Рецепт розсольнику з рисом і огірками

Розсольник з рисом і солоними огірками
Почати пропонуємо з самого традиційного рецепту розсольнику, що готується з додаванням курячих потрухів. У числі останніх може бути суміш з печінки, шлунків, серця і нирок, або кожен з м'ясних інгредієнтів окремо.
Інгредієнти:
Приготування
Підготуйте пороху, ретельно промивши їх. У киплячий бульйон покладіть кубики картоплі і рис, варіть до м'якості. Тим часом спасеруйте інші подрібнені овочі в вершковому маслі, влийте огірковий розсіл і приберіть з вогню. У бульйон покладіть лавр і перець, всипте потрухи і проваріть їх 10-15 хвилин. Додайте овочі з огірками і розсолом, після чого зменшіть жар і доведіть їх до повної готовності. Іноді, в самому кінці приготування, для більшої густоти, в суп додають яєчний жовток. Попередньо жовток швидко збивають з невеликою порцією киплячого бульйону, а потім вливають до решти супу і перемішують. При бажанні суп можна доповнити улюбленої свіжою зеленню.
Розсольник з рисом і маринованими огірками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Ми почнемо приготування супу з нуля, а тому спершу зваримо бульйон з пари курячих окостів. Занурте окости в холодну воду і варіть на сильному вогні 50 хвилин, періодично знімаючи шум з поверхні. Вийміть відварну курятину і розберіть м'ясо на шматочки. Додайте в суп кубики картоплі і рис. Одночасно з цим спасеруйте моркву з цибулею на іншій сковороді. Додайте до зажарки томат і солоний огірок, після пари хвилин влийте розсіл і бульйон. Варіть овочі разом близько 10 хвилин, потім покладіть ложку сметани і перемішайте. Додати засмажку в бульйон разом з курятиною.
Готуємо суп з рисом і огірком ще 5-7 хвилин, потім знімаємо з вогню і готуємо ще 10 хвилин, щоб суп встиг настоятися.
Розсольник з маринованими огірками і рисом
Цей розсольник далеко пішов від класики, але заслуговує місця в списку ваших улюблених рецептів з-за свого дивного смаку і текстури. Останні можливі завдяки додаванню в бульйон суміші сметани з борошном, яка робить страву більш кремоподібним.
Інгредієнти:

Приготування
Спасеруйте всі овочі разом, потім в розсолі 10 хвилин і додайте в бульйон. Як тільки бульйон закипить, всипте рис і варіть до м'якості. У фіналі розведіть в супі суміш сметани, води і борошна. Коли суп з рисом і огірками загусне, прибирайте його з вогню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Розсольник з рисом - рецепт
Традиційний розсольник готують з перловою крупою, однак це не заважає проводити цікаві експерименти зі складом страви і досить успішні. Пропонуємо

Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати

Як приготувати суп з рисом?
Розсольник - це перше блюдо, яке, звичайно ж, готують з перловкою. Але якщо ви любите експериментувати, або просто не жалуйте перловку, пропонуємо

Розсольник з куркою
Розсольник - популярний і смачне блюдо, яке готують з перловкою. Напевно, у кожної господині є свої особливі рецепти створення цієї смакоти. І

Розсольник з яловичиною
Розсольник - популярний суп російської кухні. Його зазвичай готують з додаванням перловки, солоних огірків і огіркового розсолу. І сьогодні ми

Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька