Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Парові котлети - рецепт

Парові котлети - рецепт

26-03-2015, 19:48
4 984
Парові котлети - рецепт
Пропонуємо вам приготувати неймовірно ніжні, соковиті, смачні і, звичайно ж, корисні парові котлети. Для цього можна використовувати спеціальний прилад - пароварку, духовку або глибоку сковороду. А як їх зробити, ми вам зараз розповімо!

Рецепт рибних парових котлет


Інгредієнти:

  • філе білої риби - 300 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • куряче яйце - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.


  • Приготування
    Як приготувати парові котлети? Для цього овочі чистимо і разом з рибою перекручуємо через м'ясорубку. Потім додаємо у фарш яйце, трохи підсолюємо і формуємо невеликі котлетки. Далі варимо їх у пароварці або тушкуємо в невеликій кількості води 20 хвилин. Перед подачею до столу, поливаємо блюдо розтопленим вершковим маслом.

    Парові котлети з індички


    Інгредієнти:

  • філе індички - 600 г;

  • цибулина - 100 г;

  • свіжа петрушка - 100 г;

  • зелена стручкова квасоля - 400 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Філе індички подрібнюємо разом з очищеним цибулею через м'ясорубку до стану однорідного фаршу. Потім додаємо багато подрібненої зелені петрушки і солимо за смаком. Отриману масу ретельно перемішуємо і змоченими у воді руками ліпимо котлети. Після цього вкладаємо їх в пароварку на невеликій відстані один від одного. Вибираємо час приготування 20 хвилин і запускаємо прилад. Цим часом в другу ємність висипаємо стручкову квасолю і готуємо близько 10 хвилин. Ось і все, дієтичні парові котлети з індички з гарніром готові!

    Рецепт курячих парових котлет в духовці


    Інгредієнти :

  • куряче філе - 100 г;

  • хліб пшеничний - 10 г;

  • вода фільтрована - 125 мл;

  • масло вершкове - 10 р.


  • Приготування
    Для приготування парових котлет без пароварки, хліб замочуємо у воді і відставляємо в сторону. Цим часом очищаємо від жирових плівок філе і подрібнюємо його в м'ясорубці. Далі отриманий фарш змішуємо з хлібом і трохи додаємо сіль. Вологими руками формуємо маленькі котлети, викладаємо їх на промазанный маслом деко і випікаємо 20-25 хвилин. Ось і все, дієтичні парові котлети з курки готові!

    Рецепт парових котлет морквяних


    Інгредієнти:

  • морква - 600 г;

  • молоко коров'яче - 125 мл;

  • яйце куряче - 1 шт.;

  • цукровий пісок - 2 ст. ложки;

  • сіль - 2 щіпки;

  • панірувальні сухарі - 3 ст. ложки;

  • масло вершкове - 30 р.


  • Приготування
    Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Потім перекладаємо її в ковшичек, заливаємо молоком, кладемо масло, додаємо сіль з цукром і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 15. Після цього додаємо манку, перемішуємо і доводимо до закипання. Отриману масу охолоджуємо, додаємо яйце і злегка збиваємо. Тепер формуємо руками невеличкі котлетки, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і готуємо в пароварці 20 хвилин. Якщо у вас немає такого пристрою, то викладаємо їх в друшляк і встановлюємо його на каструлі з киплячою водою. В цьому випадку час приготування збільшиться до 35 хвилин.

    Рецепт м'ясних парових котлет


    Інгредієнти:

  • яловичий фарш - 500 г;

  • білий батон - 2 скибочки;

  • яйце - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;
  • Парові котлети - рецепт

  • спеції.


  • Приготування
    З батона зрізаємо шкірку, кришимо її в миску і замочуємо в теплому молоці. Цибулю чистимо, подрібнюємо і змішуємо з фаршем. Додаємо яйце, злегка віджатий хліб і перемішуємо до однорідності, приправте спеціями. Тепер формуємо невеликі котлетки і викладаємо їх на тарілку. У глибоку сковорідку наливаємо трохи води, доводимо її до кипіння і ставимо тарілку з котлетами. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і пропарюють протягом 15 хвилин. Подаємо парові котлетки свіжоприготовленими з будь-яким гарніром на ваш смак.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
    Котлети з щуки з салом
    Котлети з щуки з салом
    Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
    Курячі котлети в духовці
    Курячі котлети в духовці
    Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
    Котлети в аерогрилі
    Котлети в аерогрилі
    Аерогриль - один із сучасних кухонних помічник кожної господині. Він готує звичні страви по-новому - швидко і без краплі жиру. Саме тому варто
    Котлети в пароварці
    Котлети в пароварці
    Котлети в пароварці готуються без зайвого жиру, що робить їх більш корисними, покращує їх смакові якості і засвоюваність. Парові котлети з риби і
    Котлети в мікрохвильовці
    Котлети в мікрохвильовці
    У дитинстві мені здавалося, що найстрашніша кулінарна мудрість полягає в приготуванні котлет - адже потрібно виконати стільки різних операцій, які