Соковиті котлети з яловичини – рецепт
Котлети бувають самі різні – і курячі, і рибні, і свинячі та яловичі. У цій статті розповімо вам, як приготувати соковиті котлети з яловичини.
Соковиті котлети з яловичини – рецепт в духовці
Інгредієнти:
коров'яче молоко – 150 мл;
сирої цибуля – 180 г;
батон або хліб білий – 170 г;
яловичина (м'якоть) – 650 г;
олія рафінована;
яйце куряче великого розміру – 1 шт.;
сіль.
Приготування
З батона або хліба зчищаємо скоринки і м'якоть заливаємо молоком, а потім віджимаємо зайву рідину. Яловичину разом з хлібом перекручуємо на м'ясорубці. Дрібненько кришимо цибулю і пасеруємо його. А потім кладемо його в фарш. Розбиваємо туди яйце, кладемо сіль, перець і знову добре розмішуємо. Формуємо невеликі котлетки, відправляємо їх на деко або у форму і хвилин через 45 ароматні котлетки будуть готові. Періодично їх можна поливати виділяється соком.
Соковиті котлети з фаршу яловичини
Інгредієнти:
яловичий фарш – 08 кг;
білий хліб без скоринки – 150 г;
яйця середньої величини – 2 шт.;
сирої цибуля – 180 г;
сіль;
чорний мелений перець.
Приготування
Розмочений хліб і очищену цибулю подрібнюємо блендером. Потім цю масу додаємо у фарш, кладемо перець, сіль, вбиваємо яйця і перемішуємо. Руками, змоченими водою або змазаними маслом, робимо котлетки, кладемо їх на деко, вливаємо 50 мл води і готуємо при помірній температурі 40-50 хвилин.
Соковиті котлети з яловичини – рецепт
Інгредієнти:
Для фаршу:
фарш з яловичини – 600 г;
батон – 180 г;
цибуля – 220 г;
холодне масло – 30 г;
велике яйце куряче – 1 шт.;
сіль;
перець чорний мелений.
Для кляру:
яйця великого розміру – 2-3 шт.;
борошно пшеничне.
Приготування
Батон заливаємо молоком. Дрібненько кришимо цибулю. Віджимаємо батон, додаємо цибулю, фарш і ретельно перемішуємо. Додаємо яйце, кладемо перець, сіль і знову розмішуємо. Масло ріжемо невеликими шматочками. Для кляру збиваємо яйця, злегка солимо і перчимо. З фаршу робимо котлетки, в центр кладемо маленький шматочок масла. Обкачуємо заготовки в сухарях або борошні, макаємо в яєчну суміш і відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо котлетки майже до готовності. Головне, щоб утворилася скоринка з однієї і другої сторони. А потім підливаємо воду і тушкуємо хвилин 10.
Соковиті котлети з яловичини і свинини
Інгредієнти:
м'якоть нежирної свинини – 400 г;
м'якоть яловичини – 700 г;
куряче яйце велике – 1 шт.;
пшеничний хліб – 180 г;
вершки – 180 мл;
цибуля – 190 г;
сіль;
перець;
рафінована рослинна олія.
Приготування
М'ясо перекручуємо, для зручності попередньо нарізавши його на невеликі шматочки. Точно так само чинимо з хлібом, вымоченном у вершках, і очищеним цибулею. Вбиваємо яйце, кладемо перець, сіль і вимішуємо. Ліпимо котлетки. Паніруємо їх. Відправляємо їх на сковороду і обсмажуємо, а потім тушкуємо на малому вогні до готовності під кришкою.
Смачні соковиті котлети з яловичини – рецепт
Інгредієнти:
коров'яче молоко – 100 мл;
картопля – 100 г;
хліб – 1 скибочка;
яйце куряче велике – 1 шт.;
цибуля – 180 г;
яловичина – 700 р;
часник – 2-3 зубчики;
чорний мелений перець;
масло рослинне без запаху;
сіль.
Приготування
Заливаємо молоком хліб. Потім готуємо інші інгредієнти – м'ясо миємо, чистимо картоплю, часник і цибулю. Яловичину ріжемо шматочками, також трохи подрібнюємо цибулю з картоплею. Всі інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку. Потім підсолюємо, перчимо, додаємо яйце і ретельно вимішуємо. Ліпимо котлетки і смажимо, щоб вийшла корочка з двох сторін, а завдяки цьому всередині вони залишилися соковитими. Потім вогонь зменшуємо, вливаємо 30-40 мл води і тушкуємо котлетки ще хвилин 5.
Соковиті котлети можна подати до столу з чим завгодно – відмінно підійде розсипчаста гречана каша , макарони, рис або відварну картоплю , а також свіжі або консервовані овочі. Приємного всім апетиту!
Соковиті котлети з яловичини – рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
З батона або хліба зчищаємо скоринки і м'якоть заливаємо молоком, а потім віджимаємо зайву рідину. Яловичину разом з хлібом перекручуємо на м'ясорубці. Дрібненько кришимо цибулю і пасеруємо його. А потім кладемо його в фарш. Розбиваємо туди яйце, кладемо сіль, перець і знову добре розмішуємо. Формуємо невеликі котлетки, відправляємо їх на деко або у форму і хвилин через 45 ароматні котлетки будуть готові. Періодично їх можна поливати виділяється соком.
Соковиті котлети з фаршу яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Розмочений хліб і очищену цибулю подрібнюємо блендером. Потім цю масу додаємо у фарш, кладемо перець, сіль, вбиваємо яйця і перемішуємо. Руками, змоченими водою або змазаними маслом, робимо котлетки, кладемо їх на деко, вливаємо 50 мл води і готуємо при помірній температурі 40-50 хвилин.
Соковиті котлети з яловичини – рецепт
Інгредієнти:
Для фаршу:
Для кляру:
Приготування
Батон заливаємо молоком. Дрібненько кришимо цибулю. Віджимаємо батон, додаємо цибулю, фарш і ретельно перемішуємо. Додаємо яйце, кладемо перець, сіль і знову розмішуємо. Масло ріжемо невеликими шматочками. Для кляру збиваємо яйця, злегка солимо і перчимо. З фаршу робимо котлетки, в центр кладемо маленький шматочок масла. Обкачуємо заготовки в сухарях або борошні, макаємо в яєчну суміш і відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо котлетки майже до готовності. Головне, щоб утворилася скоринка з однієї і другої сторони. А потім підливаємо воду і тушкуємо хвилин 10.
Соковиті котлети з яловичини і свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо перекручуємо, для зручності попередньо нарізавши його на невеликі шматочки. Точно так само чинимо з хлібом, вымоченном у вершках, і очищеним цибулею. Вбиваємо яйце, кладемо перець, сіль і вимішуємо. Ліпимо котлетки. Паніруємо їх. Відправляємо їх на сковороду і обсмажуємо, а потім тушкуємо на малому вогні до готовності під кришкою.
Смачні соковиті котлети з яловичини – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Заливаємо молоком хліб. Потім готуємо інші інгредієнти – м'ясо миємо, чистимо картоплю, часник і цибулю. Яловичину ріжемо шматочками, також трохи подрібнюємо цибулю з картоплею. Всі інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку. Потім підсолюємо, перчимо, додаємо яйце і ретельно вимішуємо. Ліпимо котлетки і смажимо, щоб вийшла корочка з двох сторін, а завдяки цьому всередині вони залишилися соковитими. Потім вогонь зменшуємо, вливаємо 30-40 мл води і тушкуємо котлетки ще хвилин 5.
Соковиті котлети можна подати до столу з чим завгодно – відмінно підійде розсипчаста гречана каша , макарони, рис або відварну картоплю , а також свіжі або консервовані овочі. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясні котлети
Сьогодні простими котлетами складно здивувати, але ми постараємося це зробити, запропонувавши кілька оригінальних рецептів цього невигадливого
Котлети на пару в мультиварці
Страви, приготовлені на пару, - це неодмінно дуже корисно і, при незвичайному і оригінальному підході до рецепту, ще й смачно. Пропонуємо
Домашні котлети - рецепт
Що може бути смачніше домашніх котлет? Тільки домашні котлети, приготовані за нашими рецептами! Соковиті, апетитні, з незвичайним ароматом - ваша
Парові котлети - рецепт
Всі ми любимо поласувати котлетами, але смажити їх часто не дуже корисно для здоров'я. На допомогу нам приходять рецепти парових котлет. Такі
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Котлети з яловичини
Котлети з яловичини - досить ситне, смачне і поживне блюдо. Вони чудово поєднуються з будь-яким гарніром і овочевими салатами. Давайте розберемося