Смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків
Корисними чебуреки не назвеш. Але ось смакове насолоду від їх дегустації не можна порівняти ні з чим. Особливо спокусливі вироби з хрусткого тіста, яке стає таким шляхом додавання звичайної горілки . Два варіанти такого тіста для чебуреків пропонуємо нижче в наших рецептах.
Інгредієнти:
вода очищена – 315 мл;
пшеничне борошно – 635-700 г;
олія рослинна рафінована – 35 мл;
одна столова ложка горілки;
одне куряче яйце;
щіпка солі.
Приготування
Особливість даного тіста для чебуреків в його заварний основі. Завдяки цьому воно виходить податливим і пластичним при роботі з ним, а також сприяє отриманню виробів хрустких з пухирчастої скоринкою.
Отже, приступаючи до приготування, прогріваємо до температури кипіння в каструльці очищену воду, розчиняємо в ній сіль, вливаємо рафінована рослинна олія і вводимо приблизно половину склянки заздалегідь просіяного пшеничного борошна. При цьому масу інтенсивно безперервно перемішуємо за допомогою металевого віночка до загустіння і добиваємося однорідної консистенції і розчинення всіх борошняних грудок. Даємо отриманої заварний основі повністю охолонути при кімнатній температурі і тільки тоді приступаємо до наступного етапу.
Перекладаємо заварную масу в зручну для замісу миску, додаємо куряче яйце, вливаємо горілку і просіваємо борошно. Виробляємо заміс спочатку за допомогою ложки, а завершуємо руками, домагаючись щільною і не липнущей текстури, шляхом додаткового додавання борошна невеликими порціями.
По досягненні бажаного результату залишаємо борошняний ком під плівкою на одну годину, а потім приступаємо до формування чебуреків.
Інгредієнти:
вода очищена – 390 мл;
пшеничне борошно – 750-800 г;
цукровий пісок – 25 г;
одна столова ложка горілки;
щіпка солі.
Приготування
Даний рецепт тіста для чебуреків з додаванням горілки передбачає більш швидке його приготування і не містить яєць і рафінованої олії. На смак це негативно не позначається – він залишається на висоті, однак очевидна тимчасова і матеріальна економія зажадає від вас більше зусиль і спритності при розкачування тіста і формування з нього виробів.
Щоб приготувати таке тісто досить змішати просіяне борошно з сіллю і цукром-піском і додати теплу воду і горілку. Тепер вимішуємо все ретельно до отримання щільної, не липнущей і еластичною текстури. Через годину, коли тісто настоїться, можна буде приступати до формування виробів.
Саме смачне тісто з горілкою на чебуреки з бульбашками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Особливість даного тіста для чебуреків в його заварний основі. Завдяки цьому воно виходить податливим і пластичним при роботі з ним, а також сприяє отриманню виробів хрустких з пухирчастої скоринкою.
Отже, приступаючи до приготування, прогріваємо до температури кипіння в каструльці очищену воду, розчиняємо в ній сіль, вливаємо рафінована рослинна олія і вводимо приблизно половину склянки заздалегідь просіяного пшеничного борошна. При цьому масу інтенсивно безперервно перемішуємо за допомогою металевого віночка до загустіння і добиваємося однорідної консистенції і розчинення всіх борошняних грудок. Даємо отриманої заварний основі повністю охолонути при кімнатній температурі і тільки тоді приступаємо до наступного етапу.
Перекладаємо заварную масу в зручну для замісу миску, додаємо куряче яйце, вливаємо горілку і просіваємо борошно. Виробляємо заміс спочатку за допомогою ложки, а завершуємо руками, домагаючись щільною і не липнущей текстури, шляхом додаткового додавання борошна невеликими порціями.
По досягненні бажаного результату залишаємо борошняний ком під плівкою на одну годину, а потім приступаємо до формування чебуреків.
Рецепт тіста з горілкою для смачних хрустких чебуреків
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт тіста для чебуреків з додаванням горілки передбачає більш швидке його приготування і не містить яєць і рафінованої олії. На смак це негативно не позначається – він залишається на висоті, однак очевидна тимчасова і матеріальна економія зажадає від вас більше зусиль і спритності при розкачування тіста і формування з нього виробів.
Щоб приготувати таке тісто досить змішати просіяне борошно з сіллю і цукром-піском і додати теплу воду і горілку. Тепер вимішуємо все ретельно до отримання щільної, не липнущей і еластичною текстури. Через годину, коли тісто настоїться, можна буде приступати до формування виробів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Хрусткий хмиз на горілці
Напевно у кожної господині в записній є рецепт домашнього хмизу, але впевнені, що не у кожної він виходить ідеальним. Тому далі максимально детально
Хрустке тісто для чебуреків
Запорукою вдалих чебуреків є аж ніяк не начинка, а правильно приготовлена основа. Тонка, злегка шарувата і, звичайно ж, хрустка. Є кілька секретів,
Смачне тісто для чебуреків
Як відомо основу приголомшливого смаку чебуреків створює не тільки соковита начинка, а ще важливо, щоб тісто було правильним: тонким пористим і
Тісто для чебуреків на мінералці
Запорукою вдалих чебуреків є ароматне і неймовірно соковите м'ясо і, звичайно, повітряне, хрустке з бульбашками повітря тісто. Про останній і
Тісто для чебуреків з горілкою
Чебуреки - це не зовсім корисна їжа, але часом так хочеться шкідливості. І якщо вже піддатися спокусі, то звичайно він повинен бути смачним та
Смачне, хрустке тісто для чебуреків
Самі смачні чебуреки - з хрусткою скоринкою зовні і соковитою начинкою всередині. Як же домогтися,щоб тісто вийшло золотистим і хрустким? Ми