Як смачно зварити розсольник з перловкою?

Рецепт смачного розсольнику з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
Очищений від зайвих плівок шматок яловичини залийте 3 літрами води і залиште варитися на півтори години. Слідкуйте за тим, щоб вчасно позбавлятися від шуму на поверхні бульйону. Поки основа супу вариться, спасеруйте кубики цибулі з огірками, селерою і морквою. Зажарка готова, як тільки овочі розм'якшаться. До вмісту сковороди додайте кубики картоплі, томатну пасту і лавр, а через 5 хвилин відправте все в каструлю з бульйоном, завчасно діставши з неї м'ясо. Слідом всипте і промиту перловку. Варіть смачний розсольник з перловкою до тих пір, поки крупа не розм'якшиться, а потім покладіть шматочки яловичини і зелень кропу.
Як смачно приготувати розсольник з перловкою?
Секрети смачного розсольнику з перловкою криються в його бульйоні: якщо ви любите насичений, густий суп, то варіть бульйон на яловичих кістках, а якщо віддаєте перевагу більш легкий смак, то вибирайте курятину в якості основи. Крім м'яса, не зайвим в бульйоні буде і пара склянок огіркового розсолу, які допоможуть зробити смак супу більш вираженим і контрастним.
Інгредієнти:
Приготування
Сполосніть перлову крупу і відправте її варитися в бульйоні до м'якості. Поки крупа вариться, на розтопленому вершковому маслі спасеруйте шматочки солоного огірка з ріпчастою цибулею і морквою. Додати засмажку в бульйон з розм'якшеною перловкою, а слідом і відправте відварну курятину. Влийте в суп огірковий розсіл, спробуйте його і додайте ще солі, якщо в цьому є необхідність.
Найсмачніший розсольник з перловкою і солоними огірками
Якщо вам не доводилося готувати класичний розсольник з потрухами, то неодмінно спробуйте зварити його по нижченаведеному рецептом. В якості базового субпродукту ми вибрали телячі нирки, але ви можете замінити їх свинячими або іншими нутрощами на вибір.
Інгредієнти:
Приготування
Перед початком приготування, залийте нирки холодною водою, залиште на годину, злийте воду і повторіть процедуру ще двічі. Потім помістіть нирки в каструлю з водою,

Окремо відваріть перловку і промийте її. Додайте крупу в м'ясний бульйон разом з кубиками картоплі. В окремому посуді пасеруйте цибулю з солоними огірками і морквою. Готову пасеровку посипте борошном, перемішайте і лише потім додайте в суп. В самому кінці покладіть нирки, влийте розсіл і приступайте до дегустації.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт розсольнику з перловкою і огірками
Для бажаючих урізноманітнити повсякденний раціон новим оригінальним першою стравою, пропонуємо два доступних рецепта відмінного розсольнику з

Розсольник з перловкою – рецепт
З безлічі рецептів традиційного російського першого страви - розсольнику потрібно виділити самий смачний, з додаванням перловки. Приготувавши його з

Розсольник ленінградський – рецепт
Відмінною особливістю знаменитого ленінградського розсольнику є неодмінно наваристий яловичий бульйон і додавання перлової крупи в склад. Однак і тут

Рецепт розсольнику з рисом і огірками
Дуже смачне перше страву можна приготувати за перевіреними рецептами, які дісталися нам ще від бабусь. Розсольник з рисом - це чудове ситне страву

Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати

Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька