Рибні котлети з минтая

Рибні котлети з минтая в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Філе минтая моєму і перекручуємо на м'ясорубці. З білого хліба зрізаємо все скоринки, а м'якуш заливаємо молоком. Цибулю чистимо і довільно подрібнюємо. Хліб віджимаємо і разом з цибулею перекручуємо на м'ясорубці. Кладемо сіль, перець, вбиваємо яйце і гарненько розмішуємо. Ліпимо котлетки і відправляємо їх на деко. Зверху промазуємо сметаною і випікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.
Смачні рибні котлети з минтая – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе розморожуємо, миємо й подрібнюємо за допомогою м'ясорубки. Цибулю з морквою подрібнюємо таким же чином. Змішуємо інгредієнти, кладемо спеції, сіль, вівсяні пластівці і добре розмішуємо. Даємо постояти хвилин 20 щоб пластівці добре набухли. Деко і змащуємо руки олією. Формуємо котлетки, розміщуємо їх на деко і запікаємо 20-25 хвилин при помірній температурі.
Рибні котлети з філе минтая
Інгредієнти:
Приготування
Філе минтая перекручуємо на м'ясорубці. Цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо його до легкої рум'яності. Додаємо його в рибний фарш, вбиваємо яйце, кладемо розмочений і віджатий батон, додаємо половину манки, вбиваємо яйце, підсолюємо і добре розмішуємо. Ліпимо котлетки, паніруємо їх у решти манки і смажимо з двох сторін до готовності. При цьому краще, щоб вогонь був середнім.
Рибні котлети з минтая на пару
Інгредієнти:
Приготування
Хліб заливаємо молоком, а коли він розм'якне, зайву рідину віджимаємо. Філе минтая, цибулю, хліб перекручуємо. Вбиваємо яйце, солимо і ретельно розмішуємо. Ліпимо невеликі котлетки і готуємо їх близько 20 хвилин на пару.
Рецепт рибних котлет з минтая з салом
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку заливаємо молоком скибочки батона. Розморожене рибне філе подрібнюємо на м'ясорубці. Очищені овочі, сало і віджатий хліб подрібнюємо таким же чином. Змішуємо всі інгредієнти разом, вбиваємо в отриманий фарш яйце, кладемо сіль можна додати за смаком спеції і гарненько розмішуємо. Якщо раптом фарш вийшов рідкуватим, можна додати трошки манки. Ліпимо котлетки, паніруємо їх. Для цього можна використовувати манку, борошно або панірувальні сухарі. Смажимо їх з двох боків до готовності. В самому кінці можна влити приблизно 50 мл води і протушкувати котлетки на малому вогні під кришкою. Приємного апетиту!

Соус для рибних котлет з минтая
Інгредієнти:
Приготування
Для соусу з'єднуємо сметану і майонез, додаємо соус табаско, гірчицю і лимонний сік за смаком. Ретельно розмішуємо і подаємо до столу разом з рибними котлетами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибні котлети на пару в мультиварці
Будь-яке блюдо з риби можна назвати корисним, але якщо продукт подати у вигляді котлет, та ще й приготованих на пару - безсумнівно, користь такої

Рибні котлети в духовці
Приготувавши котлетки за нашими рецептами, ви безсумнівно різноманітите своє рибне меню. До того ж далі ми опишемо, як зробити страву ще більш

Соковиті котлети з яловичини – рецепт
Навіть таке неабияке страву, як котлети виходять не у всіх ідеальними. Тому далі розповімо кілька секретів, щоб ваші м'ясні вироби вийшли саме

Котлети з минтая
Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.

Рибні котлети на пару
Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, хоч для повсякденного, хоч святкового столу. А приготування на пару дозволити зробити їх менш жирними і

Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити