Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків

Смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків

14-03-2016, 20:05
653
Смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків
Корисними чебуреки не назвеш. Але ось смакове насолоду від їх дегустації не можна порівняти ні з чим. Особливо спокусливі вироби з хрусткого тіста, яке стає таким шляхом додавання звичайної горілки . Два варіанти такого тіста для чебуреків пропонуємо нижче в наших рецептах.

Саме смачне тісто з горілкою на чебуреки з бульбашками - рецепт


Інгредієнти:

  • вода очищена – 315 мл;

  • пшеничне борошно – 635-700 г;

  • олія рослинна рафінована – 35 мл;

  • одна столова ложка горілки;

  • одне куряче яйце;

  • щіпка солі.


  • Приготування
    Особливість даного тіста для чебуреків в його заварний основі. Завдяки цьому воно виходить податливим і пластичним при роботі з ним, а також сприяє отриманню виробів хрустких з пухирчастої скоринкою.
    Отже, приступаючи до приготування, прогріваємо до температури кипіння в каструльці очищену воду, розчиняємо в ній сіль, вливаємо рафінована рослинна олія і вводимо приблизно половину склянки заздалегідь просіяного пшеничного борошна. При цьому масу інтенсивно безперервно перемішуємо за допомогою металевого віночка до загустіння і добиваємося однорідної консистенції і розчинення всіх борошняних грудок. Даємо отриманої заварний основі повністю охолонути при кімнатній температурі і тільки тоді приступаємо до наступного етапу.
    Перекладаємо заварную масу в зручну для замісу миску, додаємо куряче яйце, вливаємо горілку і просіваємо борошно. Виробляємо заміс спочатку за допомогою ложки, а завершуємо руками, домагаючись щільною і не липнущей текстури, шляхом додаткового додавання борошна невеликими порціями.
    По досягненні бажаного результату залишаємо борошняний ком під плівкою на одну годину, а потім приступаємо до формування чебуреків.

    Рецепт тіста з горілкою для смачних хрустких чебуреків


    Інгредієнти:

  • вода очищена – 390 мл;

  • пшеничне борошно – 750-800 г;

  • цукровий пісок – 25 г;

  • одна столова ложка горілки;

  • щіпка солі.


  • Приготування
    Смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків
    Даний рецепт тіста для чебуреків з додаванням горілки передбачає більш швидке його приготування і не містить яєць і рафінованої олії. На смак це негативно не позначається – він залишається на висоті, однак очевидна тимчасова і матеріальна економія зажадає від вас більше зусиль і спритності при розкачування тіста і формування з нього виробів.
    Щоб приготувати таке тісто досить змішати просіяне борошно з сіллю і цукром-піском і додати теплу воду і горілку. Тепер вимішуємо все ретельно до отримання щільної, не липнущей і еластичною текстури. Через годину, коли тісто настоїться, можна буде приступати до формування виробів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Хрусткий хмиз на горілці
    Хрусткий хмиз на горілці
    Напевно у кожної господині в записній є рецепт домашнього хмизу, але впевнені, що не у кожної він виходить ідеальним. Тому далі максимально детально
    Хрустке тісто для чебуреків
    Хрустке тісто для чебуреків
    Запорукою вдалих чебуреків є аж ніяк не начинка, а правильно приготовлена основа. Тонка, злегка шарувата і, звичайно ж, хрустка. Є кілька секретів,
    Смачне тісто для чебуреків
    Смачне тісто для чебуреків
    Як відомо основу приголомшливого смаку чебуреків створює не тільки соковита начинка, а ще важливо, щоб тісто було правильним: тонким пористим і
    Тісто для чебуреків на мінералці
    Тісто для чебуреків на мінералці
    Запорукою вдалих чебуреків є ароматне і неймовірно соковите м'ясо і, звичайно, повітряне, хрустке з бульбашками повітря тісто. Про останній і
    Тісто для чебуреків з горілкою
    Тісто для чебуреків з горілкою
    Чебуреки - це не зовсім корисна їжа, але часом так хочеться шкідливості. І якщо вже піддатися спокусі, то звичайно він повинен бути смачним та
    Смачне, хрустке тісто для чебуреків
    Смачне, хрустке тісто для чебуреків
    Самі смачні чебуреки - з хрусткою скоринкою зовні і соковитою начинкою всередині. Як же домогтися,щоб тісто вийшло золотистим і хрустким? Ми