Котлети з яловичини
Котлети з яловичини - досить ситне, смачне і поживне блюдо. Вони чудово поєднуються з будь-яким гарніром і овочевими салатами. Хочете, щоб у вас на кухні був казковий м'ясний аромат, тоді пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів.
Інгредієнти:
картопля - 2 шт.;
яловичина - 800 г;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
йогурт - 03 ст.;
спеції;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Зараз розберемося, як приготувати котлети з яловичини. Отже, м'ясо нарізаємо шматочками, видаляємо грубі жили. Сиру картоплю, часник і цибулю чистимо і шаткуємо кубиками. Потім всі перекручуємо на м'ясорубці, додаємо яйце, збите з йогуртом, кладемо сіль і спеції.
Тепер ретельно перемішуємо фарш, формуємо невеликі котлети, паніруємо їх за бажанням в манці і викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду. Обсмажуємо блюдо з двох сторін до готовності і подаємо котлети з фаршу яловичини до столу.
Інгредієнти:
свинина - 300 г;
яловичина - 500 г;
цибулина - 2 шт.;
картопля - 1 шт.;
яйце - 2 шт.;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками. Цибулю і картоплю чистимо, шаткуємо на 4 частини. Тепер подрібнюємо підготовлені інгредієнти в м'ясорубці і в отриманий фарш додаємо яйця і спеції. Масу ретельно перемішуємо і формуємо з неї невеликі котлети. У чашу мультиварки наливаємо воду. На спеціальну підставку для готування на пару викладаємо котлети, виставляємо режим «Варка на пару» і готуємо до звукового сигналу. Ось і все, смачні котлетки з яловичини готові!
Інгредієнти:
яловичина - 400 г;
білий хліб - 50 г;
молоко - 5 ст. ложок;
цибулина - 05 шт.;
рослинна олія;
спеції;
соєвий соус - за бажанням.
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо м'ясо. Для цього з шматка яловичини виймаємо кістка, очищаємо його від пленочек і зайвого жиру. Потім дрібно рубаємо яловичину на шматочки. Тепер з скибочок білого черствого хліба зрізаємо шкірку і замочуємо м'якуш в молоці. Потім трохи отживаем його і додаємо до м'яса. Чистимо цибулину від лушпиння, дуже дрібно шаткуємо і приєднуємо до решти продуктів. Її можна класти сирої, а можна обсмажити в розігрітому рослинному маслі протягом декількох секунд. Готовий фарш солимо, перчимо за смаком і ретельно перемішуємо.
При бажанні додаємо в нього сушені трави, або вливаємо трохи соєвого соусу , який додасть страві не тільки специфічний смак, але і посилить м'ясний аромат. Тепер готову масу ставимо в холодильник і охолоджуємо протягом години. Після цього формуємо з фаршу невеликі котлети, злегка обвалюємо їх у панірувальних сухарях або в борошні. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, або наливаємо олію. Обсмажуємо котлети з кожного боку по 5 хвилин до появи красивою апетитною скоринки. Подаємо соковиті котлети з яловичини гарячими в супроводі відвареного рису, картопляного пюре і салату з свіжих овочів.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 1 кг;
цибулина - 2 шт.;
хліб - 2 скибочки;
яйце - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння, моєму і шаткуємо на кілька невеликих шматків. Потім перекручуємо його з хлібом через м'ясорубку, додаємо яйця і розмішуємо до однорідності. Отриману масу перекладаємо до яловичого фаршу, приправляємо спеціями за смаком і гарненько вимішуємо. Після цього формуємо котлети, викладаємо їх на деко, змащене маслом, і додаємо трохи води. Запікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.
Рецепт котлет з фаршу яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розберемося, як приготувати котлети з яловичини. Отже, м'ясо нарізаємо шматочками, видаляємо грубі жили. Сиру картоплю, часник і цибулю чистимо і шаткуємо кубиками. Потім всі перекручуємо на м'ясорубці, додаємо яйце, збите з йогуртом, кладемо сіль і спеції.
Тепер ретельно перемішуємо фарш, формуємо невеликі котлети, паніруємо їх за бажанням в манці і викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду. Обсмажуємо блюдо з двох сторін до готовності і подаємо котлети з фаршу яловичини до столу.
Парові котлети з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками. Цибулю і картоплю чистимо, шаткуємо на 4 частини. Тепер подрібнюємо підготовлені інгредієнти в м'ясорубці і в отриманий фарш додаємо яйця і спеції. Масу ретельно перемішуємо і формуємо з неї невеликі котлети. У чашу мультиварки наливаємо воду. На спеціальну підставку для готування на пару викладаємо котлети, виставляємо режим «Варка на пару» і готуємо до звукового сигналу. Ось і все, смачні котлетки з яловичини готові!
Рубані котлети з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо м'ясо. Для цього з шматка яловичини виймаємо кістка, очищаємо його від пленочек і зайвого жиру. Потім дрібно рубаємо яловичину на шматочки. Тепер з скибочок білого черствого хліба зрізаємо шкірку і замочуємо м'якуш в молоці. Потім трохи отживаем його і додаємо до м'яса. Чистимо цибулину від лушпиння, дуже дрібно шаткуємо і приєднуємо до решти продуктів. Її можна класти сирої, а можна обсмажити в розігрітому рослинному маслі протягом декількох секунд. Готовий фарш солимо, перчимо за смаком і ретельно перемішуємо.
При бажанні додаємо в нього сушені трави, або вливаємо трохи соєвого соусу , який додасть страві не тільки специфічний смак, але і посилить м'ясний аромат. Тепер готову масу ставимо в холодильник і охолоджуємо протягом години. Після цього формуємо з фаршу невеликі котлети, злегка обвалюємо їх у панірувальних сухарях або в борошні. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, або наливаємо олію. Обсмажуємо котлети з кожного боку по 5 хвилин до появи красивою апетитною скоринки. Подаємо соковиті котлети з яловичини гарячими в супроводі відвареного рису, картопляного пюре і салату з свіжих овочів.
Котлети з яловичини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння, моєму і шаткуємо на кілька невеликих шматків. Потім перекручуємо його з хлібом через м'ясорубку, додаємо яйця і розмішуємо до однорідності. Отриману масу перекладаємо до яловичого фаршу, приправляємо спеціями за смаком і гарненько вимішуємо. Після цього формуємо котлети, викладаємо їх на деко, змащене маслом, і додаємо трохи води. Запікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з
Котлети з конини - рецепти
Конина - корисне і досить калорійне м'ясо. З неї готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити котлети з цього смачного м'яса.
Котлети з рису і грибів
Котлети з рису з грибами - приголомшливо смачне блюдо, яке, без сумніву, сподобається вашим рідним і гостям. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих
Пісні бурякові котлети
Пропонуємо вам урізноманітнити меню посаду і приготувати пісні бурякові котлети. Вийде просте, смачне, а головне-корисне блюдо. До нього можна подати
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити