Рибні котлети з минтая
Страви з риби вважаються дуже корисними, адже в даному продукті міститься безліч корисних речовин. А плюс до цього риба засвоюється організмом набагато легше, ніж м'ясо. Є маса варіантів приготування цього смачного і корисного продукту. Як приготувати рибні котлети з минтая, ми вам розповімо нижче.
Рибні котлети з минтая в духовці
Інгредієнти:
філе минтая – 05 кг;
цибуля – 150 г;
хліб білий – 100 г;
масло вершкове;
велике куряче яйце – 1 шт.;
сметана – 40 г;
молоко коров'яче – 100 мл;
сіль;
перець.
Приготування
Філе минтая моєму і перекручуємо на м'ясорубці. З білого хліба зрізаємо все скоринки, а м'якуш заливаємо молоком. Цибулю чистимо і довільно подрібнюємо. Хліб віджимаємо і разом з цибулею перекручуємо на м'ясорубці. Кладемо сіль, перець, вбиваємо яйце і гарненько розмішуємо. Ліпимо котлетки і відправляємо їх на деко. Зверху промазуємо сметаною і випікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.
Смачні рибні котлети з минтая – рецепт
Інгредієнти:
цибуля – 90 г;
минтай (філе) – 500 г;
пластівці вівсяні – 100 г;
сіль;
спеції ;
морква – 1 шт.;
олія оливкова.
Приготування
Рибне філе розморожуємо, миємо й подрібнюємо за допомогою м'ясорубки. Цибулю з морквою подрібнюємо таким же чином. Змішуємо інгредієнти, кладемо спеції, сіль, вівсяні пластівці і добре розмішуємо. Даємо постояти хвилин 20 щоб пластівці добре набухли. Деко і змащуємо руки олією. Формуємо котлетки, розміщуємо їх на деко і запікаємо 20-25 хвилин при помірній температурі.
Рибні котлети з філе минтая
Інгредієнти:
минтай (філе) – 700 г;
білий батон – 200 г;
манка – 6 ст. ложок;
цибуля – 170 г;
яйце – 1 шт.;
сіль.
Приготування
Філе минтая перекручуємо на м'ясорубці. Цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо його до легкої рум'яності. Додаємо його в рибний фарш, вбиваємо яйце, кладемо розмочений і віджатий батон, додаємо половину манки, вбиваємо яйце, підсолюємо і добре розмішуємо. Ліпимо котлетки, паніруємо їх у решти манки і смажимо з двох сторін до готовності. При цьому краще, щоб вогонь був середнім.
Рибні котлети з минтая на пару
Інгредієнти:
філе минтая – 05 кг;
хліб білий – 2 скибочки;
молоко коров'яче – 100 мл;
цибуля – 140 г;
куряче яйце – 1 шт.;
сіль.
Приготування
Хліб заливаємо молоком, а коли він розм'якне, зайву рідину віджимаємо. Філе минтая, цибулю, хліб перекручуємо. Вбиваємо яйце, солимо і ретельно розмішуємо. Ліпимо невеликі котлетки і готуємо їх близько 20 хвилин на пару.
Рецепт рибних котлет з минтая з салом
Інгредієнти:
цибуля – 200 г;
минтай (філе) – 900 г;
часник – 4 зубчики;
батон – 150 г;
молоко – 150 мл;
яйця курячі великі – 2 шт.;
сало – 150 г;
картопля – 150 г;
сіль.
Приготування
Спочатку заливаємо молоком скибочки батона. Розморожене рибне філе подрібнюємо на м'ясорубці. Очищені овочі, сало і віджатий хліб подрібнюємо таким же чином. Змішуємо всі інгредієнти разом, вбиваємо в отриманий фарш яйце, кладемо сіль можна додати за смаком спеції і гарненько розмішуємо. Якщо раптом фарш вийшов рідкуватим, можна додати трошки манки. Ліпимо котлетки, паніруємо їх. Для цього можна використовувати манку, борошно або панірувальні сухарі. Смажимо їх з двох боків до готовності. В самому кінці можна влити приблизно 50 мл води і протушкувати котлетки на малому вогні під кришкою. Приємного апетиту!
Соус для рибних котлет з минтая
Інгредієнти:
сметана 20% жирності – 100 г;
майонез 67% жирності – 100 г;
соус табаско – 1 /2 ч. ложки;
гірчиця – 10 г;
сік лимона.
Приготування
Для соусу з'єднуємо сметану і майонез, додаємо соус табаско, гірчицю і лимонний сік за смаком. Ретельно розмішуємо і подаємо до столу разом з рибними котлетами.
Рибні котлети з минтая в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Філе минтая моєму і перекручуємо на м'ясорубці. З білого хліба зрізаємо все скоринки, а м'якуш заливаємо молоком. Цибулю чистимо і довільно подрібнюємо. Хліб віджимаємо і разом з цибулею перекручуємо на м'ясорубці. Кладемо сіль, перець, вбиваємо яйце і гарненько розмішуємо. Ліпимо котлетки і відправляємо їх на деко. Зверху промазуємо сметаною і випікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.
Смачні рибні котлети з минтая – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе розморожуємо, миємо й подрібнюємо за допомогою м'ясорубки. Цибулю з морквою подрібнюємо таким же чином. Змішуємо інгредієнти, кладемо спеції, сіль, вівсяні пластівці і добре розмішуємо. Даємо постояти хвилин 20 щоб пластівці добре набухли. Деко і змащуємо руки олією. Формуємо котлетки, розміщуємо їх на деко і запікаємо 20-25 хвилин при помірній температурі.
Рибні котлети з філе минтая
Інгредієнти:
Приготування
Філе минтая перекручуємо на м'ясорубці. Цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо його до легкої рум'яності. Додаємо його в рибний фарш, вбиваємо яйце, кладемо розмочений і віджатий батон, додаємо половину манки, вбиваємо яйце, підсолюємо і добре розмішуємо. Ліпимо котлетки, паніруємо їх у решти манки і смажимо з двох сторін до готовності. При цьому краще, щоб вогонь був середнім.
Рибні котлети з минтая на пару
Інгредієнти:
Приготування
Хліб заливаємо молоком, а коли він розм'якне, зайву рідину віджимаємо. Філе минтая, цибулю, хліб перекручуємо. Вбиваємо яйце, солимо і ретельно розмішуємо. Ліпимо невеликі котлетки і готуємо їх близько 20 хвилин на пару.
Рецепт рибних котлет з минтая з салом
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку заливаємо молоком скибочки батона. Розморожене рибне філе подрібнюємо на м'ясорубці. Очищені овочі, сало і віджатий хліб подрібнюємо таким же чином. Змішуємо всі інгредієнти разом, вбиваємо в отриманий фарш яйце, кладемо сіль можна додати за смаком спеції і гарненько розмішуємо. Якщо раптом фарш вийшов рідкуватим, можна додати трошки манки. Ліпимо котлетки, паніруємо їх. Для цього можна використовувати манку, борошно або панірувальні сухарі. Смажимо їх з двох боків до готовності. В самому кінці можна влити приблизно 50 мл води і протушкувати котлетки на малому вогні під кришкою. Приємного апетиту!
Соус для рибних котлет з минтая
Інгредієнти:
Приготування
Для соусу з'єднуємо сметану і майонез, додаємо соус табаско, гірчицю і лимонний сік за смаком. Ретельно розмішуємо і подаємо до столу разом з рибними котлетами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети на пару в мультиварці
Будь-яке блюдо з риби можна назвати корисним, але якщо продукт подати у вигляді котлет, та ще й приготованих на пару - безсумнівно, користь такої
Рибні котлети в духовці
Приготувавши котлетки за нашими рецептами, ви безсумнівно різноманітите своє рибне меню. До того ж далі ми опишемо, як зробити страву ще більш
Соковиті котлети з яловичини – рецепт
Навіть таке неабияке страву, як котлети виходять не у всіх ідеальними. Тому далі розповімо кілька секретів, щоб ваші м'ясні вироби вийшли саме
Котлети з минтая
Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
Рибні котлети на пару
Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, хоч для повсякденного, хоч святкового столу. А приготування на пару дозволити зробити їх менш жирними і
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити