хвилин, після чого зменшіть жар і залиште гриби ще на 4-6 хвилин. Змішайте оцет зі спеціями і залийте сумішшю печериці в середині приготування.
Як посмажити заморожені білі гриби?
Інгредієнти:
Приготування
Покладіть гриби прямо замороженими в розігріте масло і дайте їм розтанути, а зайвій волозі випаруватися. Поки рідина ще в сковороді, додайте томатну пасту і спеції, а як тільки вона повністю піде, покладіть пюрированные зубки часнику і залиште все на вогні на півхвилини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати сушені гриби?
З грибів сьогодні готують безліч самих незвичайних страв і успішно заготовляють на зиму різними способами. Одним з таких є сушка. Потім із сушених
Гриби - рецепти приготування
Сьогодні гриби так широко використовуються, що в різноманітності рецептів дуже просто розгубитися. Пропонуємо рецепти, в яких описаний процес
Як приготувати гриби гливи?
З неймовірної кількості видів грибів найбільш доступними є печериці та гливи. Про останніх поговоримо більш докладно і присвятимо рецепти в цій
Суп з сушених білих грибів
Білі гриби володіють вираженим ароматом і смаком, саме тому їх досить покласти в блюдо в зовсім невеликій кількості для того, щоб кожен їдець відчув
Картопля з грибами в горщиках
Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні
Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,