Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибні котлети з щуки

Рибні котлети з щуки

10-04-2016, 22:03
616
Рибні котлети з щуки
Щуку важко назвати популярною рибою, тим більш популярною основою для приготування котлет. Причин тому дві: по-перше, щуку важко знайти в будь-якому супермаркеті, а по-друге, її необхідно вміти приготувати, так як це не жирна риба, яку легко пересушити. Керуючись нашими порадами, ви зможете зробити самі смачні рибні котлети з щуки.

Рибні котлети з щуки з салом – рецепт


Зробити котлети соковитіше і жирніше допоможе, власне, сам жир, а точніше невелику кількість сала, який додається до рибного фаршу.
Інгредієнти:

  • філе щуки - 11 кг;

  • свиняче сало - 270 г;

  • цибуля - 95 г;

  • манка - 35 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • хлібна паніровка.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати рибні котлети з щуки, рибне філе слід перевірити на наявність кісток. Так як щука – кістлява риба, перевіряти слід неодмінно, щоб уникнути травмування під час трапези.
    Перекрутивши щуч'є філе, відправте шматочок сала слідом. Цибулю краще нарізати вручну, так як в перекрученому вигляді він дає дуже багато соку. Змішайте філе з салом і цибулею, слідом всипте манну крупу і вбийте яйце. Залиште отриману масу приблизно хвилин на 15 щоб манка ввібрала рідина, а потім сформуйте з неї котлетки і обваляйте кожну в паніровці, після чого підрум'яньте.
    В якості соусу для рибних котлет з щуки може виступати звичний тартар , томатна підлива або бешамель.

    Як зробити рибні котлети з щуки з сиром?


    Інгредієнти:
    цибуля - 95 г;

  • філе щуки - 830 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • щіпка мускатного горіха;

  • твердий сир - 90 г;

  • манна крупа - 45 р.


  • Приготування
    Перекрутіть рибне філе і змішайте його з нарізаною ріпчастою цибулею, яйцем і мускатом. Додайте сіль. Натріть сир. З рибного фаршу сформуйте котлетки і покладіть порцію сиру в центр кожної. Краї зліпіть разом і обваляйте котлети в манній крупі. Обсмажуйте їх зарум'яниться з усіх боків.

    Рецепт смачних рибних котлет з щуки


    Ще один спосіб зробити котлети соковитіше і м'якше перевірений десятиліттями: додайте до фаршу розмочений у молоці хлібний м'якуш, який не тільки змінить структуру готового блюда, але і додасть об'єму.
    Інгредієнти:
    Рибні котлети з щуки


  • рибне філе - 980 р;

  • скибочки батона - 3 шт.;

  • молоко - 115 мл;

  • панірувальні сухарі.


  • Приготування
    Зріжте скориночку з м'якушки і залийте молоком. Філе щуки очистіть від кісток і перекрутіть. Відіжміть зайву вологу з хлібного м'якушки, після чого змішайте його з рибним фаршем. Приправте суміш і сформуйте з нього котлети. Кожну обсипте паніровкою і обсмажуйте до зарум'янювання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рибні котлети з минтая
    Рибні котлети з минтая
    Урізноманітнити домашнє рибне меню можна незвичайно смачними котлетами, цікаві рецепти яких детально описані далі. Розповімо, як зробити чудово
    Рибні котлети - рецепти приготування
    Рибні котлети - рецепти приготування
    Урізноманітнити звичайний домашній обід смачним блюдом дуже просто. Приготуйте смачні котлети з риби. Навіть самий стійкий противник морепродуктів
    Котлети із щуки - рецепт
    Котлети із щуки - рецепт
    Рибні котлети - неймовірно смачне і соковите блюдо, особливого якщо готувати його з щуки. У створенні такої страви немає нічого складного, а тому
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
    Страви з щуки - рецепти приготування
    Страви з щуки - рецепти приготування
    Щука є нежирної рибою і відмінно підходить для дієтичного харчування. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами приготування страв з щуки.
    Котлети з щуки з салом
    Котлети з щуки з салом
    Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово