Мойва без масла в духовці - рецепт
Мойва сама по собі досить жирна рибка, тому можна приготувати її в духовці без додаткового додавання олії, що знизить калорійність страви і зробить його більш дієтичним. Крім того така риба дуже корисна і прекрасно підійде для тих хто дбає про здорове харчування.
Інгредієнти:
мойва свіжа – 650 г;
борошно пшеничне – 90 г;
кухонна сіль – 10 г;
свіжозмелену чорний перець – 5 р.
Приготування
Якщо мойва заморожена, даємо їй розтанути, а потім промиваємо ретельно й обсушуємо. Пшеничне борошно змішуємо з дрібкою солі і свіжозмеленого чорного перцю, паніруємо в отриманій суміші рыбинки і викладаємо їх на деко, попередньо застеливши його пергаментным листом.
Прогріваємо Духовку до температури 195 градусів, розміщуємо лист на середньому рівні і запікаємо рибку протягом двадцяти хвилин.
По готовності перекладаємо рибку на тарілку і подаємо з відвареної або запеченою картоплею, зеленню і овочами. Окремо можна зробити соус до такої рибки, змішавши сметану з нарубаною зеленню кропу і зеленої цибулі і додавши за смаком сіль і перчик.
Інгредієнти:
мойва свіжа – 950 г;
майонез – 190 г;
середні ріпчасті цибулини – 2 шт.;
кухонна сіль – 10 г;
свіжозмелену чорний перець – 5 р.
Приготування
Для приготування запеченої мойви за даним рецептом рибку розморожуємо, промиваємо і даємо обсохнути.
Тим часом очищаємо і нарізаємо півкільцями або кільцями ріпчасті цибулини і викладаємо цибульну масу на застелений пергаментом деко, формуючи свого роду цибульну подушку. На неї викладаємо підготовлену рибку і змащуємо зверху сумішшю майонезу, солі і меленого чорного перцю. Ставимо деко з рибкою в заздалегідь прогріту до 195 градусів духовку і запікаємо протягом двадцяти п'яти-тридцяти хвилин.
Перед подачею можна приправити страву пір'ям зеленого лука і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
мойва свіжа – 950 г;
часник сушений – за смаком;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
Смачно і пікантно запечена в духовці мойва виходить, якщо приправити її сушеним меленим часником. Для реалізації даної ідеї промиваємо рибку ретельно під проточною холодною водою, попередньо при необхідності розморозивши її. Даємо рибці стекти і обсохнути, розкладаємо її на застелений пергаментным відрізу деко або у форму для запікання одним шаром, притрушиваем меленим часником, трохи підсолюємо і ставимо в прогріту духовку. Готується така рибка двадцять-двадцять п'ять хвилин при температурному режимі 185-195 градусів.
Інгредієнти:
мойва свіжа – 950 г;
бульби картоплі – 950 г;
велика ріпчаста цибулина – 1 шт.;
приправи для риби і картоплі – за смаком;
кухонна сіль – 10 г;
свіжозмелену чорний перець – 5 р.
Приготування
Для приготування мойви в духовці з картоплею, рибку промиваємо, потрошимо, позбавляє від голови і хвоста і гарненько промиваємо. Тепер викладаємо її на час в миску, приправляємо сіллю і спеціями для риби і перемішуємо, рівномірно розподіляючи прянощі і сіль.
Очищаємо також картопляні бульби і цибулину і нарізаємо овочі кільцями та кільцями відповідно. Картопля приправляємо спеціями для картоплі або просто сумішшю сухих італійських трав і сіллю, перемішуємо і вкладаємо в форму для запікання, додавши зовсім трохи бульйону або води, щоб вона доходила до середини рівня картопляного шару. Зверху розкладаємо рибку, покриваємо її кільцями цибулі, прикриваємо ємність кришкою або затягуємо фольгою і ставимо на годину в прогріту до 220 градусів духовку.
Мойва, запечена в духовці без масла - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Якщо мойва заморожена, даємо їй розтанути, а потім промиваємо ретельно й обсушуємо. Пшеничне борошно змішуємо з дрібкою солі і свіжозмеленого чорного перцю, паніруємо в отриманій суміші рыбинки і викладаємо їх на деко, попередньо застеливши його пергаментным листом.
Прогріваємо Духовку до температури 195 градусів, розміщуємо лист на середньому рівні і запікаємо рибку протягом двадцяти хвилин.
По готовності перекладаємо рибку на тарілку і подаємо з відвареної або запеченою картоплею, зеленню і овочами. Окремо можна зробити соус до такої рибки, змішавши сметану з нарубаною зеленню кропу і зеленої цибулі і додавши за смаком сіль і перчик.
Як смачно приготувати мойву в духовці без масла - рецепт з цибулею і майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування запеченої мойви за даним рецептом рибку розморожуємо, промиваємо і даємо обсохнути.
Тим часом очищаємо і нарізаємо півкільцями або кільцями ріпчасті цибулини і викладаємо цибульну масу на застелений пергаментом деко, формуючи свого роду цибульну подушку. На неї викладаємо підготовлену рибку і змащуємо зверху сумішшю майонезу, солі і меленого чорного перцю. Ставимо деко з рибкою в заздалегідь прогріту до 195 градусів духовку і запікаємо протягом двадцяти п'яти-тридцяти хвилин.
Перед подачею можна приправити страву пір'ям зеленого лука і свіжою зеленню.
Мойва без масла в духовці - рецепт з часником
Інгредієнти:
Приготування
Смачно і пікантно запечена в духовці мойва виходить, якщо приправити її сушеним меленим часником. Для реалізації даної ідеї промиваємо рибку ретельно під проточною холодною водою, попередньо при необхідності розморозивши її. Даємо рибці стекти і обсохнути, розкладаємо її на застелений пергаментным відрізу деко або у форму для запікання одним шаром, притрушиваем меленим часником, трохи підсолюємо і ставимо в прогріту духовку. Готується така рибка двадцять-двадцять п'ять хвилин при температурному режимі 185-195 градусів.
Як приготувати мойву в духовці з картоплею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування мойви в духовці з картоплею, рибку промиваємо, потрошимо, позбавляє від голови і хвоста і гарненько промиваємо. Тепер викладаємо її на час в миску, приправляємо сіллю і спеціями для риби і перемішуємо, рівномірно розподіляючи прянощі і сіль.
Очищаємо також картопляні бульби і цибулину і нарізаємо овочі кільцями та кільцями відповідно. Картопля приправляємо спеціями для картоплі або просто сумішшю сухих італійських трав і сіллю, перемішуємо і вкладаємо в форму для запікання, додавши зовсім трохи бульйону або води, щоб вона доходила до середини рівня картопляного шару. Зверху розкладаємо рибку, покриваємо її кільцями цибулі, прикриваємо ємність кришкою або затягуємо фольгою і ставимо на годину в прогріту до 220 градусів духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Мойва тушкована з цибулею на сковороді
Хоча мойва і не відноситься до делікатесних сортів риби, якщо приготувати її правильно, вона виходить не менш смачно. До того ж, мойва дуже корисна і
Мойва, запечена в духовці
Мойва - вельми поширена дрібна риба з сімейства корюшкових. Вона недорога, досить жирна, містить безліч корисних і навіть необхідних для організму
Як смажити мойву на сковороді?
Мойва - це маленька, жирна і смачна рибка, яку приготувати досить просто. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами, як посмажити мойву на
Мойва з картоплею
Багато хто з нас звикли їсти рибу в копченому або солоному вигляді, подаючи до неї відварна картопля. Але сьогодні ми розповімо вам декілька нових і
Мойва в клярі
Мойва - смачна маленька рибка. Вона може бути повноцінним гарячим блюдом, так і закускою. І сьогодні ми поговоримо про те, як її оригінально
Мойва в мультиварці
Мойва - смачна і доступна рибка, яку можна готувати різними способами. І сьогодні ми розберемося, як її смачно і оригінально приготувати з