Рибний суп з перловкою
Риба з перловкою - це незвичайне поєднання, але як можна говорити про те рядовому, коли справа доходить до супів. Ситний і гарячий суп - це те, що потрібно в холоди, а ситний і гарячий суп на рибному бульйоні з перловкою - це те, що знайде місце на вашому столі в будь-який час року.
Простий суп з рибою і перловкою більше нагадує вуха і ідеально підходить для приготування на свіжому повітрі, особливо в міжсезоння, оскільки чудово насичує і зігріває.
Інгредієнти:
ціла риба (щука, тріска) - 400 г;
перлова крупа - 1/2 ст.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
картопля - 400 г;
сіль, перець - за смаком;
лавровий лист - 1 шт.;
рослинне масло.
Приготування
Рибу очищаємо від луски, розбираємо, а з зрізаних плавників, голови і хребта варимо наваристий бульйон. Не забудьте додати в бульйон лавровий лист і спеції за смаком. Готовий бульйон потрібно процідити через марлю і перелити в чисту каструлю, після чого знову повернути на вогонь.
Кладемо в бульйон скибочки картоплі і варимо до напівготовності. Через 10 хвилин варіння, всипаємо промиту перловку. Поки бульби і крупа варяться, обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору, а потім відправляємо засмажку в каструлю з бульйоном. Через 5 хвилин кладемо в бульйон скибочки риби і варимо їх до повної готовності.
Рибний суп з перловою крупою, слід подавати, посипавши подрібненою зеленню.
Цей пікантний рибний суп не можна назвати традиційним або, хоча б, звичним. Набір інгредієнтів у страві більш ніж незвичайний, але це робить його не лише оригінальним, але і дуже смачним.
Інгредієнти:
відварна перловка - 1 ст.;
консервований тунець - 200 г;
молоко - 250 мл;
гарбуз - 300 г;
гострий перець - за смаком;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 5 зубчиків;
тертий імбир - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
рибний бульйон - 2 ст.
Приготування
На сковороді обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю з часником і тертим імбиром. Окремо смажимо нарізану скибочками гарбуз до м'якості. Змішуємо засмажку з гарбузом, додаємо шматочки тунця і готуємо все ще хвилину, після чого перекладаємо в каструлю і заливаємо сумішшю рибного бульйону і молока. Додаємо в суп перлову крупу, гострий перець, а також сіль і чорний перець. Варимо рибний суп з консервів з перловкою протягом 10-15 хвилин на повільному вогні, після чого подаємо до столу.
Рецепт рибного супу з перловкою
Простий суп з рибою і перловкою більше нагадує вуха і ідеально підходить для приготування на свіжому повітрі, особливо в міжсезоння, оскільки чудово насичує і зігріває.
Інгредієнти:
Приготування
Рибу очищаємо від луски, розбираємо, а з зрізаних плавників, голови і хребта варимо наваристий бульйон. Не забудьте додати в бульйон лавровий лист і спеції за смаком. Готовий бульйон потрібно процідити через марлю і перелити в чисту каструлю, після чого знову повернути на вогонь.
Кладемо в бульйон скибочки картоплі і варимо до напівготовності. Через 10 хвилин варіння, всипаємо промиту перловку. Поки бульби і крупа варяться, обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору, а потім відправляємо засмажку в каструлю з бульйоном. Через 5 хвилин кладемо в бульйон скибочки риби і варимо їх до повної готовності.
Рибний суп з перловою крупою, слід подавати, посипавши подрібненою зеленню.
Рибний суп з перловкою і тунцем
Цей пікантний рибний суп не можна назвати традиційним або, хоча б, звичним. Набір інгредієнтів у страві більш ніж незвичайний, але це робить його не лише оригінальним, але і дуже смачним.
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю з часником і тертим імбиром. Окремо смажимо нарізану скибочками гарбуз до м'якості. Змішуємо засмажку з гарбузом, додаємо шматочки тунця і готуємо все ще хвилину, після чого перекладаємо в каструлю і заливаємо сумішшю рибного бульйону і молока. Додаємо в суп перлову крупу, гострий перець, а також сіль і чорний перець. Варимо рибний суп з консервів з перловкою протягом 10-15 хвилин на повільному вогні, після чого подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Розсольник з перловкою - класичний рецепт
Розсольник - традиційне російське блюдо на м'ясному бульйоні з солоними огірками і перловкою. При всьому достатку сучасних рецептів перших страв,
Юшка з лосося
Юшка з лосося - це чудовий наваристий суп, який сподобається і дорослим, і дітям. А головне він виходить дуже корисним і поживним. Пропонуємо вашій
Суп з пікші
Любителі юшки обов'язково оцінять ароматний суп з пікші! Ця риба - просто знахідка для приготування рибних страв, і суп тому не виключення. Прості
Рибний суп для дитини
Маленьким дітям у зв'язку з можливою алергією не можна вживати багато різних продуктів, однак риба багата фосфором просто необхідна для розвитку
Рибний суп в мультиварці
Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька